• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moda Haberleri 2012 moda renkleri

melekler35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
24
0
36
Antalya
2012 moda renkleri neler diye merak ettiğiniz için bu sayfaya ulaştınız, bizde bu merakınızı gidermek için sizlere 2012 moda rekleri yaz ve kış olmak üzere iki sezona ait ünlü markaların koleksiyonlarından örnekler seçtik.
2012-moda-renkleri.jpg

2012-moda-renkleri-k%C4%B1%C5%9F.jpg

2012-moda-renkleri-neler.jpg

2012-moda-renkleri-yaz.jpg

moda-renkleri.jpg

yeşil ve tuncu kabanı çok beğendim ama bırak bunları almayı, benzerlerini bile bulamadım :) moda bize biraz geç uğruyor galiba:)

yeşil ve tuncu kabanı çok beğendim ama bırak bunları almayı, benzerlerini bile bulamadım :) moda bize biraz geç uğruyor galiba:)
Bugün berskha'da çok güzel sarı bir ceket gördüm ve bayıldım, sarı da bu senenin moda renklerinden, o ceketi alıcam ve zarada da müthiş ürünler var (= ve bu sene desenli, karışık renkli pantolonlar, önü kısa arkası uzun etek ve elbiseler, pullu, taşlı, zımbalı ürünler de moda

Bugün berskha'da çok güzel sarı bir ceket gördüm ve bayıldım, sarı da bu senenin moda renklerinden, o ceketi alıcam ve zarada da müthiş ürünler var (= ve bu sene desenli, karışık renkli pantolonlar, önü kısa arkası uzun etek ve elbiseler, pullu, taşlı, zımbalı ürünler de moda

desen ve renk konusunda bershka çok comert :) zara, mango, la redoute sitesi en sevdiklerim bu arada...

onu kisa arkasi uzun bol kesimli t-shirt ve kazaklar da çok guzel !!! zaten son zamanlar hep oyle giyiniyorum, altina dar paça kot pantalon veya tayt pantalon tercih ediyorum, ayakkabi ve ceket de çok onemli ;)

zimbali çantalar, elbiseler, ayakkabilar doldu tasti heryer ama hiç sevmiyorum ve kesinlikle almam, çok gotik dusuyor bence... Renklere gelince oje konusunda sinir tanimiyorum kot rengi, mavi, turuncu, corail... hepsine bayiliyorum

moschino elbiseyi çok beğendim. ceketten dolayı yaka-omuz kısmı çok görünmüyor ama elbise güzel. bu tip kalem etekler, kalem elbiseler zayıf(düzgün) vücutlarda çok iyi duruyor.
versace lacivert parlak deri ceket çok başarılı. belki o etekle olmasa daha iyi olabilirmiş. bu ceket artık her yerden bulunabiliyor, kışa yaklaşırken doğru seçim olur.

Back
X