merhaba
ben ilk tüp bebek denememi bu ay yaşıycam kızlar. 3 gün oldu iğnelere başlayalı çok heycanlı ve meraklıyım deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyorum
merhaba,ben de dün adana seyhan başkent hastanesinde tedaviye başladım.umarım hepimiz istediğimiz sonuçlara ulaşırız.
çok sewindim cnm tebrik ederim.umarım bu güzel haberi almak en yakın zamanda bana ve bütün isteyenlere de kısmet olur inşallahtedavin hayırlı olsun canım ben diğer topikte yazdım ama buraya yazmamışım.çarşamba günü belli oldu hamileyim.on gün sonra kontrole gidicem.Rabbim hepimizi evlatlarımıza sağlıkla sıhhatle kavuşturur inşallah.
cnm senin adına çok sewindim.inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini.sakın aklına kötü şeyler getirme ki herşey istediğin gibi olsun.merhaba kızlar, bende şubatta tedavi olanlardanım. 17 şubatta transferim oldu, çok şükür pozitif sonuç aldıkhatta bugün (biraz erken olmasına rağmen) doktorada gittik, keseyi gördük. doktor henüz çok erken dedi. bu benim 2. denememdi, ilkinde de hamile kalmıştım lakin 9. haftadan sonra gelişim durmuştu ve kürtaj olmuştum. buda öyle olucak diye çok endişeliyim. Allah hepimizin sonunu hayır etsin
Mrb kızlar hepinizin tedavisi inşallah olumlu sonuçlanır ben de tüp bebek annesiyim moral olsun diye yazdım Şubat 10da kızımı kucağıma aldım.Allah hepinize nasip etsin inşallah..sakın pes etmeyin gücünüz yettiği kadar deneyin..ben kaç kez yıkıldım ama her seferinde daha güçlü bir sekilde ayaklaniyordum...Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
mrb arkadaşlar. benim de 3 mart ta (2012) transferim oldu. ilk denememiz..14 ünde sonuç alacağız. tedirgin bir şekilde ama umutla bekliyoruz. 3 yıldır deniyoruz. sebepsiz infertiliteydi bizimkisi. önce hsg- rahim röntgeni ile başladık. sorun yok dendi.tüplerim açıktı.eşimin spermiogramı sorunsuzdu.ama myomlarım vardı.cerrahpaşa dan doç dr pelin hn a da muayene olmuştum, myomlarını almamıza gerek yok demişti. sonra emin olmak için acıbadem maslak hastanesinden prof tansu küçük e gittim. tamamen internetten özgeçmişini, yurtdışı tüp bebek deneyimlerini okuyarak gittim. iyi ki de gitmişim.son derece pozitif harika bir doktor. moral bozmuyor espriler yapıyor. her zaman ilgili.her an ceple ulaşabiliyorsunuz. cevap verememisşe mutlaka geri dönüyor.ben genelde e-posta ile soru soruyordum. bazen anında cevap aldığım oluyordu...mart 2011 de laparoskopik ve histeroskopik myomektomi ameliyatı oldum. 7 ye yakın myomumu almış tansu bey. 2 ayrı yerde rahim yapışıklığım (endometriozis) varmış. sol tubam da tıkalıymış, ameliyatta açamamışlar. ameliyattan sonra çok umutluyduk, denedik olmadı. tansu bey in kapısını çaldık yine ve 16 şubat ta iğnelere başladık. yumurta toplamam 27 şubatta oldu. transfer sonrası... şimdi bekliyoruz hayırlısı olur inşallah. anne adayı olmak bile ne kadar heyecan vericiymiş. allahım herkese nasip etsin bu duyguyu hayırlısıyla.
merhaba kızlar, bende şubatta tedavi olanlardanım. 17 şubatta transferim oldu, çok şükür pozitif sonuç aldıkhatta bugün (biraz erken olmasına rağmen) doktorada gittik, keseyi gördük. doktor henüz çok erken dedi. bu benim 2. denememdi, ilkinde de hamile kalmıştım lakin 9. haftadan sonra gelişim durmuştu ve kürtaj olmuştum. buda öyle olucak diye çok endişeliyim. Allah hepimizin sonunu hayır etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?