Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bizde 4 tamamladık ama 2tane daha geliyo alt yanlardan iki iki çıkartıyoruz yanlız benim prensesim şimdide emmiyo 10 ay 11 günlük oldu ne yapıcagımı bilemiyorum sizce erkenmi ne yapmam lazım yardımcı olurmusunz
benim kızımda şubat 2011 de doğdu.bi kaç gün sonra 1 yaşına giricek ama daha hiç diş çıkarmadı.yeni diş yerleri kabardı.artık çıkıcak galiba.bu aralar çok huysuz.bi de bebeğim zayıf.doğru düzgün yemek yemiyor.bana önerebileceğiniz besleyici bir tarif var mı lütfen yardım edin
benim kızımda şubat 2011 de doğdu.bi kaç gün sonra 1 yaşına giricek ama daha hiç diş çıkarmadı.yeni diş yerleri kabardı.artık çıkıcak galiba.bu aralar çok huysuz.bi de bebeğim zayıf.doğru düzgün yemek yemiyor.bana önerebileceğiniz besleyici bir tarif var mı lütfen yardım edin
ahh arkadaşım sorma aynı dert bendede var.benım kızda 23.de 1 yaşına basıyor malesef benım kızdada diş yok.alt 2 diş yeri kabarık ama yok çıkmıyor.beslenmeside çok az yemiyor zorla yediriyorum oda karşısında kaç kişi maskaralık yapıp onu oyalayarak yiyor.vallah en güzel mamayı yap iştahsız bebek yemiyor dr bana iştah açıcı şurup önerdi bir faydası yok tek çare dişler sabıredip bekliycez o dişler çıktımı rahatlarız.ben bide 6 aylık hamıleyim uğraşmak o kadar zorki şu seneler geçip bir an önce büyüsünler diye dua ediyorum.