bende şimdi gördüm canım , ana topicte linki paylaş sende,
benim minik aceleci böcüğüm 33+0 da 1930 gr ve 45 cm olarak dünyaya geldi...
18 gün yoğun bakımda kaldı , bunu 2 günü makineye bağlı olarak solunum yapabildi, ilk 2 gün serum, 2, günden itibaren anne sütünü hortum ile direkt midesine verdiler ve ilk 4 gün içersinde ödemide gidince 1700 lere kadar kilosu düştü ve sonrasında günde 10 gr ile 70 gr aralığında kilo alarak 18. günün sonunda 2130 gr ve 50 cm olarak hastanedne çıktık.
30. gün ölçümünde yaklaşık 2500 civarında çıktı kilosu (üzerinde giysileri vardı, giysili 2740), şuanda 36. gün ve göz ile analaşılacak kadar büyüdü galiba 3000 gr civarında diye tahmin ediyorum 1 martta öğrenicez.
sarılık-göbek düşmesi gibi atraksiyonlu olayların hiçbirini ben yaşayamadım, hep sonradan öğrendik yoğun bakım hemşirelerinden.
ayrıca göz-kulak-kalça çıkıklığı-kalp ve 3. kez topuk testi yapıldı, topuk testleri dışındaki tüm incelemeler oldukça iyi maşallah, topuk sonuçlarından henüz haberimiz yok.
hayırlı uyurlu olsun bebeyin canım.benimde prensim senin böcüyün gibi erken davrandı 34+3 günlüktü dogdugunda benım prensimde 15 gün yogun bakımda kaldı.1700 dogdu beni emmeye baslayınca cok hızlı kg kaybı oldu ve dr emdırme kilo bıızım için suan onemlı dedi.emerken cok enerjı sarfedıyorlarmıs o yuzden daha hızlı kg verıyorlarmıs bir sure süt sagdım verdım bir de mama bir ondan bır bundan bızde işitme-kalça testi yaptırdık bir sorun yok hamdolsun ki.sen kalp dr mu goturdun kim dedi göturduysen bıze dr bır sey demedi.bırde topuk kanında bızım bebeklerımız erken dogundan sorun gorune bılıyormus yanı yalnıslık olabıloıyormus hem de antıbıyotık alıyorlar ya oda tesı yalnıslık cıkara bıluyormus bızdede oldu cok korktum ama bır sey cıkmadı cok sukur.suan nasıl bebeyin.