2012 Aralık anneleri doğum şekli

benim bugun catı muayenem yapıldı 36+4 hamileyim.nts ye girdiğimde sancım çıktı hiç farkında değildim bu yüzden yapıldı muayene.çok şükür sıkıntı yok şimdilik normal doğum dendi,hayırlısı ile epidural normal doğum istiyorum.

Arkadaşlar aranızda doktorunuzla konuşup nasıl doğum yapacağı kesinleşen var mı? kaçıncı haftasında çatı muayenesi yapılıyor?

slm,ben 37 haftalığım çatı muayenemyeni yapıldı.uygun görüldü,Normal doğum düşünüyorum inş.Doktorum bebek başı büyük,zor olur iyi düşün sonra değiştirme diyor ama sezaryen istemiyorum.hayırlısı..

Cuma günü gittiğimde başı kanala yerleşmiş dedi doktorum ve başı büyük görünüyo ölçmlerde hep 2 hafta filan öndeydi ama son muayenede normale indiğini gördük seebebide kanala girdiği iiçindir dedi ve osn anda bi aksilik olmadıkça normal doğumu beklıyoruz..

selam kızlar. şu an 37 haftalık olduk, baştan beri normal doğum istiyordum ama bebeğimiz biraz iri olduğu için mecburen sezeryan olacak sanırım, tabi kendisi daha önce ben geliyorum demezse:) 36+1 de 3900 dü tosun kızım böyle gidrse nasıl bişey çıkacak hiç bilmiyorum:)

benimde son anda bir aksilik olmazsa normal doğum olacak. minik kızım son haftalar çok büyüyemedi nedense :( 37. haftadayım 2500 gram :((

tecrübeli bir anne olarak şunu söyleyebilirim. Bebek ne kadar iri doğarsa doğduktan sonra o kadar zayıf oluyor.(genetik durumlar hariç) Benim kızımda 2550 gr doğdu. Ama doğduktan sonra çok hızlı kilo aldı.Şuan 2. bebeğime hamileyim ve 40. haftanın içindeyim.Gelişimimiz gayet iyi.Bazen ultrosonlar doğru hesaplayamıyorlar (% 15 hata payıyla hesaplanıyor) Önemli olan sağlıklı olmaları...
SENİN İÇİN TEK DİLEĞİM SAĞLIKLA GEL BEBEĞİM:49::54:

Back
X