2012 kasım annelerı hastane çantalarımıza neler koyduk??? ı

merwecik_20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
2.826
17
118
38
İstanbul
evett sıra doğum çantalarımıza mı geldı nee??? burda coğumuz tecrubesız anne adayıyız cantamızı hazırlarken neler koydugumuzu bırbırımızle paylaşalım istedim

tabı tecrubelı annelerımızin de önerilerini alırsak gereksız esya göturmekten kurtulmus oluruzz.cunku ben mınımum esyayla gitmekten yanayım az ama öz olsun:))

çantasını hazırlayanlar yazmaya başlasın emiii

tam hazırlayamadım hazırlayayım tam liste vericem kuzular hatta resimleyebilirsem daha güzel ollurrr

dün tüm kıyafetlerini yıkayıp, ütüledik sonrasında yerleştirdik. Çantamı hazırladım ben de senin gibi düşünüyorum az ve öz olsun..

2 takım hastane çıkışı , battaniye,havlu, patik, çorap,eldiven,şapka bebek bezi, kremleri, emzik.

kendim için de; pijama takımı, sabahlık, lohusa külotu, emzirme sütyeni, ped, göğüs pedi, terlik, havlu

şimdilik bunlar gerekli diye düşünüyorum, acil durum anında çantamda eksik olanları da dışarıdan temin ederiz.

maşallah hepinize..
ben daha ne eksiklerini tamamladım bebeğimin ne de kendime birşey aldım..
hem çalışıyorum hem de taşınmak için daha ev arıyorum..
Allah' ım hepimizin yardımcısı olsun inşaallah...
daha var derken doğurup gidicem valla:(

Bende çantayı arkadaşımdan ayarladım
ama içini henüz doldurmadım sanırsam haftaya halledicem hepsini..

şimdi bebişin eşyalarıyla meşgulüm çünküüü :))

ben koydum bebişin cicilerini valizimize bi ara fotolayıp hepsini sizede göstercem inşallah...

benim ihtiyacım olacak şeylerde eksiklerim var...göğüs pedi, kremi vb..onlarıda alıcam bugun yarın ne zaman olursaa:44:

kendim için aldıgım (anneciğimin aldıgı) pijama takımımda yerini aldı valizimizde...bide kayınvalidem gecelikli sabahlıklı bi takım alacak :34:

$DSC02333.webp $DSC02332.webp $DSC02331.webp $DSC02330.webp $DSC02328.webp $DSC02329.webp $DSC02326.webp $DSC02327.webp

ben koydum bebişin cicilerini valizimize bi ara fotolayıp hepsini sizede göstercem inşallah...

benim ihtiyacım olacak şeylerde eksiklerim var...göğüs pedi, kremi vb..onlarıda alıcam bugun yarın ne zaman olursaa:44:

kendim için aldıgım (anneciğimin aldıgı) pijama takımımda yerini aldı valizimizde...bide kayınvalidem gecelikli sabahlıklı bi takım alacak :34:

Eki Görüntüle 497215 Eki Görüntüle 497214 Eki Görüntüle 497213 Eki Görüntüle 497212 Eki Görüntüle 497210 Eki Görüntüle 497211 Eki Görüntüle 497208 Eki Görüntüle 497209

çok süslüler canım....sende mi kokoştun?

Eki Görüntüle 497215 Eki Görüntüle 497214 Eki Görüntüle 497213 Eki Görüntüle 497212 Eki Görüntüle 497210 Eki Görüntüle 497211 Eki Görüntüle 497208 Eki Görüntüle 497209

canım çok şık bir takım güle güle giy inş.

Günaydın herkese kızlar

annesinin birtanesi bayıldım canım geceliğine..Ama sana tavsiyem yanına daha renkli bişey koyman..kiminin kanaması fazla oluyor kiminin çok az açık renk gecelikte bulaşma gösterme ihtimali çok fazla...:34:

annesinin birtanesi bayıldım canım geceliğine..Ama sana tavsiyem yanına daha renkli bişey koyman..kiminin kanaması fazla oluyor kiminin çok az açık renk gecelikte bulaşma gösterme ihtimali çok fazla...:34:

sağol canım..doğru söylüyorsun...böylee kremleri görünce dayanamadım...kayınvalidem alacak bi takımda..onada kırmızı aldırcammm:))):34::34:
Hilalcim takımın çok şık.. güle güle giyersin inşallah canım..

sağolll sedefim canım...:16:

bende hazırlamak istiyorum ama herkes daha çok erken olduğunu söylüyor aslında bir geceliğim eksik kaldı artık onu da alır hepsini güzelce yıkarım yerleştiirirm ben 2 çanta yapıcam biri hastane çantası biri de yaklaşık 1 haftalık annemlerde kalacağım için gerekli olanlar ben ilçede kalıyorum hastane ve annemler merkezde umarım normal doğum olurda bir an önce ayaklanır evime giderim sezeryan olmaktan korkuyorum açıkçası hayırlısı bakalım inş. sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimize şafak az kaldı yaaa

bebıse ;havlu bebek bezı 2 cıtcıtlı badı 2 alt ust takım 2corap 2eldıven 2şapka 2 yelek ıslak mendıl 3 bez mendıl 1 hastane cıkısının battanıyesı bı kendı bebeklık battanıyemm:)) hastaneden cıkarken ıcıne koymak ıcınse babasının bebklık bıseyı var o bebıse bukadar

banada :havlu ped 2 atlet 2 sutyen 3 çamasır 1 gecelık bı pijama bıde sabahlık (bornoz gıbı:)) kalın çorap göğüs pedı tahin yagı alcam gögus ucu kremı ıcın kucucuk bı gögus ucu cıkartıcı gördum bulursam ondan alcam taclarım makyaj malzemesı terlık hastaneden cıkarken gıymek ıcın kıyafet

oda suslerı kapı susu dagıtmak ıcın cıkolata fotograf makınesı kamera

şöle bı baktımda annelerın ıhtıyacı bebısten daha cok:))

bebıse emzık bıberon v.s koymak ıstemıyorumm hemen kolaya kacmayalım dıe lazım olursa hastane verır heralde

bu lısteden cıkartıp ekleyeceklerım olabılır tabı kesın lısteyı yapınca resımlıcem koycam

cnm pijama takımın harika ama biz doğum yaptığımızda hava soğuk olcak üşümezmisin:26:

bende hazırlamak istiyorum ama herkes daha çok erken olduğunu söylüyor aslında bir geceliğim eksik kaldı artık onu da alır hepsini güzelce yıkarım yerleştiirirm ben 2 çanta yapıcam biri hastane çantası biri de yaklaşık 1 haftalık annemlerde kalacağım için gerekli olanlar ben ilçede kalıyorum hastane ve annemler merkezde umarım normal doğum olurda bir an önce ayaklanır evime giderim sezeryan olmaktan korkuyorum açıkçası hayırlısı bakalım inş. sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimize şafak az kaldı yaaa

ahh ahh kim istemez normal olmayı cnm inşalllah normal oluruz bende korkuyorum sezeryandan hiç istemiyorum:50:

herkes korkudan sezeryan olmak ister ama bizde tam tersi korkudan normal istiyoruz birkaç doğum videosu izledim de sezeryan gerçekten çok korkunç geldi ya bakalım hayırlısı olsun Allah hayırlısııyla kurtarsın da şansımıza ne çıkaarsa artık,)
bu hastane çantasını şimdiden hazırlasak mı acaba onu da yaparsak geriye bişey kalmıyor ama :) ben kendimi frenliyorum biraz daha şimdi ev temizliğndeyim malum doğum sonrası gelen giden olacak evim temiz olsun :) beşiğin yeri filan ayarlanacak meleğimin kıyafetleri beşikiçi yatağı filan yıkanacak n sona da çantamızı hazırlarız yavaşş yavaş tadını çıkara çıkara çok heyecanlı yaaaaa offf her gece erken doğum yaptığımı görmekten bıktım doğum kabusları başladı :)))))

bende biraz kışlıkalrın çıkmasını bekliyorum...

eylül sonun a kadar bütün hazırlıklarım bitmiş olsun istiyorum...

Back
X