2012 Aralık anneleri doğum şekli

doganom

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
69
0
16
İstanbul
Arkadaşlar aranızda doktorunuzla konuşup nasıl doğum yapacağı kesinleşen var mı? kaçıncı haftasında çatı muayenesi yapılıyor?

benim kalça çıkığı problemim olduğu için sezeryan olacak canım. Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın inşallah. yavrularımız sağlıkla gelsinler

benim kalça çıkığı problemim olduğu için sezeryan olacak canım. Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın inşallah. yavrularımız sağlıkla gelsinler

Allah yardımcınız olsun. Hayırlı doğumlar. Sezeryanın olacağı kesin hafta gün belirlendi mi? Benim henüz belli değil ama son 5 haftaya girdiğim için biraz stres başladı.

Allah yardımcınız olsun. Hayırlı doğumlar. Sezeryanın olacağı kesin hafta gün belirlendi mi? Benim henüz belli değil ama son 5 haftaya girdiğim için biraz stres başladı.

saol canım hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimize kucağımıza inşallah. henüz tam tarih belli değil.

12 Aralık'ta yani 39+4'te sezaryen planlandı.
Çatı muayenesi yapılmadı. Sezaryen olacağı için muhtemelen yapılacağını da sanmıyorum.

selam kızlar umarım hepimiz sorunsuz sağlıklı bir doğum geçiririz. benimde 21.nde çatı kontrolüm yapılcak muhemelen gün belli olabilir.. bakalım kısmett

Normal istediğim için son ana kadar beklicez ve eğer bebiş benm kanaldan geçemeyecek gibiyse o an sezeryana dönücez. Çünkü sezeryan bir ameliyat ve asla bir tercih olmamalı diye düşünüyo bnm doktorum. Allah'ın bize bahşettiği bu kutsal görevi inşallah sağlıklı bi şekilde normal olarak gerçkleştiririz.. Çünkü bizim vücudumuz doğuma göre mükemmel yaratılmışş..

hersey yolunda giderse; suda dogum planlıyoruz..henuz catı kontrolü yapılmadı, bebek olması gereken yerde...fakat normal doguma uygunsam suda dogum olacak..

Kızlar bende 37+3 teyim.Henüz çatı muayenesi olmadım.Normal dogum istiyorum.Sancilarim hiç yok.Sadece gece uyuyamiyorum.Dogum tecrübesi olanlar sancı bir anda gelip dogum olur mu.Yoksa bir kac gün önceden ufak ufak sancılar olur mu.

ben 38. haftadayım. çatı muayenesi geçen hafta yapıldı.veee çok şükür normal doğum için uygun oladuğumu söyledi doktorum.tabi doğum anındada sıkıntı olmazsa inşş normal olacak.

ben 38. haftadayım. çatı muayenesi geçen hafta yapıldı.veee çok şükür normal doğum için uygun oladuğumu söyledi doktorum.tabi doğum anındada sıkıntı olmazsa inşş normal olacak.normal doğumda olsa sezeryanda olsa epidural olacak.

bende 38 . haftadayım. geçen hafta çatı kontrolü yaptı doktorum ve normal doğum için uygun olduğumu söyledi.normalde olsa sezeryanda olsa epidural olacak.

Epidural ve spinal arasındaki fark ne?Bende normal doğum düşünüyorum.Hangi anestezi şekli en acısız :)

canım epidural normal doğumlarda uygulanır.4 cm açılma olana kadar beklenir sonra belden iğne ile girilerek katedral omurilik sıvısının gelişi görüldükten sonra bele yerleştirilir. ve kasılmaları hissedecek ama ağrıyı azaltacak kadar hafif düzeyde belirli aralıklarla narkoz verilmesi şeklinde oluyor.spinal epidural sezeryan doğumlarda uygulanıyor.tamamen his kaybı demek yani.bilincin açıktır ancak belden aşağısını hiçbir şekilde hissedemezsin.belden katedral takılıyor yine ama normal epiduraldan bir zar daha içeriye giriliyor iğne ile. normal doğum sonrası katedral hemen çıkartılır vücuttan.spinal epiduralde ise 24 saat sonra çıkartılır katedral. umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.

bende epidural normal doğum düşünüyorum ama doktorum epidura bazel bebeğin kalp atışlarını düşürüyor sezeryana alabiliyoruz dedi. size öyle birsey dedi mi

bende epidural normal doğum düşünüyorum ama doktorum epidura bazel bebeğin kalp atışlarını düşürüyor sezeryana alabiliyoruz dedi. size öyle birsey dedi mi

benim doktorum böyle bir bilgi vermedi.cumartesi kontrolüm var.mutlaka sorarım kendisine.sonuçta normal doğum başlamışken sezeryana dönmekte bana riskli gibi geliyor.

Back
X