• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs Ayında Aşılama Yaptıracak Arkadaşlar ..

arkadaşlar mrb bende 5 mayısta aşılama oldum şuanda beklemedeyim dualarınıza ihtiyacım var beklemek çok zor cuma günü test yaptırıcam tutup tutmadığı anlayamıyorum.. stres yapmamaya calısıyorum ama olmuyor düşünmeden yapamıyorum...

ayrıca evde test var ama yapıp yapmamakta kararsızım sonuctan korkuyorum sanırım :(

canımm aşılaman oldumu seninn.
Keten prensesim haberim yoktu bu günmü olduuu.
Hadi hayırlısı olsun.
Benimkide ÇArşamba günü olacak...
canım hadı hayırlısı sakın korkma ben cuma oldum canım suan evde dınlenıyorum,ısallah olumlu sonuclanır canım benım..zaten tutsun ılk buraya yazıp paylasacagım...sakın panık yapma canım tamammı:)
arkadaşlar mrb bende 5 mayısta aşılama oldum şuanda beklemedeyim dualarınıza ihtiyacım var beklemek çok zor cuma günü test yaptırıcam tutup tutmadığı anlayamıyorum.. stres yapmamaya calısıyorum ama olmuyor düşünmeden yapamıyorum...

ayrıca evde test var ama yapıp yapmamakta kararsızım sonuctan korkuyorum sanırım :(

canım mrb testte cıkmaz evde yapma yanıltır senı,belırtılerın varmı canım nasılsın pekı

canım hadı hayırlısı sakın korkma ben cuma oldum canım suan evde dınlenıyorum,ısallah olumlu sonuclanır canım benım..zaten tutsun ılk buraya yazıp paylasacagım...sakın panık yapma canım tamammı:)

canım mrb testte cıkmaz evde yapma yanıltır senı,belırtılerın varmı canım nasılsın pekı

canım bu benım 3. aşılamm 1.sı tutmustu 1 aylıkken düşük oldu. ikincisi tutmadı umudum bu ama gögüslerdeki şişlik harıcınde hıc bı belırtı yok sankı çok çabuk acıkıyorum ve cabuk yoruluyorum neden bilmıyorum... gercı asılama oldugunda cok hastaydım.. süreklı öksürüyordum doktorum bı sorun teskıl etmez dedı ama nedense ümidim yok ...

bu arada sende olmussun sanırım hayırlısı olsun ıns. güzel haberlerle donerız buraya.. sende herhangı bı belırtı varmı suanda...

bu arada sende olmussun sanırım hayırlısı olsun ıns. güzel haberlerle donerız buraya.. sende herhangı bı belırtı varmı suanda...

yok canım daha 3 gün oldu asılamam henüz belirti yokki :)ama çok heyecanlıyım çoook:18::18::18: hele bi gelsin yawrum poposuna poposuna vurucamm beni bekletti o kadar :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: kıyamam ki:19:

canım çok sorunsuz ve multu bir aşılama geçirdim iki gün önce. imşallah tutar bebeğim.
ayın 30' u gelsede bi rahatlasam bende :)))
sende durumlar nasıl keten prensesim...

canım çok sorunsuz ve multu bir aşılama geçirdim iki gün önce. imşallah tutar bebeğim.
ayın 30' u gelsede bi rahatlasam bende :)))
sende durumlar nasıl keten prensesim...

canım 6gun kaldı ogrenmeme,kasık agrısı ve akıntı dısınde pek bır sıkayetım yok..1haftadır yatıyorum ıs yok agır kaldırmak yok sakın unutma cnm..dualarım sızınle..

canım merhabaaa. ne durumdasın sonuç aldınmı. uamrım pozitifdir.

canım 6gun kaldı ogrenmeme,kasık agrısı ve akıntı dısınde pek bır sıkayetım yok..1haftadır yatıyorum ıs yok agır kaldırmak yok sakın unutma cnm..dualarım sızınle..

keten prensesssss zaman geçiyor... nakadar zamanın kaldı sonu almaya? bende yarıladım valla. 30 unda tahlil yaptırıcam inşallah tutmuştur bebişlerrrrrr.

canım merhabaaa. ne durumdasın sonuç aldınmı. uamrım pozitifdir.

keten prensesssss zaman geçiyor... nakadar zamanın kaldı sonu almaya? bende yarıladım valla. 30 unda tahlil yaptırıcam inşallah tutmuştur bebişlerrrrrr.

yarın yapacagım cnm..ısallah tutunmustur,ama ınan olmadıgını dusunuyorum,cunkı belırtı yok hıc..oyuzden tuhafım,ama olsun ısyan yok,yıne bool bol dua edecegım..

Aşılama olsun Tüp olsun bebişleri bizimle olsun topicini biliyosun dimi?
Orda okudum ben. hamişlerin bazıalrında hiç belirti yokmuş canım.
umutsuzluğa kapılma. ben geçen ay çok belirti yaşadım ve negatifdi...
bu ay benimde hiç belirtim yok canım...
Dua et bu mubarek kandil gününde olurmu canımmm.

yarın yapacagım cnm..ısallah tutunmustur,ama ınan olmadıgını dusunuyorum,cunkı belırtı yok hıc..oyuzden tuhafım,ama olsun ısyan yok,yıne bool bol dua edecegım..
pelıcan gogsum cok acıyor sadece,ama bende belırtılere takılmıyorum,bı ralar bende oyleydım tuum belırtıler var ama bebıs yok saglık olsun..oglen kan testımı yapıcam,ben herguuun dua edıyorum bol bol sanada edıyorum adını bılmıyorum ama pelıcan dıyorum vallahı:)olmazsada uzulmıcez yıne bool bol dua edıce bebegım tamammı:)

Malesef asılamam tutmadı..Allah herseyın hayırlısını versın hakkımızda..ısallah sonuz bekleyen arkadaslarımın bebıslerı tutar..

allah kerim keten prenses inşallah bi daha ki aya benimde bu ay bekleme kararı aldı ama hiç belirtim yok evde yapılan testlerden yaptım ama negatif :50: sanırım hamile diilim aşılamaya kaldı ümitler

Back
X