2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

umarım yerleşme kanamasıdır canım...ama yine de dikkatli olun...benim de ilk tedavimde, 5-13-40-105-290-770-1500-3000 gelmişti ve 3000 deyken bile keseyi göremedikleri için küretaj oldum. ama 3 gün sonra sağ tüpümde gördüler bebeği. sonra apar topar dış gebelik geçiriyorsun deyip hooop ameliyata aldılar...o yüzden dikkatli olun canım...

benim tetkiklerde, kromozom testi iyi galiba...46XX-46 XY çıktı diyor da anlamıyorum...bir tek eşimin semen sonucu kaldı...o da çıkarsa, tüm tahlilleri bitirmiş olacağız...
umarım bu sefer olur benim de... dua edin benim için...

aklımızda bulunsun canım, uyarın için sağol. 46 XX senin, 46 XY de eşinin sonucu, bir anormallik görünmüyor bu sonuçta. darısı semen analizini başına. o zaman sadece pıhtılaşma için alınacak önlemlerle atlatırsın riski. inşallah olacak bu sefer. allah isteyen herkesin kucağını doldursun...

Ben geldim :))
Bugun randevum var ıns guzel haberlerle donerım
Sızler nptınız

Fılızcım genetık sonucun geldı mı esının sonucu

Sızler nptınız

merhaba arkadaşlar...

umarım iyisinizdir...skyline kontrolun nasil gecti?

ben iyiyim... genetikte biliyorsun, pıhtılaşma çıkmıştı..onun dışında 46XX ve 46XY diye birşeyler çıktı...ama malesef sperm parametreleri bozuk ve dna sı da %36 çıktı...hemen ilaca başlattı murat hoca...yani benim 2. tedavim de gümbürtüye gitti... umarım eksik test kalmamıştır diyorum...

ben bu hafta eşimin yanına gidiyorum..haftaya müsait olursanız buluşalım mı?

bu arada skyline, çok teşekkür ediyorum sana...sen demeseydin, ben ne genetik ne de semen testi yaptırırdım... sayende sıkıntılarımızı öğrenmiş olduk... ama biraz geç oldu:)

sevgiler

Canim insallah esinin tedavisi iyi olur
Varikosel var mi esinde dna bozuklugun en buyuk nedenlerinden biri varikosel
Esim ameliyat oldu bir ay snra ben hamile kaldim ama kalp atisi olmamisti kaan aydosa gitmistik o muhtemelen henuz bozuk sperm dnasindandir dedi sonra o zmndan beri yaklasik 8 ay proxeed plus kullandik dna hasar baktirdik cok iyi cikmisti
Kaan hoca ameliyat buyuk olcude duzeltmistir demisti

Mutlaka kaan aydos hocaya bu sonucunuzu mail atin
Ya da muayeneye gidin zaten murat hocayi da bize kaan bey onermisti
İnsallah ben her seyin cok guzel olacagini dusunuyorum senin icin
Tek tarafli degil bu isler sonucta cok sukurkki yum ve rahim ar sperm dnasi da duEltilebiliyor

kızlar biz bugün amniyosentez sonucumuzu aldık, normal geldi. iç rahatlığıyla mutlu mutlu bekleyeceğiz kızımızı :) bu arada geçenlerde ablamın beta hcg değerlerini yazmıştım çok artmıyor diye, o da yoluna girdi, bugün kalp atımını gördü bebişinin. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız birtanelerimizi...

kızlar biz bugün amniyosentez sonucumuzu aldık, normal geldi. iç rahatlığıyla mutlu mutlu bekleyeceğiz kızımızı :) bu arada geçenlerde ablamın beta hcg değerlerini yazmıştım çok artmıyor diye, o da yoluna girdi, bugün kalp atımını gördü bebişinin. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız birtanelerimizi...

Hoşgeldin canım,
Çok sevindim sonuçların düzgün çıkmasına ve ablanın bebişine..Artık bebeklerin sağ salim, sağlıkla beklemelerini bekliyoruz inşallahh.. :)

Sızler nptınız

Skyline napıyor bebişlerin? Kız erkek belli oldu mu canım?

merhaba arkadaslar,

hepinizin anneler gününü en içten dileklerimle kutlarım...

umarım hepiniz iyisinizdir...

cinsiyetleri ne oldu yavruların??

sevgiler

merhaba arkadaslar,

hepinizin anneler gününü en içten dileklerimle kutlarım...

umarım hepiniz iyisinizdir...

cinsiyetleri ne oldu yavruların??

sevgiler

Canım ben de senı merak edıyordum
Ne yaptın görüşmeyeli murat hocada devam edıyor musun
Görüşemedik de bir türlü

Canım ben de senı merak edıyordum
Ne yaptın görüşmeyeli murat hocada devam edıyor musun
Görüşemedik de bir türlü

eşim kaan aydosa gitti...bazı ilaclar kullanmaya başladı...haziranda tekrar test yapacak...ona göre temmuzda düşünüyorduk ama ben de histeroskopi olcam adetim bitince...benim kahverengi sıvı akıntım var...hamile kalınca kesilen ve sonrasında tekrar başlayan...onun nedenini araştırıyoruz...bilmiyorum birşey çıkar mı? geçen hafta hastaneye gittik rahim filmi çekilmem için...ama rahim agzı kapanmış diye çekilemedi...histeroskopiye döndük biz de...

hayırlısı...

murat hocaya devam edip etmemekte kararsızım skyline...

eşim kaan aydosa gitti...bazı ilaclar kullanmaya başladı...haziranda tekrar test yapacak...ona göre temmuzda düşünüyorduk ama ben de histeroskopi olcam adetim bitince...benim kahverengi sıvı akıntım var...hamile kalınca kesilen ve sonrasında tekrar başlayan...onun nedenini araştırıyoruz...bilmiyorum birşey çıkar mı? geçen hafta hastaneye gittik rahim filmi çekilmem için...ama rahim agzı kapanmış diye çekilemedi...histeroskopiye döndük biz de...

hayırlısı...

murat hocaya devam edip etmemekte kararsızım skyline...

sen nasılsın? ikizler nasıl?

Canim kaan hocaya gitmenz iyi olmus ne ilaci veriyor
Arginmax man aliyor mu
İkizler iyidir ins cnm bnm tansiyon problemi cikti korkuyorum o yuzden murat hoca 28 sinir dedi o haftayi atlatsak rahatliycakmisiz korkular hic bitmiyor
Sen neden kararsizsin hoca konusunda
Bir d rahim agzi kapanmis ne ya zaten acmiyorlar mi islem sirasinda

Arginmax man aliyor mu
İkizler iyidir ins cnm bnm tansiyon problemi cikti korkuyorum o yuzden murat hoca 28 sinir dedi o haftayi atlatsak rahatliycakmisiz korkular hic bitmiyor

Arginmax man aliyor mu

eşim şu anda, klomen, proceed plus ve tribestan alıyor...benim zaten tüplerim olmadığı için morfoloji sıkıntı olmaz dedi...bu ilaçlarla dna hasarını düzeltmeye çalışıyormuşuz... birkaç test de yaptırdı ama bazıları 1 ay oldu hala sonuclanmadı...

tansiyon problemi normal mi canım? cinsiyetleri ne ?

hoca konusunda kararsızım... özelden yazarım inşallah nedenlerini...

adetimin bitmesinden sonra rahim ağzı kapandığı için delinme riski oluyormuş...biraz denedi yine de aysegül hanım. ama o bile agrıttı..zorlamadı o yüzden...

ama beklemek zorlaştı...yaş itibariyle hemen hemen her ay bir arkadaşımın ya doğurduğunu ya da hamile kaldığını öğreniyorum...bu da beni daha çok yıpratıyor...yine de hayırlısını ve sağlıklısını diliyorum her zaman...

eğer uygun olursan seninle görüşmek isterim...

Filizcim hoşgeldin,
Ben yurtdışındaydım o nedenle takip etsem de cevap yazamıyodum bi süredir..
Tedaviye tekrar başlamana çok sevindim.Herşey gönlünce olur inşallah.

eşim şu anda, klomen, proceed plus ve tribestan alıyor...benim zaten tüplerim olmadığı için morfoloji sıkıntı olmaz dedi...bu ilaçlarla dna hasarını düzeltmeye çalışıyormuşuz... birkaç test de yaptırdı ama bazıları 1 ay oldu hala sonuclanmadı...

tansiyon problemi normal mi canım? cinsiyetleri ne ?

hoca konusunda kararsızım... özelden yazarım inşallah nedenlerini...

adetimin bitmesinden sonra rahim ağzı kapandığı için delinme riski oluyormuş...biraz denedi yine de aysegül hanım. ama o bile agrıttı..zorlamadı o yüzden...

ama beklemek zorlaştı...yaş itibariyle hemen hemen her ay bir arkadaşımın ya doğurduğunu ya da hamile kaldığını öğreniyorum...bu da beni daha çok yıpratıyor...yine de hayırlısını ve sağlıklısını diliyorum her zaman...

eğer uygun olursan seninle görüşmek isterim...

canım tansıyonum şimdilik normal seyredıyor gebeliğe bagladı dr.
aysegul dedıgın ankara tıptakı uzun sıyah saclı zayıf doktor mu?
kendını üzme canım inşallah yepyeni bir yola cıkacaksın bu sefer her sey güzel olacak.
nerd eyaptırmayı düşünüyorsun peki?

Back
X