2012 eylül anneleri doğumdan sonra kaç kilo verdi ve verecek :))

zevzekbayan

tuba&cemrenaz
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
2.599
469
163
selam kızlar doğumdan sonra kaç kg o verdiğimizi paylaşalım burdaaa :8: sadece doğumla kalmayıp kilo vermeye başlıcaz aç kalmadan tabii ..:20: yoksa sütümüz azalır ağır diyet yok:20:
gelsin artık doğumlu günlerde topiğim dolsunn:1:kesin suksuk bak yine kıskandı dicek bana topik açtım yaaa:9::9::9:benim hedefim 55 kg inmek:ssz: bakalım verelim derken almayalımdaa:37:

Kız zevzek ben hamileliğim öncesi 54 tüm tekrar inecekmiyim bilmem....70 kilocuk oldum daha da 2 kilo alırım kesin..
Hedefim 55 olur da tabi doğum sonrası 1 yıl için..

Senemcim bende 64 le hamile kaldim simdi 73 um 9 kilo aldim toplamda guya 1o la bitirecektim benimde 1 yilda ki hedefim 55 benimde ins veririz tatlim ya doogumda ne kadari gderi kg un bilmiyorum ki

Son düzenleme:
selam kızlar doğumdan sonra kaç kg o verdiğimizi paylaşalım burdaaa :8: sadece doğumla kalmayıp kilo vermeye başlıcaz aç kalmadan tabii ..:20: yoksa sütümüz azalır ağır diyet yok:20:
gelsin artık doğumlu günlerde topiğim dolsunn:1:kesin suksuk bak yine kıskandı dicek bana topik açtım yaaa:9::9::9:benim hedefim 55 kg inmek:ssz: bakalım verelim derken almayalımdaa:37:

:33::33::33::33:kıskancccc:52::52::52::52:

ben 67 hamıle kaldımm sımdı 80 oldummm.. tosun tosun oldukk hedefımm 6o ınss hepberaber verırızzz:56::56::56:

bn de 80 oldum :35:ptesi kontrolde 79 cıktım ac karınla tabi bnm doktor takıntılı kilo konusunda cok sinir bozucu diyor bna 80 sin ah dedim sanki bn 79 um die zorluyorum 81 yaz :35:kadın doğum mıu diyetisyen mi belli değil bebekten cok kilo bütün derdi :33: sanki bn böyle olmak istiyorum :ssz:

hayırlı olsun tubacım topiğinn:16::16::16:
ben hamile kalmadan 79dum şimdi 91im hedefim önceliklee 70kgye inmek sonrada zamanla 65e düşmek istiyorum inşallaaaahhhh..

67 kg ıle hamıle kaldım.su an 76 kg ım...doguma kadar ne kadar alırım bılmıyorum :)

benım ısım daha zor.hamılelıkten once kı kılomdan da dusuk bır kıloya ınmek hedefım.mesela 59 ıle uper oluyodum ben yaaaa...

kızımın ılk yas gununde 59 kg olmak hedefım.fecı pımpırıklı bır ınsanım.yanımdad ne anne ne k.v. var...kızcemın pesınde kostururken kılolar gıder dıye dusunuyorum.
bence en onemlısı emzırme donemeınde tatlıya ıkı kısılık yemek yeme olayına kacmamak...sut ıcın en onemlısı bol suuuuu...eee emzırerek 500 cal. gittiğinide düşünürsek.biraz dikkatle olur bu ıs kızlarrrr...hele bı doguralım burdan gazlarız bırbırımızı.tabı bazılarımız daha sanslıdır.bı arkadasım daha eve gıderken sadece 3kg fazlam kalmıstı dıyo :) darısı basımıza ama ıkansız gıbı :)

ben kilo vermek istemiyorum banane ya

50 ile hamile kaldım 63 şuan 67 biter galiba

Doğumdan sonra 55 olmak istiyorum inşallah

Ulen nerden de yazdiysam gelsin dogumlu gunler dolsun topigim die :9: ilk yazan ben oldum cemrem sen misin bu topigi acan geliyorum iste dedi heralde
eveeeet ben zayiflama maratonuna sizden 1 ay once basliyorum yememe dikkat ediyorum sut yapicak seyler yiyorum sadece
bende 64 le hamile kaldim doguma gittigimde 73 tum 68 im 5 kg gitti simdilik dogum yapali 3 gun oldu daha acaba daha kg verirmiyim yoksa dogumdan giden sadece 5 kg mu olur bilmem
gerci daha bunun emzirmesi var emzirincede baya kg veriliyormus hayirlisi bakalim hergun tartiliyorum artik tek basims yazarim burda sukadar verdim falan die ama beni cok yanliz bira:27:kmayin ya cabuk dogurun

Ulen nerden de yazdiysam gelsin dogumlu gunler dolsun topigim die :9: ilk yazan ben oldum cemrem sen misin bu topigi acan geliyorum iste dedi heralde
eveeeet ben zayiflama maratonuna sizden 1 ay once basliyorum yememe dikkat ediyorum sut yapicak seyler yiyorum sadece
bende 64 le hamile kaldim doguma gittigimde 73 tum 68 im 5 kg gitti simdilik dogum yapali 3 gun oldu daha acaba daha kg verirmiyim yoksa dogumdan giden sadece 5 kg mu olur bilmem
gerci daha bunun emzirmesi var emzirincede baya kg veriliyormus hayirlisi bakalim hergun tartiliyorum artik tek basims yazarim burda sukadar verdim falan die ama beni cok yanliz bira:27:kmayin ya cabuk dogurun

:1::1::1::1::1::1:yanlız bırakmamak ıcın erkenden dogurtuccan benıdee..:9::9::9::9:gelıyorumm bende dıyet yaparızz beraber.. bekle benı anacımmmmm:21::21::21::21::21:
5 kg gıtmıs ama daha odeemm v.s vardırr daha gıder emınımm..

tamam tatlım geliyoruz arkandaaannn:4::4::4: benim oğlan nazlı çıkmazsaa yakında bu topikteyimmm inşallah bool bool kilo veririz.. bakalım bizim kaç kg gidecek doğumdaa..
daha dur hele cemre hanım bi gelsin kucağınaa emzire emzire kalan kiloolardaa gideceekk:21::21::21:

:1::1::1::1::1::1:yanlız bırakmamak ıcın erkenden dogurtuccan benıdee..:9::9::9::9:gelıyorumm bende dıyet yaparızz beraber.. bekle benı anacımmmmm:21::21::21::21::21:
5 kg gıtmıs ama daha odeemm v.s vardırr daha gıder emınımm..

tamam tatlım geliyoruz arkandaaannn:4::4::4: benim oğlan nazlı çıkmazsaa yakında bu topikteyimmm inşallah bool bool kilo veririz.. bakalım bizim kaç kg gidecek doğumdaa..
daha dur hele cemre hanım bi gelsin kucağınaa emzire emzire kalan kiloolardaa gideceekk:21::21::21:

yok anam yok erkenden doğurmayın vakitlice gelsin bebişlerınız...

bu sabah 68.2 geldım tartıda ...
göbeğim duruyor kızlar ya sezaryenın bu yönu çok kotu işte göbek kalıor ... gelen göbeğin kalmış ne zaman incek diyo :25:
annem de bi seneyi bulur kızım toparlanman dio ddm ben sporla eritirim olmaz anca bi sene sonra başlayabilirsin dio annem
yarın kontrolum var ameliyat yerimdeki bantı cıkarcak dr.sorcam ona spora ne zaman başlayabilirim die bi de daha korse takmadım hiç onu da sorcam
kullanayımmı ne zaman takayım dicem bakalım ne dicek....:26:

bende 62 ile hamile kaldım şimdi 80 im. yarın sabah 9 da kontrolümüz var,bakalım kaç kilo olduk.doğumdan sonra 70 e insem iyidir inşallahhh :16:

bu sabah 68.2 geldım tartıda ...
göbeğim duruyor kızlar ya sezaryenın bu yönu çok kotu işte göbek kalıor ... gelen göbeğin kalmış ne zaman incek diyo :25:
annem de bi seneyi bulur kızım toparlanman dio ddm ben sporla eritirim olmaz anca bi sene sonra başlayabilirsin dio annem
yarın kontrolum var ameliyat yerimdeki bantı cıkarcak dr.sorcam ona spora ne zaman başlayabilirim die bi de daha korse takmadım hiç onu da sorcam
kullanayımmı ne zaman takayım dicem bakalım ne dicek....:26:

sorma hayatım ya :18: korse takılmasını öneriyor doktorlar genelde,sonrasıda spor yapman lazım,yoksa göbeğin erise bile sarkma oluyor :19: sporla birlikte hem eritip hem

toparlayabiliyorsun :13: benimde doğumumun nasıl olacağı yarın belirleniyor :49:

bende 62 ile hamile kaldım şimdi 80 im. yarın sabah 9 da kontrolümüz var,bakalım kaç kilo olduk.doğumdan sonra 70 e insem iyidir inşallahhh :16:

sorma hayatım ya :18: korse takılmasını öneriyor doktorlar genelde,sonrasıda spor yapman lazım,yoksa göbeğin erise bile sarkma oluyor :19: sporla birlikte hem eritip hem

toparlayabiliyorsun :13: benimde doğumumun nasıl olacağı yarın belirleniyor :49:

Canim iyi hsberlerle gelirsin ins hskkinda hayirlisi olsun ama kilona fikkat et biraz fsxla almissin. 20 yi gecme bari
dogumdan sonra 7o e rahatlikla dusersin zaten sikma canini yetrrki bebisler saglikli olsun

Back
X