Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
biz dün akşam kuzumla ahşap yap bozların hepsini yaptık. hatta level atladı benim tosbik.. 5 inin de parçalarını dağıttı yere.. karışık yaptı. bi ona taktı bi ötekine.. takarken de hayvanların seslerini çıkarıyor ya da isimlerini söylüyor. (bildiklerini) sayıları da o taktıkça ben söyledim... sonra sepetteki daha önceden yaptığım eşleştirme kartları ilişti gözüme ve denesem mi acaba dedim.. hepsini çıkardım... tekleri yere dizdim, eşlerini de elime aldım... "bunun aynısı nerede?" diye sordum ve yerdekilerden göstermesini istedim. 1-2 tane yaptı; "annııı annııı" (aynı aynı) diyerek; ama sonnra hepsini fırlatmak daha çok hoşuna gitti asi yavrumun... sağa sola attı durdu... sonra kaplumbağasını aldı bultakların hepsini 5-6 defa yaptı... seriye bağladı neyse işte böyle... zaman ayırıp aktivite yapmam lzım. gectiğimiz haftasonu sonbahar temalı yaprak kozalak vs toplamıştık parkta.. hala onlar evde duruyor. gecen ay aldığım meraklı minik dergisinin temasıydı sonbahar.. belki orada bunlarla yapabileceğim aktivite bulabilirim... bi bakmam lazım. zaman yok zaman yok.. gunler 48 saat olmalıııııı kesinlikle...