2012 mayıs anneleri buraya

esma54

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
54
9
613
şükürler olsun ki artık bende anne adayıyım muhtemelen meleğimi nasipse mayısta kucağıma alıcam :69:
benim gibi mayısta anne olacaklar gelin birlikte ilerliyelim :61:

Evet ben de mayıs annesi olucam.Her şey yolunda gider inşallah.Daha 4 haftalık çok garip bir duygu...

Arkadaşlar selam,
Bende hamile olduğumu cumartesi akşam öğrendim. Aylardan sonra bu haberi aldık hala inanamıyoruz. sanırım
kalp atışlarını duyana kadar inanmamız zor olacak.
Cumartesi akşam yapılan tahlilde hcg değerim 976 çıktı.
bu sabah tekrar tahlil yapıldı Hcg değerim 1796 çıktı.
Sat tarihim 27 temmuz
bu akşam ultrasanla bakılacak. Umarım her şey ylundadır.
:52:

insan bir türlü inanamıyor değilmi :) sıkı bir hamilelik dönemi bizi bekliyor
Rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş
. :69:

şükürler olsun ki artık bende anne adayıyım muhtemelen meleğimi nasipse mayısta kucağıma alıcam :69:
benim gibi mayısta anne olacaklar gelin birlikte ilerliyelim :61:

Evet ben de mayıs annesi olucam.Her şey yolunda gider inşallah.Daha 4 haftalık çok garip bir duygu...

Arkadaşlar selam,
Bende hamile olduğumu cumartesi akşam öğrendim. Aylardan sonra bu haberi aldık hala inanamıyoruz. sanırım
Sat tarihim 27 temmuz

kızlar tebrikler, Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. ben de 2009 mayıs annesiyim 2012'ler gelmeye başlamış, ne güzel. Mayıs ayında doğum yapmak çok güzel, bebeklerde sağlıklı gelişiyor, ben ikinci çocuğumu da mayısta doğurmak istiyorum, inşallah ben de bu ay hamile kalabilirim :26:

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam,
Sat tarihim 27 temmuz

canım senin bebeğin nisanda doğacak büyük ihtimalle. Nisan annelerini de takip edebilirsin.

bende allah nasip ederse mayis annesi olucam ..... bebis bize buyuk supriz yapti :emir_bebek: daha 9ay once sezeryanla dogum yapmistim ikinci kizima ucuncuyu dusunmuyorduk... ogrenince ne hissedecegimi bilemedim cok kararsiz kaldim ama suan yola onunla devam ediyorum allah izin verirse mayisin basinda alicam bebegimi kucagima :97: insallah hepimiz sag salim dunyaya getiririz meleklerimizi

sanırım bende mayıs annesı olucam bugun kan vermeye gıdıecem ıdrar testı pozıtıf cıktıııı dua edınn

Sevgiciğim inş. pozitif çıkacaktır.Benim de idrar testinde çok silik çıkmıştı kan testinde kesin sonuç veriyo.Allah isteyen herkese tez zamanda verir inşallah, bebişlerinize bir an önce kavuşursunuz...

Kızlar selam,
Dün akşam yapılan ultrasonlu muayenede 4,5-5 haftalık görünüyor dedi doktor.
Şu anda kesenin büyüklüğü 0.54 cm
Kalp atışları için erken olduğunu söyledi, 19 eylülde randevum var.
Kalp atışlarını o gün dinleyeceğiz.

bende hamileyim. temmuz ayında düşük yaptım. ve doktora gitmeye korkuyorum.
eğer allahtan birşey olmazsa mayıs annesi olucam.

merhaba arkadaşlar!yeni üye oldum!ben de allahın izniyle hamileyim.bugün tam anlamıyla emin oldum sanırm.doktorum 5 eylül pazartesi kan testi yaptı 216 çıktı.çok düşük dedi.7 eylül de yani bugün yaptık ve 670 çıktı.sizce bu iyi bir gelişme mi?hamile olduğumu biliyorum ama korkuyorum.yarın yine kontrole gitcem.ben de inş mayıs annesi olacağım sizler gibi.el ele verip inş sağlıklı bir gebelik ve annelik yaşarız.

benimde adet tarihim 12 eylül olmazsam ve hamileysem bu topikte banada yer verirmisiniz. :58: ne olur dua edin hamilelerin duası kabul olur. siz şimdilik bir kişilik yer ayırın. eğer kırmızılar gelirse yerimi başkasına verirsiniz emi :6:

Son düzenleme:
merhaba anne adayları :)
bende yanlış bir hesap sonucu nisan zannederken mayıs annesi oluverdim. Allahım bebeğime sağlık verirse mayısta dünyaya gelecek :) pazartesi doktor kontrolüm var biraz stresliyim umarım yerinden memnundur. birde bende hamileliğe dair hiçbir belirti yok şuan acaba normal mi? sevgilerr anneciklerrr :49:

Arkadaşlar pazartesi kontrolden sonra doktor her şeyin normal gittiğini söyledi fakat uzun bir tadavi sürecinden hamile kaldığım için.
kalp atışlarını duyana kadar yatıp dinlenmemi söyledi.
19 eylüle kadar köfte gibi yatıcaksın diyip gönderdi :)
4,5 -5 haftalık dedi ama tam olarak haftasını öğrenip kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum.
Yaşlı nineler gibi kalkıp oturmaktan sıkılsdım daha ilk haftalardan kilo almaktan korkuyorum.
hayırlısıyla sapasağlam bir tutusnda.

slm arkadaşlar ben de bir saat kadar önce idrar testi yaptım pozitif ama henüz kan tahlili yaptırmadım. sanırım aranızda ben de varım. hepimize hayırlı olsun. :49:

slm arkadaşlar ben de bir saat kadar önce idrar testi yaptım pozitif ama henüz kan tahlili yaptırmadım. sanırım aranızda ben de varım. hepimize hayırlı olsun. :49:
tebriklerr canım hayırlısı olsun şimdiden , sen yinede yarın doktora gidip bir kan testi yaptır. inşallh herşey güzel olur

Back
X