2012 ocak ayı annelerii neredeee bakalım ????

benimde sat 7 nisan ben de ocak annesi olacam inşallah bi çok konu açılmış 2012 ocak anneleri ile ilgili hepsine yazdım şimdi :) hepinize hayırlı ve sağlıklı hamişlikler,sağlıklı bebekler diliyorum

Benimde Allahın izniyle ocak ayı gibi doğumunu beklediğim bi bebeğim var:49: bu hafta kalp atışı için doktora gidicez ve duyabilirmiym acaba kızlar 7 haftalık:) buara çok duygusalım bide sizde ölemisiniz, bulantı yaşamıyorum, iştahımda açık inşallah hepimizde sağlıklı bebişler doğururuz,:emir_bebek:

Benimde Allahın izniyle ocak ayı gibi doğumunu beklediğim bi bebeğim var:49: bu hafta kalp atışı için doktora gidicez ve duyabilirmiym acaba kızlar 7 haftalık:) buara çok duygusalım bide sizde ölemisiniz, bulantı yaşamıyorum, iştahımda açık inşallah hepimizde sağlıklı bebişler doğururuz,:emir_bebek:

selam canım bende 10 haftalığım şuan. bende de pek bulantı yok ve çok çabuk acıkıyorum. duygusallık olur göğüslerde hassaslık ve sancılar olabilir. bu aylarda çok dikkat etmeliyiz. ben 8 haftalıkken kalp atışı için gitmiştim ama belki 7 haftalıkta da görülebilir.:49:

bende bugün gitim doktora keseyi rahat gördü 7 haftalık olmuş ilk gittim bugün test yapalı... ama kalp atışının göremedi haftaya gidicem ytekrar tahliller var onlarda haftaaya kaldı ocak 20 doğum tarihi bu arada bana folbiol verdi vitamin olarak

Son düzenleme:
selam annişler benim de SAT 7 nisan...kalp atışını gördük çok şükür tahminen 17 ocak doğum dedi doktor..Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

bende allah nasip ederse ocak 2012 annesi olacağım ama benim 2 . bebeğim ben 2010 ocak annesiyim ve çok güzel bir topluluğumuz vardı kadınlar klubünde ve tabii tecrübede allah hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayaı nasip etsin ama biz daha önce sayfa açılımları ve konu cevapları olarak biraz problem yaşadık ben face den de bir sayfa açmak istiyorum bana mail adresini yazanı davet edebilrim çok daha iyi olacak..... 2012 OCAK ANNELERİ olarak grubu açtım arkadaşlar hepinizi bekliyorum....

Son düzenleme:
slm arkadaşlar, 8 haftalık gebeyim fakat doktor kese boş dedi boş gebelik geçiriyormuşum çok üzgünüm 1 hafta daha beklemek istiyorum ama doktor kesin konuştu kürtajmış Allah nasip etmedi bana çok üzgünümm çokk:43:

Back
X