Merhaba
Benim kızım sadece 3.5 ay anne sütü alabildi sütüm kesilince mama veriyorduk doktor 4 aylık olunca ek gıdaya geçirdi bizi. Biz sebze çorbası ve elma suyuyla başladık. Elmayı sevmedi 2 haftadır veriyorum zaten ek gıda elma suyunu 1-2 kaşık anca içiyor sebze çorbasına ise bayılıyor 50cc kadar yiyor kaşıklabir de mama hero baby nutradefense kullanıyoruz o yüzden hero baby nin elma muz karışımını denedim bir kere ona da bayıldı ama şimdilik onları vermiyorum henüz alışıyoruz bağırsakları bozulur belki diye mamaden dolayı kakasını ancak rezene çayı içerse yapıyordu doktor zararı olmaz günde 30cc ver demişti rezene hergün veriyordum günde 1 kere kaka yapıyordu ek gıdaya geçince rezeneyi kestim şimdi günde 3 defa kakamızı yapıyoruz maşallah hiç sıkıntımız yok. bir de mama kullanarak muhallebi yapıyorum ama benim kızıma pirinç unu gaz yapıyor nedense onun için artık yedirmicem
Mrb benim kizim da 16 kasim dogumlu kg alimimiz hayet ii simdiye kadar sadece anne sutu aldi ama bu ay dr miz ek gidaya gecmemizi istedi hergun birer cay bardagi meyve suyu yogurt ve muhallebi vermemi istedi. Ama bana fazla geldi ben sindilik cay kadigiyla elma suyu ve yogurt veriyprum tadimlik gibi. Alti ayi bitene kadarda muhallebi vermeyi dusunmuyprum umarim dogru yapiorumdur
Mrb benim kizim da 16 kasim dogumlu kg alimimiz hayet ii simdiye kadar sadece anne sutu aldi ama bu ay dr miz ek gidaya gecmemizi istedi hergun birer cay bardagi meyve suyu yogurt ve muhallebi vermemi istedi. Ama bana fazla geldi ben sindilik cay kadigiyla elma suyu ve yogurt veriyprum tadimlik gibi. Alti ayi bitene kadarda muhallebi vermeyi dusunmuyprum umarim dogru yapiorumdur
benım kızımda 15 kasım doğumlu gecelerı emıo gunduz devam sütü kullanıoduk 1aydır ama artık ek gıdaya basla dedı doktorumuz 1aydır tattırıodum birhaftadır sabah ve ara öğünde devam sütü öğlen çorba yada püre öğleden sonra yıne devam sütü verıorum çok ıstahlı bı bebek masallahhhh ama az da versem çok da versem kaka problemı oluo zor yapıo çorbalardan önce gunde 3 yada4kez yapardı sımdı 1 yada hiç yapmıo ıkınıo süreklı ne yapmam lazım sızdede ek gıdaya gecıste sorunlar oldumu nasıl atlattınız gecelerıde hala uyanıo emmek ıçın 2 yada 3kez sabah 6da da ayakta :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?