• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

16.07.2012 1 yıl önce bugün....
8 hafta erken dünyaya gelerek bize sürpriz yaptı meleklerim.sonra 21 günlük hastane süreci.kokularına hasret yüzlerine hasret minik ellerine dokunamadan...acaba bugün kaç gr. aldı durumları nasıl sağlıkları iyimi endişeli bekleyiş....çok şükür sağlıklı iki yavruyla evimize geldik.
ve onlar bugün 1 YAŞINDA... evde dağılmayan bir oda açılmayan çekmece bırakmayan iki yaramazlar.
Annesinin prensleri yüzünüz hep gülsün bahtınız şansınız açık olsun Rabbim acılarınızı göstermesin hep mutlu olun.tıpkı şimdiki gibi düşsenizde ayağa kalkıp devam etmesini emin adımlarla ilerlemesini bilin. vatana millete hayırlı birer evlat olun.
Rabbime el açışlarım yalvarışlarım yakarışlarım iyki doğdunuz iyki bizi anne baba yaptınız .... KABUL OLMUŞ DUALARIM.... SİZİ ÇOK SEVİYORUM

16.07.2012 1 yıl önce bugün....
8 hafta erken dünyaya gelerek bize sürpriz yaptı meleklerim.sonra 21 günlük hastane süreci.kokularına hasret yüzlerine hasret minik ellerine dokunamadan...acaba bugün kaç gr. aldı durumları nasıl sağlıkları iyimi endişeli bekleyiş....çok şükür sağlıklı iki yavruyla evimize geldik.
ve onlar bugün 1 YAŞINDA... evde dağılmayan bir oda açılmayan çekmece bırakmayan iki yaramazlar.
Annesinin prensleri yüzünüz hep gülsün bahtınız şansınız açık olsun Rabbim acılarınızı göstermesin hep mutlu olun.tıpkı şimdiki gibi düşsenizde ayağa kalkıp devam etmesini emin adımlarla ilerlemesini bilin. vatana millete hayırlı birer evlat olun.
Rabbime el açışlarım yalvarışlarım yakarışlarım iyki doğdunuz iyki bizi anne baba yaptınız .... KABUL OLMUŞ DUALARIM.... SİZİ ÇOK SEVİYORUM

Masallh rabbim hayirli uzun omurler versin insallh

hayırlı ramazanlar arkadaslar
2 disimiz cıktı 11 kilo 79 cm boyumuz
7-8 adım atıyoruz
istahımı fena diil hala emiyor
en büyük sıkıntımı bana cok düskün hiç bi sey yapamıyorum
yalnız kaldığı anda basıyor cığlıgı ben odadaysam kendi kendine oynuyor
haftasonu yazlıktaydık denizi cok sevdi
bende bakıcı arıyorım yazdan ayarlamalıyım 2 kişiyle gorustum ama bilmiyorum
neye dikkat etmeliyim en cok tecrübeleriniz neler
Günkük ve haftalık yapılacakları ya7&7 ver eline.
Biberonları her gün yıkasın
Haftada bir kaynatsın vb geçen gün su biberonu kayganlaşmıştı belliki birkaç gün yıkanmamış, kıyamet kopardım. Aç uyutmasın. Mamayıkedi reddededee kadar versin vb.
Sokakta puset sürerken sarsmasın vb.
Bunlar benim sürekli söylediklerimden bazıları. Uyarmadan olmuyor. En isisi herşeyi yazıp verel yoksa basmıyor kafaları

Dört dişimiz var iki altta iki üstte.
Peynir yemiyoruz, salatalığa bayılıyoruz
Sık ve ağlayarak uyanıyoruz, tkr uyumak için kucak istiyoruz
Gece sık mama istiyoruz yoksa uyuöuyoruz tamamen alışkanlık
Tutunup kalkıyoruz ve sıralıyoruz
Ttilde ateşlendik rüzgardan ve iki gece hastanede kaldık, tatil yapamadan geri döndük
Bunlar da bizden haberler

Kızlar bebişlerin doğumgünleri yaklaştı neler yapıyorsunuz kuzular için ? Fikir alışverişinde bulunalım :))

Kızlar bebişlerin doğumgünleri yaklaştı neler yapıyorsunuz kuzular için ? Fikir alışverişinde bulunalım :))

Evet bizi d gunu heyecani sardi gecenyil bugunleri iple cekerkn simdi yeni yasimizi bekliyoruz sabirszlikla cnm biz organizsyon sirketi ile ankastik once bahcemiz suslenicek evimizde palynco cizgi film krakteri yuz boyama oyun havuzu ve ses sistemi istedik ben yine dogum icin elbise diktirmistim bu yilda d gunumz icin elbisem dikiliyor ve birde dogumdaki fotgrfcimizi cagirdik 1 yas albumu istiyorum kizima kizim icinde elbiseler aldim onu ogun cok suslu yapicm artik yuruyoruz biz yuppoiii:9: cok cadi bir kuzim var bnm bizim d gunumu organizyinumuz bu kadrcik

Evet bizi d gunu heyecani sardi gecenyil bugunleri iple cekerkn simdi yeni yasimizi bekliyoruz sabirszlikla cnm biz organizsyon sirketi ile ankastik once bahcemiz suslenicek evimizde palynco cizgi film krakteri yuz boyama oyun havuzu ve ses sistemi istedik ben yine dogum icin elbise diktirmistim bu yilda d gunumz icin elbisem dikiliyor ve birde dogumdaki fotgrfcimizi cagirdik 1 yas albumu istiyorum kizima kizim icinde elbiseler aldim onu ogun cok suslu yapicm artik yuruyoruz biz yuppoiii:9: cok cadi bir kuzim var bnm bizim d gunumu organizyinumuz bu kadrcik

:72::9::9::9::9:

Slm kızlar cok merak ediyorum neden kimee yazmıyr enazından tektek dgum gunu kuyluyrz ben size birkaç resım eklicem kızım için dogum gunu hazırlıklarındn $image.webp$image.webp$image.webp$image.webp

karasu merhaba,
doğum günü fotolarınızı ve tabiki minik esra yı çok merak ediyorum. benim oğlumunda doğum gününe 1 aydan az kaldı. inşallah ben de güzel bir organizasyonla kutlamak istiyorum. bana tecrübenle yardımcı olursan sevinirim. facebook adresin varsa ekler misin. ben de seni ekleyim. ordan bakarız fotolarımıza. görüşmek üzere. özelden yazdım ama kutun doluymuş.

kızlar merhaba merak ediyorum aranızda hala regli olmayan var mı? kaan dün 11 ayını doldurdu. yaşına 29 günümüz kaldı. (inşallah) ben hala regli olmadım. 8 aylıkken gittim doktora bi sıkıntı yok dediler ama korkmaya da başladım açıkcası. hala emziriyorum bu arada. artık baya az emiyor ama geceleri gün içinde arasıra emiyor.

işe başlayanlar bebişlere kim bakıyor ? bakıcılarla aileyle deneyimleriniz nasıl? ben nisandan beri başladım. bakıcımız var. bi kaç kişi değiştirdik. çok zor tahmin edersiniz. ama ben evde de çok bunalıyorum sürekli kapalı kalmaktan. işimi özlüyorum.

karasu merhaba,
doğum günü fotolarınızı ve tabiki minik esra yı çok merak ediyorum. benim oğlumunda doğum gününe 1 aydan az kaldı. inşallah ben de güzel bir organizasyonla kutlamak istiyorum. bana tecrübenle yardımcı olursan sevinirim. facebook adresin varsa ekler misin. ben de seni ekleyim. ordan bakarız fotolarımıza. görüşmek üzere. özelden yazdım ama kutun doluymuş.

CNN t ederiz darısı basınıza çok yorulduk ama degdı tatbiki kızım pek anlamadı büyük bır organızsyn oldu evimiz Bahçeli'ni olduğu için kendi evimizde kutlandı heray güzeldi ama kızım ara ara arıza yaptı kamera dn izliyorum pekkeyiflidegilmişama misafir çoçuklarvdeli gibi eğlenmiş yüz boyama pamukprenses müZikler ve oyun parkı çöl eğlenceli idi ben birdaha Rabbim nasip ederse seram 5 yasına gelince böyle birdogum gunü yaparım kızım anlar enazından tatbiki bizler zor anne olduğumuz için özeniyoruz siz de en iyi sekilde kutlayıninşllh burada ben face kullanmıyorum ki

aranızda Diabet hastası olan var mı
merhaba, bir şey sormak istiyorum, ben 4 haftalık gebeyim ,tüp bebek ile gebe kaldım, 38 yaşımdayım, 110 kg. yim ve gebelik den önce de şeker hastasıydım.bebekler 14 eylülden beri içime kondu. bu arada tatlı falan yemedim ama meyva bol yedim, yarasın diye, günde 2 kez glifor 1000 lik kullanıyorum. hamur işi fazla tüketmedim ama meyve beni yaktı. şeker 170 e fırladı. bu zaman zarfında internet de araştırınca aklım çıktı.bebekler zarar görmüş müdür? bu kadar ufakken ve bende 13 gündür teknik olarak içimdeler ,bir hasar olur mu, davranışımı hemen bugün düzelttim, Dr.. dan randevu aldım ama içim içimi yiyor, meyve yemeden bebek vitamini alır mı? lütfen yardım..

aranızda Diabet hastası olan var mı
merhaba, bir şey sormak istiyorum, ben 4 haftalık gebeyim ,tüp bebek ile gebe kaldım, 38 yaşımdayım, 110 kg. yim ve gebelik den önce de şeker hastasıydım.bebekler 14 eylülden beri içime kondu. bu arada tatlı falan yemedim ama meyva bol yedim, yarasın diye, günde 2 kez glifor 1000 lik kullanıyorum. hamur işi fazla tüketmedim ama meyve beni yaktı. şeker 170 e fırladı. bu zaman zarfında internet de araştırınca aklım çıktı.bebekler zarar görmüş müdür? bu kadar ufakken ve bende 13 gündür teknik olarak içimdeler ,bir hasar olur mu, davranışımı hemen bugün düzelttim, Dr.. dan randevu aldım ama içim içimi yiyor, meyve yemeden bebek vitamini alır mı? lütfen yardım..

merhaba
öncelikle gözünüz aydın olsun. hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı yavrularınıza kavusursunuz insallh.
sorunuza gelince braz gec bi cevap oldu ama pek bi sorun olacagını zannetmiyorum umarım doktorunuz düşüncesi de bu yönde olmustur.
vitamin konusuna gelince benim bildiğim kadarıyla ilk 3 4 ay bebekler siz hiç bişey yiyemesenz bile annenin vitamin rezervini kullanıyormus.
ilerleyen zaman içinde sanırım doktorunuz size bir diyet listesi verir. sekeri yüksek olan arkadaslar genelde bu diet listesinden bahsediyorlardı ordan kaldı aklımda.

Ne kısırbir forum oldu bu, kimse yazmıyor.. Kızlarrrr kimse yokmu? Ne yapıyorsunuz?

Slm senın ile aynıd fikirdeyim ama bebeklerimiz o kadar yoruyrki hepimizi kimse vakit bulanmıyor benim kızım tam yasını yürüyerek karşıladı ve ciddi konuşuyor artık çok tatlı yaklaşık yaşından 2 hafta sonra net cümleler başladı kurmaya yüzüme bakıp annesi diyor bana ve bir suç işliyor ise anne delme istemiyor diyor bu akşam çok güldük misafir bebek vardı aa bak mamasını yiyor afetim oğluma dedik ve kızım yüzümüze baktı bana ne dedi koştu masanın altına çok güldük 9 tane dişimiz var ve halen uykusuz bir yavrum var benim bizden bu kadar hepinizi öpüyoruz

Slm senın ile aynıd fikirdeyim ama bebeklerimiz o kadar yoruyrki hepimizi kimse vakit bulanmıyor benim kızım tam yasını yürüyerek karşıladı ve ciddi konuşuyor artık çok tatlı yaklaşık yaşından 2 hafta sonra net cümleler başladı kurmaya yüzüme bakıp annesi diyor bana ve bir suç işliyor ise anne delme istemiyor diyor bu akşam çok güldük misafir bebek vardı aa bak mamasını yiyor afetim oğluma dedik ve kızım yüzümüze baktı bana ne dedi koştu masanın altına çok güldük 9 tane dişimiz var ve halen uykusuz bir yavrum var benim bizden bu kadar hepinizi öpüyoruz

:53::53:annesı annesi diyen kuzum bugün yüz üstü düştü anlımızın yarısı mor

Back
X