• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 temmuz ayında TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAMAYI DÜŞÜNENLER

BenAskMelegi

ol DE olsun ALLAHIM
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2006
1.893
1
156
38
İstanbul
Merhaba arkadaşlar benim bir negatif mikroenjeksiyon denemem oldu ikiniciyi bu yaz düşünüyoruz temmuz ayı gibi sizlerde benim gibi düşünüyorsanız gelin bu süreci paylaşalım ne gibi tetkiklerden geçiyoruz hangi merkezi düşünüyoruz gibi birbirimize yardımcı olalım ve hep moral aşılayalım rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:74::74::74::74::74:

Merhaba arkadaşlar benim bir negatif mikroenjeksiyon denemem oldu ikiniciyi bu yaz düşünüyoruz temmuz ayı gibi sizlerde benim gibi düşünüyorsanız gelin bu süreci paylaşalım ne gibi tetkiklerden geçiyoruz hangi merkezi düşünüyoruz gibi birbirimize yardımcı olalım ve hep moral aşılayalım rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:74::74::74::74::74:

merhaba canm, benm de mart ayında negatif mikrom oldu, ikinciyi temmuz sonu gibi düşünüyor ama büyük ihtimal sarkar diğer aylara çünkü genelde gecen aydan kalan yumurtalar oluyor ve doğum kontrol hapı kullandırıyor. ben ilkinde kimyasal gebelik yaşadım o yüzden genetik test yaptıracağım ve histeroskopi önerdi doktorum ikinciden önce. kendimi hazır hisettiğim zaman onları yaptırmak istiyourm. dondurulmuşum yok maalesef

merhaba canm, benm de mart ayında negatif mikrom oldu, ikinciyi temmuz sonu gibi düşünüyor ama büyük ihtimal sarkar diğer aylara çünkü genelde gecen aydan kalan yumurtalar oluyor ve doğum kontrol hapı kullandırıyor. ben ilkinde kimyasal gebelik yaşadım o yüzden genetik test yaptıracağım ve histeroskopi önerdi doktorum ikinciden önce. kendimi hazır hisettiğim zaman onları yaptırmak istiyourm. dondurulmuşum yok maalesef

kimyasal gebelik ne oluyor biraz beni bilgilendirebilirmisiniz.

Hoşgeldin canım inşallah ikinci tedavin başarılı geçer hangi merkezde yaptırmıştın ayrıca doktorunuda bildirirmisin.
benim ilk tedavimin olumsuz olmasını doktorum sperm morfolojisne bağladı bu yüsden hiç histeroskopi istemedi .histeroskopi ne gibi durumlarda isteniyor

kızlar merhaba benım de nısanda bı kımyasal gebelıgım oldu maalesef mıkroenjeksıyondu esımde sorun var ben de 2.yı temmuz gbı dusunuyorum hayırlısı bakalım....

Back
X