Merhabalar Canlarımmmmm

Aramızdaki dostluğun pekişmesi adına yaptığımız ilk çekilişimize hoşgeldinizzzz
Amacımız sanalda başlayan dostluğumuzun gerçek hayata yansıtmak...Birbirimizi unutmamak adına birbirimizde hatıralar bırakmak...
Hediyesini alacağımız gelinlerimizi öğrenmeden önce hepimiz kendimizi tanıtalım ki bizlere hediye alacak arkadaşlarımız yazılarımızdan ufak ipuçları alabilsin ve zorlanmasınlar diye düşündüm .Birbirimizi daha iyi tanımak için sevip sevmediklerimiz neler,burcumuz ne, boyumuz kilomuz vs..,özelliklerimiz neler... bunları detaylı yazarsakişimiz kolaylaşır.

Çekiliş olduktan sonra ben kimin kime çıktığını özel mesaj ile bildireceğim.Herkes kime hediye alacağını bilecek ama kimse kendisine kimin hediye göndereceğini bilmeyecek..Hediye alışverişine çıktıktan sonra kargo için birbirimizi bekleyelim belli tarih aralığı koyalım ki yılbaşından önce hepimiz aynı zaman aralıklarında hediyelerimize kavuşup mutlu olmuş olalım
Bu arada şimdiden söyleyeyim,daha önce de belirtmiştim,hediyeler alındıktan sonra bir de el yazımızla ufak da olsa not yazalım arkadaşlarımıza,hatıra olsun.. Tabi bir de yılbaşının olmazsa olmazı kırmızı don ilave etmeyi unutmuyoruz
Hediyeyi alan kişi paketleri açmadan önceki halini ve kendine gelen hediyelri açtıktan sonra tek tek fotolasın burada paylaşssın ki sevincine biz de ortak olalım bir de merakımızı bastırmış olalım
Şimdilik bu kadar canlarım,aklınıza takılan bir şey olursa bana ulaşırsınız 7/24

ÇEKİLİŞ LİSTEMİZ

GeCe_KuSu
gulsengo
Gasoline
çağla22
nyu
DeryaW
bubabur
Lamelif
Lavanta
pnrkrdnz
ssedoshh
lilapause
Balbtb
rosaa
pink_love
NOT: Çekilişe yukardaki liste dışındakiler katılamayacaklar,bilginiz olsun...

Aramızdaki dostluğun pekişmesi adına yaptığımız ilk çekilişimize hoşgeldinizzzz

Amacımız sanalda başlayan dostluğumuzun gerçek hayata yansıtmak...Birbirimizi unutmamak adına birbirimizde hatıralar bırakmak...
Hediyesini alacağımız gelinlerimizi öğrenmeden önce hepimiz kendimizi tanıtalım ki bizlere hediye alacak arkadaşlarımız yazılarımızdan ufak ipuçları alabilsin ve zorlanmasınlar diye düşündüm .Birbirimizi daha iyi tanımak için sevip sevmediklerimiz neler,burcumuz ne, boyumuz kilomuz vs..,özelliklerimiz neler... bunları detaylı yazarsakişimiz kolaylaşır.

Bu arada şimdiden söyleyeyim,daha önce de belirtmiştim,hediyeler alındıktan sonra bir de el yazımızla ufak da olsa not yazalım arkadaşlarımıza,hatıra olsun.. Tabi bir de yılbaşının olmazsa olmazı kırmızı don ilave etmeyi unutmuyoruz

Hediyeyi alan kişi paketleri açmadan önceki halini ve kendine gelen hediyelri açtıktan sonra tek tek fotolasın burada paylaşssın ki sevincine biz de ortak olalım bir de merakımızı bastırmış olalım

Şimdilik bu kadar canlarım,aklınıza takılan bir şey olursa bana ulaşırsınız 7/24

GeCe_KuSu

gulsengo

Gasoline

çağla22

nyu

DeryaW

bubabur

Lamelif

Lavanta

pnrkrdnz

ssedoshh

lilapause

Balbtb

rosaa

pink_love

NOT: Çekilişe yukardaki liste dışındakiler katılamayacaklar,bilginiz olsun...
Son düzenleme: