2012 eylül anneleri doğumdan sonra kaç kilo verdi ve verecek :))

74 le doguma gittim 14 kilo aldım. 6 eylulde dogum yaptim. Kabiz problemini de aşamadım. 65 im daha. Sutum çok az. Deli gibi yiyorum. Gobek de 7 aylık.

arkadaşlar bende 63 kg ile hamile kaldım 81ile doğum yaptım şimdi 75 kg oldum.1 ay oldu doğum yapalı inşallah 55 şe düşeceğim ama 1 seneye anca olur herhalde

HAMILEE kalmadan oncekı kg dustumm 67 kgyumm spora baslıycamm gobegım ıcınn .. sızde durumlar nasıl ..

54 le hamile kaldım 68,5 la doğuma gittim doğum yapalı 1 ay oldu, şu anda 59 kiloyum, yani 5 kilom kaldı ama sanki daha çok varmış gibi duruyor. Göğüslerim çok büyüdü sanırım o yüzden olduğumdan daha fazla gösteriyorum.

kızlar merhaba,topikimiz hayırlı olsun.. bende 50 kiloyla hamile kaldım,72yle doğum yaptım,ertesi gün eve geldiğimde 60dım,1,5 aylığız şimdi ve 56 kloyum, o da ne kadar sarsamda kızımdan bana hediye göbeğim :) kilo vermek değil derdm ama bu göbek gittmeliii :(

50 kg ıle hamıe kaldım 70 ile doğuma gırdım. 1eylulde doğum yaptım. 2 aylık olduk artık 59 kıloyum. Hedefım eskı kıloma donmek ama emzırırken zor oluyor. en gec yaza 50 kgyum :8:

benim de iki ay oldu doğum yapalı 9 kilo aldım ama hala 2 kilo daha var veremedim ama emzirdiğim için mi bilmem iştahım yerinde bi de sütüm azalır diye de yemeyi kesmiyorum.
60 la hamile kaldım 69-70 doğuma girdim şimdi 62 yim gitmedi bu iki kilo

merhaba kızlar bende hamileliğinde çok fazla kilo alanlardanım.Hamile kaldığımda 43-44 arasıydım doğumdan bi kaç gün önce tartıldığımda 62 kiloydum..doğuma giderken bu 63 olmuş olabilir :)) nese yaklaşık 20 kilo almıştım..nese doğumdan 2 gün sonra tartıldığımda sadece 3 kg gitmişti üzüldüm sonra dedimki bi hafta tartılma yok:) bu arada sezeryan olmama rağmen 3. günden itibaren cok sıkı olmamak şartıyla annem karnımı bi tülbentle sardırdı iyikide sarmışız :) doğumda bi hafta sonra taraıldığımda 54 e düşmüşüm sonra 53 sonra 51 sonra uzun bi süre 49 da kaldım bu sabah tartıldığımda da 48.1 dim :)) sadece günde bi 20-30 dk yürümeye çalışıyorum bi kaç haftaya 45 e düşerim herhalde boyumda uzun olmadığı için 45 ideal kilom

50 kilo ile hamile kaldım,63 kilo ile doğuma girdim,3 hafta önce 51 kiloya düştüm ama şimdi süt artsın diye yediğm helvalar,pekmezler,sütlü tatlılardan sonra tekrar 53 kilo oldum,6 aydan sonra veririm gene inşallah:)

kızlar belki moral olur diye yazıyorum.60 ile hamilde kaldım 87 oldum...ödem vardı bende şiştim balon gibi.dogum sonrası 3 kilo gibi bişi gitti.derkennnnnnnnn 15 güne kalmadı geri deri başladı düşüşler...inanın çok su içtim süt olsun diye abarmıyorum günde yaklaşık 3,5 4 lt.şidi 55 kiolyum ve tam bir yıl içinde gitti.bebek zaten çok yoruyor işe gidiyorum ev yemek temizlik derken günlük sporu yapmış oluyorum herkes dogumdan sonra selülit baglar benim selülitler gitti....kısacası bebişinşze süt olsun diye tatlı falana sarılmayın sağlıklı beslenin bollll su..kolay gelsin hepinize

60 kg ile başladım 80 ile bitti. 40 çıkınca tartıldım 67 hala 67. 3 eylülde sezeryan doğum yaptım göbeğim dışında bi sıkıntım yok ama göbeği gören hamile misin diyor :((

Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza
19 eylülde doğum yaptım 1 hafta içerisinde 13 kilo verdim eski kiloma geri döndüm yani:))
sürekli emzirdim bebeğimi ve çok büyük etkisi oldu..

Hep annemin yüzüne :(( tatlı ye sütün olsun dedi dedi beni mahvetti :( 50 ile hamile kaldım 66 ile doğuma girdim.doğumun ertesi günü 58 kiloydum.ama hala 57 kiloyum 14 eylülde doğum yaptım 7 kilo kaldı yaw :((

eylül anneleri kilolar ne alemde benim cakılı kaldı gitmiyor doğum yapalı 9 oldu bende tık yok hala cok tembelim ya :ssz:

doğumdan sonra aldığım kilolarla 74 olmustum şimdi aradan bir yıl gecti ve ben 65 kiloyum hamilelik oncesi kiloma geri döndüm ama hedefim 55 10 kilo daha vermem lazım ramazandan sonra diyetisyene gidicem inş

Ben de 72 kg ile doğuma girdim. 65 kg ile çıktım. Şimdi yine 65 im. Hedefim 55. Zaten sütüm az olduğu için yediklerime dikkat edemiyorum. Ama dikkat ettiğim zaman kolay kilo veriyorum.

1,68 boyum 62 kg ,ile hamile kaldım 74 kg ile doğurdum.şuan 54,5 kg yum.herkes şaşırıyor bende diyorum 2.doğursam sıfır beden olucam:))):1:

Back
X