2012 haziran anneleri bebek şekeri-çikolatası-kurabiyesi

utopya06

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
16.912
28
408
Ankara
kendi topiğimizde bebek şekerlerimizi paylaşmıştık
fakat hala seçmemiş olanlar için fikir olması açısından bebek şekeri-çikolatası veya kurabiyesi modellerimizi ve kaç liraya nerden aldığımızı burdan paylaşırsak bizden sonrakilere de fikir olur
ben başlayım mesela
bebek çikolatamız rb organizasyondan alındı, tanesi 25 kuruşa geliyor
Eki Görüntüle 422221
bebek şekerlerimiz gittigidiyordan
şu notluklar lavantalı tanesi 1,20 tl

daha yakınlarımız için içine bebeğimizin resmini koyacağımız şu çerçeveler 1,40 tl

şu da sepeti 20 tl
Eki Görüntüle 422230

geçen aylarda kuzenim yeni doğum yapmıstı bu ınternet sitesınden bu ürünü almıs gercekten harikaydı kutusu cok guzeldı harika bir süsleme yapmıslardı çikolataları madlen ama gayet lezzetli istiyosan bebegın ismini de yazdırabılıyormussun gercekten cok hosuma gitti kendi bebek mevlutumde de kesınlıkle yaptırıcam tavsiye ederim

güzel başlık olmuş valla biz kendi bebek şekerimizi kendimiz yaptık. araştırdım netten sipariş verecektim ama düşününce ne gerek var dedim. hem de evde izindeyken vakit geçirmek için bahanem olur diye düşündüm. ve bugün tamamladım artık. sadece isim etiketi kaldı. normal doğum istediğim için tarih belli olmadığından ve isim konusunda da hala net bişey olmadığından :18: etiket son ana kalacak sanırım. kayınvalidem ve annem simli ipten küçük patikler ördü. küçük pembe emziklerden alıp patiğin bilek kısmından kurdale ile bağladım. patiklerin içine de tül içinde bikaç bonibon koyduk. arkaları da magnetli dolaba yapışması için. gayet de güzel oldu. hem yakınlarımda hatıra olarak kalsın istedim

Merhaba,

Bende gecen hafta siparis verdim. Aslinda kitap ayraci dusunuyordum ama sadece is arkadaslarimin ilgisini cekecegini dusundugum icin vazgectim. ama bu ataclar hem kitap ayraci hemde magnet olarak kullanildigi icin herkese hitap edebilecegini dusundum ve 75 tane siparis verdim tanesi 2 tl. Mira Bonbon Nikah ^ekeri - Ucuz Ürünler

PUSET SEPET 20 TL
BEBEK ŞEKERLERİ TANESİ 1.70 TL
(ANKARA SULUHAN ÇARŞISINDAN ALDIM)

ÇİKOLATALARIMIZ çikolatayolladan ALDIM
72 Lİ PAKET 60 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…