- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
tebriklerr canım hayırlısı olsun şimdiden , sen yinede yarın doktora gidip bir kan testi yaptır. inşallh herşey güzel olur
tşk ederim canımm bugünü bekleyemedik akşam yaptırdık testi bebişim 5 haftalık :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebriklerr canım hayırlısı olsun şimdiden , sen yinede yarın doktora gidip bir kan testi yaptır. inşallh herşey güzel olur
benimde adet tarihim 12 eylül olmazsam ve hamileysem bu topikte banada yer verirmisiniz.ne olur dua edin hamilelerin duası kabul olur. siz şimdilik bir kişilik yer ayırın. eğer kırmızılar gelirse yerimi başkasına verirsiniz emi
![]()
tşk ederim canımm bugünü bekleyemedik akşam yaptırdık testi bebişim 5 haftalık :)![]()
benimde adet tarihim 12 eylül olmazsam ve hamileysem bu topikte banada yer verirmisiniz.ne olur dua edin hamilelerin duası kabul olur. siz şimdilik bir kişilik yer ayırın. eğer kırmızılar gelirse yerimi başkasına verirsiniz emi
![]()
kızlar bugün kırmızılarım geldi.bu topikten ayrılıyorum
![]()
![]()
yerimi başkasına devrediyorum. belki bir dahaki ayın topiğine girerim. Sizlere güzel hamilelikler ve sorunsuz doğumlar diliyorum.
![]()
![]()
![]()
mrb arkadaşlar 6 haftalık gebe kızkardeşim kese var bebek yok.2 hafta sonra tekrar gitcek kalp atışı için sizde de mi öyle.mayıs annesi olcak allah nasip ederse inşallah.
sanırım bende mayıs annesı olucam bugun kan vermeye gıdıecem ıdrar testı pozıtıf cıktıııı dua edınn[/QUO3 benim bhcg 1463 ama geçen haftada aynı değerdeydi dktor gelişmiyo dedi ama kese 025 cm den 0.32 cm olmuş ben anlamadıım![]()
![]()
arkadaşlar doktor 11+3 de biz sormadan hayırlı olsun erkek bebek geliyor dedi.14+3 de %80-90 erkek bebek dedi 17+3 de ise kordondan göremedim dedi.Ben bişeyler alıcaktım tüh diyince sen al al dedi bana.size ultrason görüntüsü yolluyorum bana fikirleriniz söylerseniz çok sevinirim :) Yalnız görüntüyü ekleyemiyorum :)bana yardımcı olabilir misiniz?