2012 Anneleri Gelin Birlikte Kilolarimizdan Kurtulalim

kızlar selam bayadır yazmıyorum..105 doğuma gittim döndüm 89 dum şimdi 70 kiloyum..az kaldı 65 e :) ama yeni annelere tavsiyem.sakın ama sakın emziriyosanız diyet yapmayın.ben oğlum 2 aylıkken soluğu diyetisyende aldım 5 aylıkken sütüm bitti..şimdi inanılmaz pişmanlık ve vicdan azabı çekmekteyim..bu vicdan azabının tamiri yok..ömür boyu günahı üzerimde..çok kısmıştım yememden..sütü çok etkiliyor yemek..kiminin yemese de sütü gelir sırf su içse gelir ama benim yediğimde sütüm geliyodu sadece.yemedim böyle oldu.evet kiloların çoğu gitti memnunum onun hazzı bambaşka ama bebeğime baktıkça şimdiki aklım olsa şişko şişko gezerdim nolucak nasılsa verecektim diyorum..

kesinlikle tavsiyene katılıyorum canım önce bebişler. ama demek senin oğluşunun da nasibi o kadarmış. bazen yesen de süt olmuyo. ben 11 ay olacak nerdeyse hala çözemedim bu süt olayını. daha çok hormonal ve genetik faktörlere bağlı diye düşünüyorum yemeyle de belki %10-20 etkileniyodur. ama sütü az olan anneler için çok önemli elbette. sonuçta biz elimizden geleni yapalım gerisi de nasip meselesi.
bu arada maaşallah çok güzel kilo vermişsin:nazar: keşke sütün de gitmeseymiş.olsun sağlık olsun 5 ay emmiş o da yeter inşallah.

kesinlikle tavsiyene katılıyorum canım önce bebişler. ama demek senin oğluşunun da nasibi o kadarmış. bazen yesen de süt olmuyo. ben 11 ay olacak nerdeyse hala çözemedim bu süt olayını. daha çok hormonal ve genetik faktörlere bağlı diye düşünüyorum yemeyle de belki %10-20 etkileniyodur. ama sütü az olan anneler için çok önemli elbette. sonuçta biz elimizden geleni yapalım gerisi de nasip meselesi.
bu arada maaşallah çok güzel kilo vermişsin:nazar: keşke sütün de gitmeseymiş.olsun sağlık olsun 5 ay emmiş o da yeter inşallah.

sağol canım benim :)

Back