2012 kasım anneleri karnınızdaki bebeğin kilosu nedir

18 haftalık 250 gr

21 haftalık 500 gr

23 haftalıkk 680 gr geldi cnm

bende acaip kg aldım bu arada abowww

26 haftalık 960 gr boyunuda sölemedi saglıgı iyimiş çok şükürr

benim küçük meleğim de 25. hafta 976 gramdı maşallah doktorumuz gayet iyi dedi Rabbim bebişlerimizin hepsine sağlık sıhhat versin inş. sağsalim kucaklarımıza alır gözlerimizle nasıl büyüyüp kilo aldıkları o tombiş tombiş göbüşlerini öpmeyi nasip etsin...

maşalahh cnm ne yiyon içiyonda bu kadar kg almış benim bebegim bu haftada 980 grdı 28 haftalıkkende 1090 gr geldi zayıf olcak galiba aman saglıklı olsunlarda:24:

yok cnm benim, senin bebeğinin kilosu tam normal düzeyde bence. bu iyimi kötümü bilmiyorum ama benimkinin gelişimi başından beri bir buçuk hafta önde gidiyo hep. ben beslenmemle alakalı olduğunu zannetmiyorum ama yinede yazayım, genelde meyve ve sebze ağırlıklı besleniyorum yoğurt, yumurta ve peynir çok yiyorum. balık pek sevmediğim için neredeyse hiç yemiyorum onun yerini tutarmı bilmiyorum ama hapını kullanıyorum. yine etide çok sevmiyo olmama rağmen enaz haftada bir defa yemeye çalışıyorum. gördüğün gibi öyle özel birşeyler yemiyorum. sanırım benim oğlum bana çekmiş çünki bende bebekken kiloluymuşum 5 kilo falan doğmuşum :9:

Back
X