2012 Ocak Anneleri Hastane ve Doktor Tercihleri

seniser

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
212
2
316
Ankara
:3:

Arkadaşlar Merhaba;

Az önce aynı topiği 2011 Aralık anneleri için gördüm, faydalı olur gerekçesiyle şimdi Ocak anneleri için açıyorum. Bununla ilgili bir tablo oluşturalım, bizden sonraki hamile arkadaşlar için de bir fikir olur. Sıralama Şehir- Hastane- Doktor- Fiyat şeklinde olsun.

1-) Seniser- Ankara- Akropol Hastanesi- Dr. Bülent Alp Aydın- SGK Farkı N.D/ sezaryan st. 1500-TL

2-) Durdurdum- Ankara- Zekai Tahir Burak Hastanesi- Nöbetçi Doktor- Ücret Yok

3-) Gezgingum- Ankara- Güven Hastanesi- Dr. Sedat Cömert- Belli Değil

4-) Karam-Ask- İstanbul- Medicalpark Fatih- Dr. Ayşegül Sofuoğlu- Belli Değil

5-) Aytapap- Ankara- Hrs- Dr. İbrahim Esinler- Belli Değil

6-) Hannesevde- İstanbul- Nisa Hastanesi- Dr. Derya Kanza Gül- Belli Değil

7-) Pith0- İstanbul- Özel Dragos Hastanesi- Dr. Tahir Tosyalı- Belli Değil

8-) Nurzeyno- Gebze- Medicalpark- Dr. Amanullah Çağatay- Belli Değil

9-) Bayanturuncu- Gebze- Medicalpark- Dr. Amanullah Çağatay- Belli Değil

Son düzenleme:

Arkadaşlar Merhaba;

Az önce aynı topiği 2011 Aralık anneleri için gördüm, faydalı olur gerekçesiyle şimdi Ocak anneleri için açıyorum. Bununla ilgili bir tablo oluşturalım, bizden sonraki hamile arkadaşlar için de bir fikir olur. Sıralama Şehir- Hastane- Doktor- Fiyat şeklinde olsun.

Seniser- Ankara- Özel Akropol Hastanesi- Dr. Bülent Alp Aydın- SGK Farkı N.D ya da sezaryan standart 1500-TL

Ankara - Zekai Tahir Burak - Nöbetçi doktor kimse - Ücret yok
Açıkçası doktorlardan da hastaneden de çok memnunum. İşallah doğumumda da bir sıkıntı yaşamam. Hemşireler çok ilgili. Doktorlar da. En ufak bir sıkıntı da "ne olur ne olmaz" diyerek bütün önlemleri alıyorlar.

Arkadaşlar Merhaba;

Seniser- Ankara- Özel Akropol Hastanesi- Dr. Bülent Alp Aydın- SGK Farkı N.D ya da sezaryan standart 1500-TL

Ankara - Güven Hastanesi - Sedat Cömert - ND fiyatı henüz bilmiyorum

merhaba anneler ben istanbul medicalpark / fatih / dr. ayşegül sofuoğlu

İSTANBUL echomar özel ataköy hastanesi DR zehra çetinkale arkadaşlar tavsiye ederim sezaryen oldum ve çok memnun kaldım çok şükür hiç sorun çıkmadı.:emir_bebek:

İSTANBUL echomar özel ataköy hastanesi DR zehra çetinkale arkadaşlar tavsiye ederim sezaryen oldum ve çok memnun kaldım çok şükür hiç sorun çıkmadı.:emir_bebek:

o hastanede bide gülperi hanım içinde iyi dediler. onunla ilgili duyumun var mı? ben normal doğum düşünüyorum. hastane çıkışında toplam ne kadar ödediniz? kızlar lütfen bu hastane ile ilgili başka doğum deneyimi olan varsa yazsın.

Back
X