2012 haziran anneleri!!!!

merhaba arkadaşlar benimde doğum sata göre 17 haziran ama sezaryen olucagım için haziran başıda olabilir cinsiyetlerini ögrendiniz mi peki bebişlerin benim bir oğlum var 5 yaşında ikinci kez anne olucam ALLAHın izniyle...

Allahım sağlıkla sıhhatlere o günlüre ulaştırırsa benim doğumum 18 haziran görünüyor. Bütün bebek bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun, bir avazda bebişlerine kavuştursun inşallah. :nazar:

Son düzenleme:
slm arkadaşlar benimde allah nasip ederse 23 haziran ama bende sezeryan olacağım için sanırım haziran başı olabilir.
Biz daha cinsiyet öğrenemedik sizler öğrendinizmi ? :16:

slm arkadaşlar benimde allah nasip ederse 23 haziran ama bende sezeryan olacağım için sanırım haziran başı olabilir.
Biz daha cinsiyet öğrenemedik sizler öğrendinizmi ? :16:

Yok canım bende henüz öğrenemedim, göstermiyor bebeğim,:nazar: bacaklarını sıkı sıkı kapatmış duruyordu. Doktor çok rahatsız etmek istemedi. :)

Yok canım bende henüz öğrenemedim, göstermiyor bebeğim,:nazar: bacaklarını sıkı sıkı kapatmış duruyordu. Doktor çok rahatsız etmek istemedi. :)

bende ögrenemedim daha canım doktorum garantiye almak istedi sanırım kendini ocak 16 da cinsiyet ögrenmek için randevum var bakalım benim bir oğlum var zaten rabbim hayırlısı neyse onu versin diyorum erkek olursa oğluma arkadaş kız olursa kardeş olucak rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın ALLAHım hepimizin bebeklerini saglıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inş.

bende ögrenemedim daha canım doktorum garantiye almak istedi sanırım kendini ocak 16 da cinsiyet ögrenmek için randevum var bakalım benim bir oğlum var zaten rabbim hayırlısı neyse onu versin diyorum erkek olursa oğluma arkadaş kız olursa kardeş olucak rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın ALLAHım hepimizin bebeklerini saglıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inş.

Amin canım, cinsiyetlerini merak etsek bile önemli olan sağlıklı sıhhatli olmaları, başka bir dileğimiz yok. Benimde randevum 16 ocakta tabi bebeğim gösterirse :nazar: Allahım gönlüne göre versin inşallah :54:

Amin canım, cinsiyetlerini merak etsek bile önemli olan sağlıklı sıhhatli olmaları, başka bir dileğimiz yok. Benimde randevum 16 ocakta tabi bebeğim gösterirse :nazar: Allahım gönlüne göre versin inşallah :54:

ALLAHım herkesin gönlündekini versin canım en başta saglıklı sıhhatli olsunlarda aynı gün ögrenicez Allah nasip ederse nasıl geçiyor hamileliğin ilk bebeğin mi canım benim

ALLAHım herkesin gönlündekini versin canım en başta saglıklı sıhhatli olsunlarda aynı gün ögrenicez Allah nasip ederse nasıl geçiyor hamileliğin ilk bebeğin mi canım benim

Amin canım. Evet ilk bebeğim, başlarda biraz sıkıntı yaşadık ama son 2 haftadır çok şükür bir sıkıntım yok. Bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli olsunda ben hamileliğin her belirtisini yaşamaya razıyım. İnşallah senin hamileliğinde güzel geçiyordur. Dualarım sizlerle. Allahım bütün bebek bekleyenleri sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuştursun, bebek isteyenlerinde kucağını boş bırakmasın inşallah.:nazar:

ben de Allah nasip ederse haziran sonu gibi anne oluyorum cinsiyet belli değil daha düşük tehdidim oldu yeni, evde yatıyorum 3 gündür inşallah kötü birşey olmayacak içim rahat bebeişimle dinleniyoruz evde.

Eğer Allahım o günleri banada nasip ederse haziranın ilk haftası doğumum olacak.. Kızımı kucağıma alacağım.. Şimdiden hepimize sağlıkla huzurla bir doğum dilerimm

arkadaşlar bende 28 haziran annesiyim inşallah :) ilk gebeliğim ve henüz öğrenemedik cinsiyetimizide

umarım bende en kısa zamanda öğrenirim :) bu merak eritiyor beni :)
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah tatlı kızını :)

Back
X