2012 Şubat Anneleri

imporatogrly

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
951
2
0
Ankara
merhaba arkadaşlar ben defne kendime tam da böyle bir topik ararken bulamadım dedim şubat ayınıda ben açıyım...

inşşallah hayırlı olur.... kısmetse benim doğumum şubatın üçüncü haftası...

burda sizlerle güzel paylaşımlarda bulunuruz inşallah....

bebişlerimizin kontrollerini , cinsiyetlerini, ilk hareketlerini burda beraber paylaşırız inşallah....

hadi herkesi bekliyorum...

merhaba arkadaşlar ben defne kendime tam da böyle bir topik ararken bulamadım dedim şubat ayınıda ben açıyım...

inşşallah hayırlı olur.... kısmetse benim doğumum şubatın üçüncü haftası...

burda sizlerle güzel paylaşımlarda bulunuruz inşallah....

bebişlerimizin kontrollerini , cinsiyetlerini, ilk hareketlerini burda beraber paylaşırız inşallah....

hadi herkesi bekliyorum...

slm ben aslı allah ın izniyle inşallah benimde ilk bebeğim olacak şubat 25 gibi diyor doktorum hayırlısı yanlız benim hamilelik biraz sorunlu geçiyor iki kez kanamam oldu allah a şükür korkulcak bişey yok dedi kese dışı bir kanama ama çok korktum inanki şimdi 1 temmuzdan beri evde yatıyorum sadece lavabo başka yok normalde çalışıyorum ama raporluyum gerçi rapor bugün bitti ama beş iğne kaldı işallah hayırlısıyla herşey normale dönecek güzel bi hamilelik geçirmek istiyorum hepimiz için hayırlısı olur işallah tekrar görüşelim kendine iyi bak :)

slm ben aslı allah ın izniyle inşallah benimde ilk bebeğim olacak şubat 25 gibi diyor doktorum hayırlısı yanlız benim hamilelik biraz sorunlu geçiyor iki kez kanamam oldu allah a şükür korkulcak bişey yok dedi kese dışı bir kanama ama çok korktum inanki şimdi 1 temmuzdan beri evde yatıyorum sadece lavabo başka yok normalde çalışıyorum ama raporluyum gerçi rapor bugün bitti ama beş iğne kaldı işallah hayırlısıyla herşey normale dönecek güzel bi hamilelik geçirmek istiyorum hepimiz için hayırlısı olur işallah tekrar görüşelim kendine iyi bak :)

canım çok geçmiş olsun ....

allah tamamını erdirsin sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah....

allah korusun meleğini.... 3 aydan sonra dahada düzelirsin bak şu dönemleri bi atlat....

benim allaha şükür hamileliğimde bi problem yok ama arasıra mide bulantılarım var birde iştahsızlık...

gerçi ben iştahsız olmaktan mutluyum... bu hamileliğimde çok kilo almak istemiyorum...

ilk hamileliğimde 50 kilo ile hamile kaldım 80 le doğum yaptım....

inşallah bundada normal alırım en fazla 10 kilo olursa iyi olur...

neyse bakalım hayırlısı bebişlerde sağlıklı olsunda kiloda veriliyor bi şekilde....

senin ilk mi canım....

canım çok geçmiş olsun ....

allah tamamını erdirsin sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah....

allah korusun meleğini.... 3 aydan sonra dahada düzelirsin bak şu dönemleri bi atlat....

benim allaha şükür hamileliğimde bi problem yok ama arasıra mide bulantılarım var birde iştahsızlık...

gerçi ben iştahsız olmaktan mutluyum... bu hamileliğimde çok kilo almak istemiyorum...

ilk hamileliğimde 50 kilo ile hamile kaldım 80 le doğum yaptım....

inşallah bundada normal alırım en fazla 10 kilo olursa iyi olur...

neyse bakalım hayırlısı bebişlerde sağlıklı olsunda kiloda veriliyor bi şekilde....

senin ilk mi canım....
slm:) evet benim ilk olucak inşallah 3 yıllık evliyim 1 düşük yaptım ama o iki haftalıktı kese oluşmamıştı kısmet değilmiş demek sonra dok 6 ay yasak dedi tamda yılbaşı gecesi düşük yapmıştım aayyyy hatırlamak bile istemiyorum çok kötüydü ama allah a şükür toparladım ve ikinciye hamile kaldım onda da işte böyle kanamalarım olunca inan çok korkuyorum ama hep diyorum allah ım kesmet edicekse onu bize gelicek ama kısmet değilse tabiki koruyorum kendimi inan ben evde olan biri değilim çılışıyorum ama temmuz 1den beri sadece iğneye çıkıyorum başka yok olsun ben dayanırım yeterki bebişim beni bırakmasın hepimize tüm hamilelere isteyenlere bol bol dualar ediyorum arkadaşım herkese allah ım tattırsın çok güzel benim midem çok bulanıyor onada razıyım gıkımı çıkarmıyorum :) sende kendine iyi bak görüşürüz

Back
X