2012 şubat anneleri doğumdan sonra kaç kilo werdi?

ben bittim yaa
kılo vermedıgım yetmedı almaya da basladım ılk kez bgn 71 e cıkmısım
bu hafta hep dısardan yedık bır yemek yemedım
gec saatlere falan kaldık sanırım o yuzden oldu
karnım davul gıbı ..
7 aylık hamıle gıbıyım
su an yazlık tişörtlerımı denıyorum
bunalımdayım resmen ..
Bı de su emzırme atlet ve sütyenlerı kalın askılarıyla nasıl gezıcez..
Sız ne gıyıyorsunuz tişört ve askılılarla??

bende 57 kiloyla hamile kaldım 15 kilo aldım şuan 64 kiloyum ....cok kafaya taktım bu kilo işini....nasıl verecem bilmyorum....ne yapcaz kızlar...bi fikri olan var

Şu k-fleks lerden denedim 1 gün sabah akşam 1 kase sadece öğlen düzgün yedim 3 kilo gitti.

Ama bıraktım sabah kahvaltı yapmamaya dayanamıyorum.

Birde canım habire yemek istiyor durduramıyorum kendimi

bende 52 kiloyla hamile kaldım.73 kiloyla doğum yaptım.şimdi 56 kiloyum ama daha fazla kilo vermek istemiyorum.çünkü 52 kiloyken çok zayıftım.

en son tartıldığımda 5 kilom vardı eski halime dönmeme,bugün Eşim biraz daha kilo aldığım yönünde imada bulundu sonrada "ay kızlar kocam bana kilo almışsın dedi die yazarsın şimdi kadınlar kulübüne" deyip kahkayı bastı:1:

Şu k-fleks lerden denedim 1 gün sabah akşam 1 kase sadece öğlen düzgün yedim 3 kilo gitti.

Ama bıraktım sabah kahvaltı yapmamaya dayanamıyorum.

Birde canım habire yemek istiyor durduramıyorum kendimi

ne kadar zamanda gitti 3 kilo olmadı bende deniyim bakalım ...bende cok yemek istiyorum sürekli kendimi aç hissediyorum..emziriyoruz ya ondan heralde

ben 87 kılo hamıle kaldım 98 ile sezeryana gırdım ve mujde bebeğim 3 aylık ben 99 kıloyum. ne vermessiii daha alıyorummmm :(((

ben 87 kılo hamıle kaldım 98 ile sezeryana gırdım ve mujde bebeğim 3 aylık ben 99 kıloyum. ne vermessiii daha alıyorummmm :(((

senden sonrada ben varım sanırım.. 80 kilo hamile kaldım 96 kilo ile doğuma girdim .. şu an 90 kiloyum. kendimden nefret eder hale geldim. hiçbir kıyafetim olmuyor yeni alsamda hiçbişey yakışmıyor. veee ben emzirmiyorum da malesef 26 günlükken sütüm gitti zaten azdıda bi müddet daha sağarak verdim o da günde 50 cc zar zor çıkıyodu. benim bahanemde yok yani vermem lazım ama tatlıya düşkünlüğüm feci boyutta..çok üzülüyorum bu halimee

50 kiloyla hamile kaldım 62 ile doğuma gittim şuan 49 kiloyum:) oğlum kolik 2,5 aydır uyumayınca iyi kilo weriliyo:)

kızlar ben bekarken gayet iyiydi kilom. 55-60 kilo arasıydım. Evlendikten sonra evde oturduğum için çok kilo aldım.
73 kiloyla hamile kaldım, 89la doğuma girdim.Şimdi 75 kiloyum bende kilomu çok kafama takıyorum.
Bebişimde çok yaramaz hiç oturmuyoruz aslında neden kilo veremiyorum anlamıyorum :26:

Back
X