2012 Mart bebişlerinin ultrason görüntüleri

olija

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
19
0
86
İzmir
:nazar::nazar:Bu başlıkta benden olsun istedim

Buda benim kuzumun ilk fotosu teyzeleri
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Eklentiler

• $22072011020.webp
    $22072011020.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 94
ay cnmm alah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş.

ne güzel resimler ya zaman çabucak geçsin bende göreyim bebişimin ultrason görüntülerini inşallah sağlıkla :16:

haftaya bende koyucam komşuuu :)) bu haftaki fotoyu yazlıkta unutmuşum:16:kızlar olijayla karşılıklı oturuyoruz komşum olur kendileri :) şuan zaten onun sayenizde aranızdayım iyiki de katılmışım.teşekkürler güzel komşum :52::52:

Allahım hepimizin meleklerini bağışlasın bizlere sağlıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasip etsin inş.

haftaya bende koyucam komşuuu :)) bu haftaki fotoyu yazlıkta unutmuşum:16:kızlar olijayla karşılıklı oturuyoruz komşum olur kendileri :) şuan zaten onun sayenizde aranızdayım iyiki de katılmışım.teşekkürler güzel komşum :52::52:

ne güzel.. hem orda hem burda komşusunuz.. ve aynı zamanlarda hamilesiniz :52::52::64::64::64::64::64:

ne güzel.. hem orda hem burda komşusunuz.. ve aynı zamanlarda hamilesiniz :52::52::64::64::64::64::64:

evet canım çok şanslıyız harika bir komşudur kendisi.dosttur.ama şuan tatilde kendileri bayadır yok :(( özledim az evvelde aradım konuştum herkeslere selamı var beni unutmayın az kaldı gelcem dio :))))

cok guzeller ya yuce rabbım hepsını korusun bebıslerımızı :))

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bütün Mart annleri ve bebeklerine maşallah. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz yavrularınıza.. USG görüntülerini görünce iki yıl önceki heyecanım, mutluluğum geldi aklıma... Hamilelikten başka bi kadının kendini bu kadar özel hissettiği başka bir dönem yoktur heralde. Her gününüzün tadını çıkarın..

amerda tatlım super yaa :)) buyumus demek dahada buyuyeceklerrr :)) hadı ama beklıyoruzzzz

Back
X