2012 mayıs anneleri buraya

tebriklerr canım hayırlısı olsun şimdiden , sen yinede yarın doktora gidip bir kan testi yaptır. inşallh herşey güzel olur

tşk ederim canımm bugünü bekleyemedik akşam yaptırdık testi bebişim 5 haftalık :) :49:

benimde adet tarihim 12 eylül olmazsam ve hamileysem bu topikte banada yer verirmisiniz. :58: ne olur dua edin hamilelerin duası kabul olur. siz şimdilik bir kişilik yer ayırın. eğer kırmızılar gelirse yerimi başkasına verirsiniz emi :6:

canım inş. hamişsindir eğer değilsende sakın üzülme geçen ay bende kırmızı kart yemiştim
bu ay hamile kaldım Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur dilerim bu duyguyu herkes yaşar herkese nasip olur
benimde pazartesi doktor kontrolüm biraz endişeliyim bakalım inş. bi sorun olmaz

Teşekkürler esma54. İnşallah sen dahil tüm hamişler bebişlerini kucaklarına sağlıcakla alırlar. :nazar: :nazar: Darısıda bizim başımıza olur AMİN. :49:

Son düzenleme:
benimde adet tarihim 12 eylül olmazsam ve hamileysem bu topikte banada yer verirmisiniz. :58: ne olur dua edin hamilelerin duası kabul olur. siz şimdilik bir kişilik yer ayırın. eğer kırmızılar gelirse yerimi başkasına verirsiniz emi :6:

kızlar bugün kırmızılarım geldi. :59: bu topikten ayrılıyorum :43: :43: :43: yerimi başkasına devrediyorum. belki bir dahaki ayın topiğine girerim. Sizlere güzel hamilelikler ve sorunsuz doğumlar diliyorum. :5: :5: :5:

kızlar bugün kırmızılarım geldi. :59: bu topikten ayrılıyorum :43: :43: :43: yerimi başkasına devrediyorum. belki bir dahaki ayın topiğine girerim. Sizlere güzel hamilelikler ve sorunsuz doğumlar diliyorum. :5: :5: :5:

üzme canını hepimiz umutla beklerken regl olduk elbet olacak hayırlısıyla en kısa zamanda hamiş olman dileğiyle canım unutma Rabbim ne zaman uygun görürse ozaman :34:

Mayıs anneleri merhabaa,,benim de sat tarihim 28 temmuz..doktorumun söyledigine göre 3 mayıs dogumum:49:...mayıs gerçekten çok guzel bi ay ..yazın buyucek bebişlerimiz inş..herkeze rabbim kolaylık nasip etsin....

Benim doğumumda 8 mayısa geliyor içim kıpır kıpır
:69: Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :61:

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar 6 haftalık gebe kızkardeşim kese var bebek yok.2 hafta sonra tekrar gitcek kalp atışı için sizde de mi öyle.mayıs annesi olcak allah nasip ederse inşallah.

mrb arkadaşlar 6 haftalık gebe kızkardeşim kese var bebek yok.2 hafta sonra tekrar gitcek kalp atışı için sizde de mi öyle.mayıs annesi olcak allah nasip ederse inşallah.

evet canım bende öleyim pazartesi kontrolumvar kese var ama bebek görünmüyor ben adetime yakın gebekalmışım sizinki nezaman hamile kaldı bilmiyorum ama sorun yoktur korkmayın inşallah duyarız kalp atışlarını :nazar::emir_bebek: bende 6haftalık hamileyim.:nazar:

kızlarr bayadır gelemiyodum 14 haftalık hamiş oldum :49: doktor 8 mayıs doğum günü dedi bakalım hayırlısı :)

2 hafta sonrada kontrolüm var cinsiyetinide öğrenirim inş. :16:

Allah herkese nasip etsin :34: bu arada benim bulantılar hala devam ediyor hala kokulara karşı hassasiyetim var :50:

Mayıs anneleri nerlerdesiniz hiç sesiniz solugunuz cıkmıyor...bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı aramızda merak ettim.Ben bu hafta 2li test yaptıracam sanırım bir dahaki gidişimizde öğreneceğiz cinsiyeti..

arkadaşlar doktor 11+3 de biz sormadan hayırlı olsun erkek bebek geliyor dedi.14+3 de %80-90 erkek bebek dedi 17+3 de ise kordondan göremedim dedi.Ben bişeyler alıcaktım tüh diyince sen al al dedi bana.size ultrason görüntüsü yolluyorum bana fikirleriniz söylerseniz çok sevinirim :) Yalnız görüntüyü ekleyemiyorum :)bana yardımcı olabilir misiniz?

arkadaşlar doktor 11+3 de biz sormadan hayırlı olsun erkek bebek geliyor dedi.14+3 de %80-90 erkek bebek dedi 17+3 de ise kordondan göremedim dedi.Ben bişeyler alıcaktım tüh diyince sen al al dedi bana.size ultrason görüntüsü yolluyorum bana fikirleriniz söylerseniz çok sevinirim :) Yalnız görüntüyü ekleyemiyorum :)bana yardımcı olabilir misiniz?

Başka bir dr gidip muayene olsaydın böylece merakında gitmiş ve istedğin gbi cici alıverişine çıkablirdin.Sen genede alışveriş yap hem kız hemde erkek bebek için çok güzel giysiler var:) iki cinciyet içinde uygun renkler tercih edebilrsin:)

Back
X