2012 Kasım Anneleri Doğumdan Sonra Kaç Kilo Verdik ?

hankar

Kuzusunu bekliyor..
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
411
4
46
Şanlıurfa
Selam Kızlar,

Bir çoğumuzun doğumu hayırlısı ile gerçekleşti bir kısmımızın da çok az kaldı, inşallah sağlıcakla hayırlısı ile kucaklarına alırlar.

Doğumda aldığımız kilolardan kurtulmaya başladık mı ? Ne kadar kilo kaç günde gitti, burada paylaşalım..

İlk benden gelsin ; 8. günümde 7.2 kg verdim aldığım kilo 11 di kaldı 3.8 kg.

Selam Kızlar,

Bir çoğumuzun doğumu hayırlısı ile gerçekleşti bir kısmımızın da çok az kaldı, inşallah sağlıcakla hayırlısı ile kucaklarına alırlar.

Doğumda aldığımız kilolardan kurtulmaya başladık mı ? Ne kadar kilo kaç günde gitti, burada paylaşalım..

İlk benden gelsin ; 8. günümde 7.2 kg verdim aldığım kilo 11 di kaldı 3.8 kg.

Maşallah, ne güzel. Çok az kalmış doğum öncesi kilona. darısı bizim başımıza. ama ben daha doğum yapmadım ve toplamda 17 kg aldım:(
Neyse bebişim sağlıklı doğsunda veririz inşallah.

cnm bende 77 kg dogum yaptımm ilk hamile kaldıgımda 60 kgdum şuan 70 kgyum :))) yediklerim bana yaramış bebegime deil:51:

kızlar valla bende de kilo aldı başını gitti bakalım doğumda kaç kilo vercez sanırım 20 kilo aldım ben bile kendime inanamıyorum 55 den yukarısını görmemiştim :D

Kilolardan korkmaya hiç gerek yokmuş ben de çok korkuyordum ve nasıl gidecek diyordum. Bebeğimle hayat öyle yoğun ki uykusuzluk yorgunluk kilo filan bırakmıyor. Bir de bol su için arkadaşlar süt için en güzel şey su ve kilo aldırmıyor. Ben günde rn aşağı altı litre içiyorum içim kavruluyor. Çok aşırı da yemem yok o yüzden kısa sürede kilolarım gidiyor.

Kilolardan korkmaya hiç gerek yokmuş ben de çok korkuyordum ve nasıl gidecek diyordum. Bebeğimle hayat öyle yoğun ki uykusuzluk yorgunluk kilo filan bırakmıyor. Bir de bol su için arkadaşlar süt için en güzel şey su ve kilo aldırmıyor. Ben günde rn aşağı altı litre içiyorum içim kavruluyor. Çok aşırı da yemem yok o yüzden kısa sürede kilolarım gidiyor.

slm canım bebeğini sağlıcakla büyüt inşallah bende doğurunca senin gibi kilolardan kurtulabilirim bir an önce çünkü kendime olan özgüvenimi yitirmekten korkuyorum eşimde kilolu takıntısı var beni strese sokuyor :(

slm kızlar ben de 11 kilo aldım.doğumdan sonraki gün tartıldığımda 5,5kg gitmişti.yarın 1 hafta olacak kaç kilo olduğuma tekrar bakacağım.

slm canım bebeğini sağlıcakla büyüt inşallah bende doğurunca senin gibi kilolardan kurtulabilirim bir an önce çünkü kendime olan özgüvenimi yitirmekten korkuyorum eşimde kilolu takıntısı var beni strese sokuyor :(

Verirsin canım ya hiç strese girme bu yoğun tempoya kilo filan dayanmıyor. Bugun itibarı ile 9 kilom gitti. Benim eşim de kilo hiç sevmez takıntısı vardır ama asla hamilelikte birşey demedi.

slm kızlar ben de 11 kilo aldım.doğumdan sonraki gün tartıldığımda 5,5kg gitmişti.yarın 1 hafta olacak kaç kilo olduğuma tekrar bakacağım.

Çok hızlı gidiyor maşallah canım.

sanırım bı hafta sonraydı 8100 gr vermışrtım

Canım sen de çok iyi vermişsin benim de 9 kîlo gitti on iki günde. Göbek filan hiç bir şey kalmadı.

çarşamba sabahı tartıldım ve 1 haftada 7,5 kg gitmiş kızlar.bu kadar tatlı yedirmelerine rağmen böyle gitmesi çok güzel.

çarşamba sabahı tartıldım ve 1 haftada 7,5 kg gitmiş kızlar.bu kadar tatlı yedirmelerine rağmen böyle gitmesi çok güzel.

zaten kilolu başladığım hamileliğimde tam 17 kilo aldım doğumda 4 kilo gitti bir hafta içinde 5 kilo daha gitti toplam 9 oldu seviniyordum hızla zayıflıyorum diye ama malesef kilo vermem durdu kocaman çatlak içinde sarkık bir göbekle kalakaldım hiç bir kıyafetime giremiyorum çok üzgünüm çokk :50::43:

selam kızlar doğumdan sonraki 10. günümde tam 9 kg vermişim.geriye kaldı 2kg :))

zaten kilolu başladığım hamileliğimde tam 17 kilo aldım doğumda 4 kilo gitti bir hafta içinde 5 kilo daha gitti toplam 9 oldu seviniyordum hızla zayıflıyorum diye ama malesef kilo vermem durdu kocaman çatlak içinde sarkık bir göbekle kalakaldım hiç bir kıyafetime giremiyorum çok üzgünüm çokk :50::43:

canım bende kilolu hamile kaldım.ama bol sıvı alırsan kilolar gidiyor.karnını da sar yada korse kullan.kilolu hamile kaldım ve yaklaşık 11 kilo aldım ama 9 kilosu gitti.hem de tabak tabak tatlı yedirmelerine rağmen.inşallah senin kiloların da gidecek.birde olabildiğince emzir.

canım bende kilolu hamile kaldım.ama bol sıvı alırsan kilolar gidiyor.karnını da sar yada korse kullan.kilolu hamile kaldım ve yaklaşık 11 kilo aldım ama 9 kilosu gitti.hem de tabak tabak tatlı yedirmelerine rağmen.inşallah senin kiloların da gidecek.birde olabildiğince emzir.

Öncelikle allah analı babalı büyütsün bebeğini. sen korse kullandın mı canım? sezaryan mı oldun normal mi?
ben sezaryan olacağım da acaba korseyi ne zaman kullanmaya başlayabilirim?

Öncelikle allah analı babalı büyütsün bebeğini. sen korse kullandın mı canım? sezaryan mı oldun normal mi?
canım bende sezeryan oldum korseyi 3. gün taktım çokda memnunun çok güzel toparlıyor.

Son düzenleme:
10 kilom gitti kaldı 1 kilo. göbeğim hiç kalmadı sarkma, çatlama da olmadı çok şükür. şişim filan da yok. sezeryan da göbek kalır diyenlere inat göbeğim hiç yok :)

ben normal doğum yaptım cnm.korse kullanıyorum.gerçekten toparlıyor.ben doğumdan sonraki 5. gün kullanmaya başladım ama sezeryande kaçıncı gün kullanılır bilmiyorum

Back
X