2011 Temmuz Bebişlerinin Cinsiyetleri (:

Katreee

Rabbim sen bizi esirge!
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2010
1.037
3
116
İstanbul
Evet kızlar ben heyecanla kızım mı yoksa oğlum mu olacak diye merak etmekteyim, diğer topiklerde baktım ki cinsiyet öğrenen olmuş kaçıncı haftada öğrendiniz, bebişlerinizin cinsiyeti ne? Bizde inşallah duyururuz kısa zamanda :):emir_bebek:

İşte cinsiyeti belli olanlar;

evdefnaz...........
oğluşumuz geliyor

duyguevren......
oğluşumuz geliyor

NuRBeN.......
oğluşumuz geliyor

sbilge....
oğluşumuz geliyor

karatasoz....
oğluşumuz geliyor

secil0806......
oğluşumuz geliyor

rainofapril.....
prensesimiz geliyor

asudem....
oğluşumuz geliyor

pelcel......
oğluşumuz geliyor

darksoulriver.....
prensesimiz geliyor

melike_ecesuu.......
oğluşumuz geliyor

semenya........
prensesimiz geliyor

superisi2006.......
prensesimiz geliyor

nurcan35......
prensesimiz geliyor

gokcekarya.......
oğluşumuz geliyor

bahar07..... prensesimiz geliyor

DRAJE..... prensesimiz geliyor

Defhne.... oğluşumuz geliyor

denizkao...... prensesimiz geliyor

tugcal..... oğluşumuz geliyor

sincap_..... oğluşumuz geliyor

Katreee.... prensesimiz geliyor

oranje..... oğluşumuz geliyor

pamuksel.... oğluşumuz geliyor

Arina..... oğluşumuz geliyor

Bia.... oğluşumuz geliyor

Hera__.....prensesimiz geliyor

SARIPAPATYA....prensesimiz geliyor

Böğürtlennn....prensesimiz geliyor

pearl_pearl.....prensesimiz geliyor

bulut83.....oğluşumuz geliyor

mecik....prensesimiz geliyor

htpinar.... oğluşumuz geliyor

gok_nur.....oğluşumuz geliyor

TUYA..... oğluşumuz geliyor

xnurcx.....prensesimiz geliyor

bahar07.....prensesimiz geliyor

mirabelle.... prensesimiz geiyor

kar_topu..... prensesimiz geliyor

tiryandafila.... oğluşumuz geliyor

asudem..... prensesimiz geliyor

anemoon.... prensesimiz geliyor

teacher45....prensesimiz geliyor

nestum..... oğluşumuz geliyor

cano035...... oğluşumuz geliyor

balperisi.... prensesimiz geliyor

palette....prensesimiz geliyor

not: listeye kesin olmayan tahminleri de ekledim, değişiklik olursa topikten ya da özelden yazabilirsiniz.

Son düzenleme:
Evet kızlar ben heyecanla kızım mı yoksa oğlum mu olacak diye merak etmekteyim, diğer topiklerde baktım ki cinsiyet öğrenen olmuş kaçıncı haftada öğrendiniz, bebişlerinizin cinsiyeti ne? Bizde inşallah duyururuz kısa zamanda :):emir_bebek:

hayırlı olsun topiğimizz...ilk ben yazayım dedim daha belli değil ama bende heyecanla bekliyorum ama daha hafta var öğrenebilmem için...şimdiye kadar doktor bişi demedi ama içime irkekkkk gibi geliyo ama söyle sırma saçlı bi kızımda olmasını çok isterim...2.yi hatta 3.yü düşündüğüm içinbirinden tutturuz kız erkek olayını inş...​
:23::27::49:

bana drum 12_2 de
erkege benziyor
popo kemigi belirgin pipiye benzer bi cıkıntı var demişti
tam 2 hafta sonra gittigimde
pipisi var dedi fotolarını cekti gösterdi bize ve kesinlesti
bir kızımız var allahım bagıslasın
bir de oglumuz olacak allahın izniyle ve inanın cok heyecanlıyım tıpki ilk gebeligim gibi
allahım herkese hayırlı saglıklı evlatlar versin

selam arkadaşlar bende 12+4 de öğrendim %70 erkek dedi doktorumuz değişmez ama 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi herşeyin hayırlısı

hayırlı olsun topiğimizz...ilk ben yazayım dedim daha belli değil ama bende heyecanla bekliyorum ama daha hafta var öğrenebilmem için...şimdiye kadar doktor bişi demedi ama içime irkekkkk gibi geliyo ama söyle sırma saçlı bi kızımda olmasını çok isterim...2.yi hatta 3.yü düşündüğüm içinbirinden tutturuz kız erkek olayını inş...​
:23::27::49:

hayırlısı canım, Allah gönlüne göre versin. bende senin gibiyim tek çocuk olmayacağına göre sorun olmaz tuttururuz inş. (:

bana drum 12_2 de
erkege benziyor
bir de oglumuz olacak allahın izniyle ve inanın cok heyecanlıyım tıpki ilk gebeligim gibi

Amin canım ne güzel hayırlı olsun Rabbim kızınıda bağışlasın:nazar:

selam arkadaşlar bende 12+4 de öğrendim %70 erkek dedi doktorumuz değişmez ama 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi herşeyin hayırlısı

oo maşaAllah erkekler geliyor hep. hayırlısı olsun canım.

Selam kızlar,
bende 13 hafta 1 ginlikken gittiğimde, bacakları arasında gördüğümüz şu ufak şeye göre % 90 erkek dedi, birdaha ki buluşmamızda daha net görülür dedi, bakalım hayırlısı olsun...

Kızlar ben çin takvimine bakmıştım oda erkek diyodu...

ay çokkk sevind,mm ya sizin adınıza,maşallahh hepsinee,ben hala pipi görmeye hazır hissetmiyorum 12+5 bazen dıyorum gıdeyım 4 boyut falan usg kıyayaım paraya ögreneyım bazende elleme cocucu rahatınız bozma diyorumm delireceğimm sanırımmm :1:

bebim bebişimde erkekkk..doktor amcası pipi gözüyor dedi :)) 2 hafta sonra %100 d,yebilirim dedi...:D

bana drum 12_2 de
erkege benziyor

ne mutlu canım sana değişik olusu gozunaydın sağlıklı gelsin dünyaya mucckk

Cinsiyeti belli olan anneleri tebrik ederim.Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins.
Sat tarihine gore 12+5 gunluk bebegim ama bize cinsiyet icin 20.haftada bakilacagini soylediler.Randevusunu dahi verdiler.15 martta, ayrica ilk kontrolumuzde sat tarihinden 6 gun geri cikmisti melegim..Nasi dayanacagim ben:2:cok merak ediyorum.
Sali gunu ense kalinligina bakacaklar belki bi tahmin yaparlar

pelcel öncelikle sana cok tesekkür ederim canım

balperisi ben ilk hamileliğimde askeri hastaneye gidiyordum testler vs için ama çzelde de gitmediğim dr kalmamıstı elazıgda
askeri hastane inanır mısın 20. haftaya kadar hiç bişi demedi
izeller de 16. haftada görmeye calıstı ama sadece kıza benzio demekle yetindiler yani ben tam 5 aylıkken ögrendim inan cok merak uyandırıcı bişey seni cok ii anlıyorum canım özele baska bi dr a git istersen

pelcel öncelikle sana cok tesekkür ederim canım

balperisi ben ilk hamileliğimde askeri hastaneye gidiyordum testler vs için ama çzelde de gitmediğim dr kalmamıstı elazıgda
askeri hastane inanır mısın 20. haftaya kadar hiç bişi demedi
izeller de 16. haftada görmeye calıstı ama sadece kıza benzio demekle yetindiler yani ben tam 5 aylıkken ögrendim inan cok merak uyandırıcı bişey seni cok ii anlıyorum canım özele baska bi dr a git istersen

Efdefnaz'cim evet gercekten insan bir an once ogrenmek istiyor.hayirlisi tabii herseyin tek temmennimiz saglikli olmasi ama ufak tefek birseyler almak istiyorum, belli olmayinca alamiyorum.
Ben abd deyim efdefnaz o nedenle sadece sigortamin kapsadigi hastaneye gidebiliyorum.Saglik sistemi oldukca farkli..Mecbur bekleyecegim artik.
Belki duymussundur idrar ile belirlenen cinsiyet testleri cikti onlardan alayim diyordum ama burda yorumlar hep yaniltici sonuclar verdigini soyluyor. Mecbur bekleyecegiz artik:))

herkesin bebişlerine maşallah :nazar: :)) bizimde ilk thminimiz kız olduğu doktorumuz hata payı yüksek ama bence kız dedi.

Hepinize hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar. Sağ salim gelsin bebişleriniz.

Darısı başımıza biz öğrenmeyenler için. :16:

Back
X