2011 Şubat Bebişlerinin Ek Gıda Zamanı Yaklaşıyor

bizimde bu ayın 20sinde 4 ayımız doluyor ben yavaş yavaş meyve püreleri suları vermeye başladım tabi karnını doyuracak kadar değil bir kaç kaşık alışsın diye arada su veriyorum minik biberonla
bugün bebelacın elma armut püresini verdim 5-6 kaşık sevdi güzel yedi
meyveyi evde cam rendede yapıyorumda biraz merak ettim onu yiyecekmi diye sanırım fazla hevesli ve heyecanlıyım bu ek gıda olayında

slm kızlar bizde 4.ay kontrolümüze gittik çok şükür herşey gayet ii:):)maaşlalh doktor artık katı gıdalarla tanışma vakti dedi ve buaydan itibaren 2 3 .ay kaşığı başlayarak hergün sebze sularını tatırmamı söyledi ilk 15 gün boyunca her gün bi kaşık artırarak sebze suları ikinci 15 günde sebze pürelerine geçicez yine sadece tattırma amaçlı başlanacak.dün başladık oğlumla tatmaya pirinç kabak patates suyu 2 3 kaşık verdim
bugünde ıspanak pirinç suyu verdim 4 5 kaşık aldı sanırım ıspanağı sevdi ve çok mutlu oldum :)bi kaç gün sonra ek olarak meyve sularınıda tatırmaya başlıcam inşallah kaşıkla öölçtümde en son gün hergün birer arttırarak verdiğimde bi çay bardağının çeyreği kadar yemiş oluyo:)doymalık değil tatmalık 6.aydan itiabren kahvaltı ve ögünlere başlıcaz

kızlar ben bi kitap aldım çok güzel tarifler var ve çok güzel açıklanmış sizlerinde beğeneceğini düşünüyorum şahsen benim çok işime yarıyacağa benziyo uğraşmayı çok severim çünkü söz konusu bebeğimse hiç hazır bişi vermek istemiyorum meyvesinden sebzesine bisküvisine kadar elimden geldiğince kendim yapmak istiyorum.kitabın adı 'minik bebeğime afiyetle hatice kübra tongar ın kitabı kızlar tavsiye ediyorum

Mrb arkadaşlar
Oğlum Uras birkaç gün sonra 4.ayına giriyor.Ben ilk olarak dr un önerdiği pirinçli kaşık mamasından verdim çok sevdi.
Bu sabahta azcık peynir verdim,mama miktarını biraz daha artırdım çok sevdi.
DR.EK GIDADA 3-5 GÜN AYNI ŞEYLERİ VERİN SONRA YANINA BİŞEY EKLEYİN DEDİ.
ŞİMDİLİK BU KADAR SEVGİLER

Back
X