2012 Nisan Anneleri Göbişleri :)

nasıl yane yaa.. resimlerde belli olur mu ki daha.. benim kociş haklı mı yane yaa..
benim göbiş büyümedi mi yoksa:59:

yaaaa ben koymammmm...sonrada mayıs anneleri dicek arkamdan ohaa bi tane nisan annesi var daha 13 haftalık ama doğurcak gibi, abartmış die..:63:

yaaaa ben koymammmm...sonrada mayıs anneleri dicek arkamdan ohaa bi tane nisan annesi var daha 13 haftalık ama doğurcak gibi, abartmış die..:63:

demezler demezleeerrrr. hatta özenirler bi tane nisan annesi var göbeğinimiz ne zaman onun kadar olacak bizde mi problem var acaba diyecekler hatta.....

hem bence sen öle elalem ne der diyerek yaşayan tiplerden değilsin.. özgür ruhlu, kendine özgü bi kadınsın ve bizi senin göbişini görme zevkinden mahrum etmeyeceksin.. :70:

Resmi tatilde yaptık 2 hafta önce, şimdiki göbeğim bir az da büyümüş. O o da daha sonra.:49::49::49:

evet buda şimdi çektiğim 9 hafta 3 günlük gaz göbeğim :):)

$28092011012.webp $28092011011.webp

ne güzell bi topik hayırlı olsun bize benimde göbüküm çıkmadı çıkınca çeker yollarım :49:

logopeiacım demekki hiç göbeğin yokmuş senin önceden heheh şimdi böyle olduğuna göre bizimkini görsen korkarsın puhahahahah:27::27:

logopeiacım demekki hiç göbeğin yokmuş senin önceden heheh şimdi böyle olduğuna göre bizimkini görsen korkarsın puhahahahah:27::27:

ahhh ahhh eskiden yoktu göbek:9:
bide gaz sorunu cok yasıyorum hatta doktor
onun için ilac bile verdi bana dogumda zorlanırım diye
aksamları biraz daha şişiyor bu haline göre

Evet 11 haftalıktı resmde.
cinsiyyetimiz daha belli değil,eşim ısrarla erkekdi diyordu ultrasona baktığında-bak bak nasıl tekme atıyo:1:, doktorum bana kız ola biler dedi gizlice:emir_bebek:
Ben kız istiyorum, eşim erkek, ama ne olursa olsun farketmez, Allahdan eli-ayağı düzgün sağlam bebek istiyorum!

logopeia gaz göbek daha şişkin olur, bu göbek-bebekti :emir_bebek: Hayırlı olsun bakalım canım:54:

Evet 11 haftalıktı resmde.
cinsiyyetimiz daha belli değil,eşim ısrarla erkekdi diyordu ultrasona baktığında-bak bak nasıl tekme atıyo:1:, doktorum bana kız ola biler dedi gizlice:emir_bebek:
Ben kız istiyorum, eşim erkek, ama ne olursa olsun farketmez, Allahdan eli-ayağı düzgün sağlam bebek istiyorum!

logopeia gaz göbek daha şişkin olur, bu göbek-bebekti :emir_bebek: Hayırlı olsun bakalım canım:54:

banada erkek gibi geldi canım sivri karnın ama nasıl hayırlıysa öyle olsun kız erkek hiç farketmiyor biz hissetiğimz için
ama erkekler hisstmeği için illaki içinden geçen bi cinsiyet oluyor.

gaz göbek derken kibarcasıydı canım :) kabızlık yani asıl problemin ilacımı almadan lavaboya gidemiyorum
bu resimdede 3 günlük ilacı almamıs halim

Back
X