Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2012 mart ayında kırmızıyı görmek istemeyenlerrr. hadi bakalım kim bu ay hamile kalacak. ilk önce ben yazayım.
son adet tarihim 10 şbt
beklenen adet tarihim 8 mart
bende aranıza yeni katıldım aylardır sadece okuyarak takip ediyordum siteyi kiminizin üzüntüsüne kimnizins evncine tanık olarak.benmde satım 7 şubat sanırım 5 mart bugün adet olmam gerek 28 günde bir adet olurum genelde beklemedğm adet tarhm olmam umarm diye dua ederek oturuyorm bütün gün çok kasım ayından bu yana korunmamaıza rağmen gebe kalamadm benden sonra evlenen arkadşlarm istemeyenler bile he hamile umram bizde hayırlısyla sağlksyla hamiş kalırıs Rabbim kimsenin kucağnı boş bırakmasın dünyalık bu nimeti herkese tüm isteyenlere yaşatsın inşallah
2012 mart ayında kırmızıyı görmek istemeyenlerrr. hadi bakalım kim bu ay hamile kalacak. ilk önce ben yazayım.
son adet tarihim 10 şbt
Kızlar merhaba,,bende aranıza yeni katıldım..BEnde yeni evliyim ve sizler gibi bebeğimin artık gelmesinii isteyenlerdenim. VE 'RAB-mim' inşALLAH kucaklarımıza yavrularımızı verir.. Şİmdi bende reglimi bekliyorum bu ayın 8 gibi olmam gerekiiyor ama ben bu ay gebe olduğumu hissediyorum çünkü geçen hafta test yaptım bir çizgi silik çıktı hemen ertisi gün eşime yenisini aldırdım bu kez negatif dedim belki biraz geçmesi gerekiyor fena taktım diğer çifti çizginin biri silik sonra tek çizgi dayanamadım geçen cumartesi tekrar yaptım yine o tek çizgi ama regli sancıları gibi reaksiyonlarım oldu kii benim 10 gün öncesinde başlamazdı regl belirtileri şimdi bekliyorum regl günümü olmazsam şayet kanda baktırıcam oooff biraz uzun yazdım ama gerçekten etkileniyor insan en azından sizlerle paylaştım ve eğer hamileysem sizlerle paylaşıcam..'ALLAH' hakkımızda hayırlısını versin..
son adet tarihim 10 şbt
Benim de regl tarihim 12 mart. Cok umutluydum karin agrisi, karnin altinda serlik, kasik agrisi falan ama bugun bi belirti yok. adet olcam galiba haftaya (
martın 2 sinde adet olmam gerekiyordu..bugün ayın 6 sı.ama dün doktora gittim bhcg negatif ve ultrasonda da çıkmadı gebelk..kafam çok karışık adetim hiç geçmezdi...üstüne görme nasıl oluyo..ben hamile olabilirmiyim hala ?
slm arkdaşlar bende uzun zamandr siteyi takip ediorum ama yeni üye oldum bende sizlerle konuşmak istedim sizlerle duygularımı sevinçlerimi hayal kırıklıklarımı paylaşmak istedim:) benimde bat 21 mart umarım bende görmem kırmızıyı 6 aylık evliyim ve hiç korumadık ama olmadı.doktora gittim iltihap olduğunu söledi fitil kullandım 7 gün ve şimdi akıntım azalldı iltihap bitti o yüsden bu ay hamiş olcam die çok umutluyum bi kaçgündür mide ağrısı ve bulantısıda var inş.ALLAHın izniyle bu ay hayırlı bir haber almak istiorum:)))