2011 Şubat Bebişlerinden Diş Çıkaranlar

zuhalnihal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
69
0
46
Mardin
mrb arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var kızım tam 6.aylık oldu ve 2 diş birden çıkardı çok huysuz vede iştahsız hiç bişey yemiyo yalnızca su istiyo bişey yemedigi için üzülüyorum zzaten kilolu bi çocuk degil daha da çok kilo verecek bu gidişle ne yapmam gerek sizce arkadaşlar yardımcı olurmusunuz bide uyku problemimiz var ne gece ne gündüz düzenli bişekilde uyumuyo yardımcı olurmusunz şimdiden teşekkürler

bizimde 22 dişimiz birden çıktı.rahatlatıcı jel sürüyorum damaklarına dentinox yada caljel de olur. o biraz huysuzluğunu alıyo.ama sanırım yapacak bişi yok çıkarana kadar çekicez

bizimde 22 dişimiz birden çıktı.rahatlatıcı jel sürüyorum damaklarına dentinox yada caljel de olur. o biraz huysuzluğunu alıyo.ama sanırım yapacak bişi yok çıkarana kadar çekicez

22 mi????
canım bende 26 şubatta aldım paşaı kucağımaa ben mart annesiydim amapaşam sabırsız çıktıı:)) gerçi 39+1 de geldi dünyaya:))
jelleri pek önermiyo drlar ama

:))

22 mi????
canım bende 26 şubatta aldım paşaı kucağımaa ben mart annesiydim amapaşam sabırsız çıktıı:)) gerçi 39+1 de geldi dünyaya:))

niye önermiyolarkii jelleri...sonuçta herşeyin fazlası zarar..bizimde dişimiz bi çıksaydı hiç bir belirti yok bende alacağımm..o ağrıyı çekmektense oğlum kullanırım daha iyi..

22 mi????

22 mi yazmışım yuhh :)) 2 dicektim yaa

jelleri yazan zaten doktor

sadece caljel böbrek üstü bezlere olumsuz bir etki yapıyomuş oda çook aşırı kullanımında.bizim günde 2-3 kere sürdüğümü zfındık kadar bi miktarla bişi olmaz dedi doktor

bizimde ilk dişimiz patlak verdi bugün. çok çok huzursuzuz. içim parçalanıyo o ağladıkça. soguk kompres tavsiye ediyolar uygulayanınız var mı acep?

bizimde ilk dişimiz patlak verdi bugün. çok çok huzursuzuz. içim parçalanıyo o ağladıkça. soguk kompres tavsiye ediyolar uygulayanınız var mı acep?

bizimkide patlasada rahatlasak çıksa şu dişler bizede dr jel verdi ve çok iştahsız benimkide eli sürekli kulağında yanagında

kızım 7 subat dogumlu ılk dısı alt sagdan cıktı 9 temmuzda 5 ayı bıtmıtı cıktı.2.dısı sol alt 22 temmuzda cıktı.baskada cıkmadı.

üst dişimizin biri patladı ikincisi hala patlamadı tek tek gelmez dimi bunlar :))) alttan 2 tane vardı zaten

kızım 8 aylık olunca ilk dişini çıkardı. arkasından alttan 2. dişi çıktı hemen. çok huysuz bu aralar herşeyi bahane yapıp ağlıyor zor yemek yediriyorum.

arkadaşımın kızı 4 aylık oldu maşallah iki diş çıkarmış.benımkı 9.ayın içinde bişey yok anlamadım bizimki niye çıkarmadı.

bizimde 7.ayımızı bitirdiğimizde alttan 2 dişimiz birden çıktı.şimdi de çok kaşınıyor dişleri.acaba üstlermi çıkacak bilmiyorum

dişi çıkmayanlar dert emeyin benim kızımında çıkmamıltı hiç bir belirti öyle beyazlaştı falan olmadan 2 alt dişi birden çıktı şimdi üstten bi dişi çıktı ve 2 tane alt 2 tane üst belli yarın buğün patlar 4 aylıkken var diyenlerin ble hala 2 dişi var yani bizimkiler durup durup art arta patlıyorrr

kızımın 5 aylıkken alttan ıkı dısı cıkmıstı sımdı 9. ayımız bıttı ustten ıkı dısımız aynı anda cıktı.

$309760_10150344306449165_587384164_7884113_1474494215_n.webp

budA DİŞ listemiz :)) bütün kuzucuklar sancısız kolaycacık sağlıklı dişler çıkarır inşallah

Back
X