2011 temmuz anneleri doğum izni

ozgecanim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
25
0
36
Diğer
arkadaşlar ben öğretmenim. benim doğumum 8 temmuz olarak görünüyor.ama tabi bu 40.hafta.bebeğim kız.38. haftadan sonra doğması muhtemel.doğum iznine ne zaman çıkabilirim,eylül ayına iznimi aktarabilir miyim?benimle aynı durumda olanlar nasıl yapmayı düşünüyor?bana fikir verir misniz?

arkadaşlar ben öğretmenim. benim doğumum 8 temmuz olarak görünüyor.ama tabi bu 40.hafta.bebeğim kız.38. haftadan sonra doğması muhtemel.doğum iznine ne zaman çıkabilirim,eylül ayına iznimi aktarabilir miyim?benimle aynı durumda olanlar nasıl yapmayı düşünüyor?bana fikir verir misniz?

cnm benim doğumum da 19 temmuz.32.haftada doğum iznineayrılabiliyorsun ama istersen de 37ye kadar çalışablir raporu alıp çalışıyorsun.erken doğarsa da yeni yasaya göre haftaların yanmadan doğum sonrasında kullanabiliyorsun. eylüle aktarmayı düşünüyorsan 32.haftanda rapor al ki çalışmak istiyorsun.izne ayrılmak istiyorsan da dr una doğumu erken göstertip şimdi bile izne ayrılabilirsin.
ben 32 de dayanabilirsem çalışabilir raporu alıp eylüle iznimi aktarmayı düşünüyorum.erken olursa Allah kerim.

Arkadaşlar bende öğretmenim, benimde temmuz başı doğumum nasipse. Doğum sonrası iznimiz temmuz ve ağustosa denk geliyor, Bu iki ayı aktaramıyoruz değilmi, ücretsiz iznimiz yanıyor, doğrumu biliyorum?teşekkürler.

benimde doğumum inşallah temmuzun ilk haftası 32. haftam dolduğunda 19 mayısa denk geliyor bende 33ün başında alıcam,SAT ve ultrason haftalarımda farklılık var, bazen ağrım çok oluyor dayanabilirmiyim diyorum ama ücretsiz izin kullanmayacağım için bebeğime nekadar baksam kardır diyorum, seminerin ilk haftası da çalışırsak sanırım 10 ekim gibi başlıyoruz ve neyzaıkki temmuz ağustostaki iznimiz yanıyor cnm:((

merhaba arkadaşlar ben 28. haftamda heyet raporu ile izne ayrıldım normalde 32.haftamda ayrılmayı düşünüyordum ama malesef kızım yaramazlık yapınca erkenden istirahate çekilmem gerekti ben dörtaylık süreçten sonra ücretsiz izinde almak istiyorum.yanı önümüzdeki eğitim öğretim süreci boyunca 1yıl çalışmayı düşünmüyorum 2012 haziranına kadar izin alabiliyormuyum acaba bir bilgisi olan varmı????

Bende öğretmenim dün doktordan çalışabilir raporu aldım
temmuz 25i gbi görünüyo doğum ama hayırlısı
doğum izninin bi kısmı yaz tatiline denk geldiğinden yanıyo tabi ( mesela bnm 4 haftam yanıyo eğer oğlum erken gelmezse)
raporla falan uzatabilirsem izni uzatmayı düşünüyorum çünkü oğluşum çok küçük olcak ben işe başlaığımda...

Back
X