2012 NisaN-MayiS Aylarinda Tüpbebekle Anne Olacaklar...:))

liefde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
580
0
46
Diğer
Merhaba arkadaslar:71::71::71:

ilk mutlulugumuzu pozitif sonuc alarak yasadik, Rabbim insallah kucagimiza alarak mutlulugumuzu daim kilar.
Insallah uzun omurlu, saglikli,hayirli evlatlarimmiza kavusuruz:emir_bebek:

benim Sat 25 temmuz Allah nasip ederse 30 nisan dogum tarihi cikiyor, bu yolda tecrubelerimizi yasadiklarimizi paylasmak dilegiyle....

canım topiğimiz hayırlı olsun....
benimde sat 18 temmuz doğum tarihi 23 nisan görünüyor...:nazar::nazar::nazar:
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:16::16::16:

canım topiğimiz hayırlı olsun....
benimde sat 18 temmuz doğum tarihi 23 nisan görünüyor...:nazar::nazar::nazar:
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:16::16::16:

hosgeldin:71:
evet canim hayirli olsun topigimiz cumlemize:92::92::92:
aramizda bir hafta var bakalim erken davranan olacak mi bebeklerimizden:1: saglikla aliriz kucagimiza insallah...:16::16::16:

mrhbbbbbbbbbbbbb:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:
YENİ TOPİĞİNİZ HAYIRLU UĞRLU VE BOL BEBİŞLİ OLSUN inşşşşşşşşşşş bir sürü bebiş olsun topikteeeeeeeeeeee:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

cnm benim topiğin hayırlı ugurlu bol hamişli bol bebeşli olsun tez zamanda bizde bu topiğe terfi ederiz inşallah :nazar:

kızlar hayırlı uğurlu olsun inş..... ayaklarınızı sürtün bende geleyimm eylül 15 de tüp bebeğe başlıyorum dualarınızı bekliyorum öptümm:16:

cnm benim topiğin hayırlı ugurlu bol hamişli bol bebeşli olsun tez zamanda bizde bu topiğe terfi ederiz inşallah :nazar:

insallah canim annecigine gelecek bebisin tez vakitte sen yinede hep gel canim birbirimize destek oluyoruz hep kardes gibi olduk zaten burda dusunsene birbirimiz icin az mi dua ettik...

kızlar hayırlı uğurlu olsun inş..... ayaklarınızı sürtün bende geleyimm eylül 15 de tüp bebeğe başlıyorum dualarınızı bekliyorum öptümm:16:

insallah canim 15 eylulde basliyorsun demek ilk denemen mi? insalllah olur RAbbim tum isteyenlere tez vakiite nasip etsin insallah.

arkadaslar nerde bu tupbebekle hamile kalan anne adaylari,
neler yapiyoruz, neler yasiyoruz paylasalim lutfen....

arkadaslar nerde bu tupbebekle hamile kalan anne adaylari,
neler yapiyoruz, neler yasiyoruz paylasalim lutfen....

işte geldim burdayımmmmmm.. ben de tüp bebekle hamile kalabilmiş 6+2 günlük bi anne adayıyım. sata göre doğum tarihim 01.05.2012 fakat benimkiler ikiz olduğu için büyük olasılıkla nisan 2012 de Allah'ın izniyle meleklerimi kucağıma alacağım. Allah hepimizin meleklerini korusun umarım herkes sağlıkla kavuşur bebişine.. 5+4 günlükken gittim dra bebeklerimin kalp atışlarını duydum çok şükür. ikiz olması biraz riskli olduğundan ilk 3 ayı yatarak tamamlayacağım.sizler nasılsınız nasıl geçio hamişlik?????

selam kızlar bende bugün doktordan geldim...
bebeğim büyümüş12mm olmuş:1:
herşey yolunda şimdilik çok şükür sat ile uyumluyuz....
rabbim tamamlayıp kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....:16::16::16:

işte geldim burdayımmmmmm.. ben de tüp bebekle hamile kalabilmiş 6+2 günlük bi anne adayıyım. sata göre doğum tarihim 01.05.2012 fakat benimkiler ikiz olduğu için büyük olasılıkla nisan 2012 de Allah'ın izniyle meleklerimi kucağıma alacağım. Allah hepimizin meleklerini korusun umarım herkes sağlıkla kavuşur bebişine.. 5+4 günlükken gittim dra bebeklerimin kalp atışlarını duydum çok şükür. ikiz olması biraz riskli olduğundan ilk 3 ayı yatarak tamamlayacağım.sizler nasılsınız nasıl geçio hamişlik?????

hosgeldin elif :3: masallah ikiz bekliyorsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. ben daha doktora gidemedim meraktan cildiriyorum yurtdisinda yasiyorum burda gec veriyorlar ilk randevuyu umarim ogun gelirde size iyi haber veririm insallah bebegim iyi diye... benim bazen bulantilarim var bide hic hallim yok. cift transfermi yapilmiisti sana canim. amin Allah cumlemizin bebeklerini korusun...:21:

hosgeldin elif :3: masallah ikiz bekliyorsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. ben daha doktora gidemedim meraktan cildiriyorum yurtdisinda yasiyorum burda gec veriyorlar ilk randevuyu umarim ogun gelirde size iyi haber veririm insallah bebegim iyi diye... benim bazen bulantilarim var bide hic hallim yok. cift transfermi yapilmiisti sana canim. amin Allah cumlemizin bebeklerini korusun...:21:

canım nasılsın..
heyecanını çok iyi biliyorum..
bir an önce görmek istiyorsun..
inşallah güzel habeler ile döneceksin canım:16:

kizlar su cin takvimi bide baska bir yontem daha var cinsiyetini tahmin etmek icin can sikintisindan ikisinede baktim erkek cikti :1: o gunleri gorup cinsiyetini ogrencegimiz zaman bakariz tutuyormu tutmuyormu diye:91:

canım nasılsın..
heyecanını çok iyi biliyorum..
bir an önce görmek istiyorsun..
inşallah güzel habeler ile döneceksin canım:16:

iyiyim canim sen nasilsin

insallah burdakiler adami catlatir ya esime diyorumki cok fenayim diye numara yapayim acilemi gitsek acaba diye :1::1::1: gulusuyoruz iste. az kaldi 15inde randevum bekliyoruz bakalim:55:

iyiyim canim sen nasilsin

insallah burdakiler adami catlatir ya esime diyorumki cok fenayim diye numara yapayim acilemi gitsek acaba diye :1::1::1: gulusuyoruz iste. az kaldi 15inde randevum bekliyoruz bakalim:55:

ayy evet beklemek zor canım...
ama bi taraftanda iyi
bi gideceksin kocaman olmuş:1::1::1:

evet canım çift transfer yapılmıştı 2si de tutunmuş maşallah.. benim de bulantım nadiren oluo ama sürekli uyku halindeyim.. gelişmelerini heyecanla bekliorum bu benim ilk hamileliğim çok acemiyim yani burda paylaşarak öğreneceğiz artık :)))))))))

Back
X