• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 TuP BeBeK icin buraya :)

melish83 güzel dileğin için teşekkür ederim,güzel güzel yat dinlen keyfini çıkar,yorma sakın kendini,hadi bakalım hayırlısı:nazar:

Allah'immmmmmmmm bebis seninlemiiiiiiiiiiiii???? Kendine cooooooooook dikkat et bol bol dinlen cnm.

O kadar zor bir yolculuk ki insan dayanamiyor agliyor ama sonucu insaALLAH guzel olucak ben butun kalbimle inaniyorum.

Sonuc ne zaman? iki hafta sonra mi? kactane transfer edildi? herhangi bir haf verdi mi doktor?

InsaALLAHHHHH Melisch insaALLAH nasil icten istedigimi bilemezsin.... Hayirli haberlerle gel cnm insaALLAH
Esrammmmmmmm evet bebişim benimle şu anda.Nasıl mutluyum sana anlatamam, transferimin iptalinden o kadar çoooook korktum ki :( büyük bir stressle gittim hastaneye, çok şükür ki oldu, bir tanecik konuldu bebeğim, dr evet canım ilaç verdi antiibiyotik ve folikasit, ancak ilaçlardan mı bilmiyorum üç gündür felaket midem bulanıyor, yemek falan yiyemiyorummmm :( kasık ağrılarım çok, gazım var :( normal mi bilmiyorum....
sonuç ise iki hafta sonra canım inşallah Allahım güzel haberimi vermeyi nasip eder,, dua ettiğini biliyorum kuzum, Allah razı olsun, öperim seni ve yeğenimi :)
melish83 güzel dileğin için teşekkür ederim,güzel güzel yat dinlen keyfini çıkar,yorma sakın kendini,hadi bakalım hayırlısı:nazar:

iki gündür yatıyorum arada kalkıp dolanıyorum evde, tek sorunum iştahımın olmaması ve gaz sancısı, inşallah bu da geçecek, dua edin bana olur mu...

Esrammmmmmmm evet bebişim benimle şu anda.Nasıl mutluyum sana anlatamam, transferimin iptalinden o kadar çoooook korktum ki :( büyük bir stressle gittim hastaneye, çok şükür ki oldu, bir tanecik konuldu bebeğim, dr evet canım ilaç verdi antiibiyotik ve folikasit, ancak ilaçlardan mı bilmiyorum üç gündür felaket midem bulanıyor, yemek falan yiyemiyorummmm :( kasık ağrılarım çok, gazım var :( normal mi bilmiyorum....
sonuç ise iki hafta sonra canım inşallah Allahım güzel haberimi vermeyi nasip eder,, dua ettiğini biliyorum kuzum, Allah razı olsun, öperim seni ve yeğenimi :)

InsaALLAH SIKI SIKI tutunur annesine. Mutlulugun daim olur insaALLAH...

Kasik agrilarinin olmasi cok olulu bence, bendede cok kas agrisi olmustu.

Antibiyotiklerin mide bulantisi yapmasi ilginc yani ondan degildir sanmiyorumm bence baska birseyden dolayiiiiiiiiiiii :34:

Asagi yukari 10 gun kaldi sonucu ogrenmeye bol bol dinlen sakinnn agir kaldirma ve hep olumlu dusun.

Cnmm olumlu dusun ama diger ihtimalide unutma olur mu? sonra toparlanmasi cok ama cok zor oluyor. Bol bol dua et.

Bu arada bayramin muabrek olsun :72::1: Opuyorummm seni ve gobisindeki umudumuzu....

Esram canım benim :((
Kızlar malesef moralim koca bir sıfır , kayınvalidem yerle bir etti tüm olumlu yanımı, iki gündür ağlamaktan kasıklarım ağrıyor , elimde olmadan da stresse giriyorum, o kadar çok üzgünüm kiiii bu halimde bile bebeğimi düşünüyorum tek, ama bunu düşünen malesef ki kimse yokmuş bunu anladım.......Bebeğimden de çok özür diliyorum onu karnımda üzdüğüm için :((( inşallah yavrum bana tutunuyordur biliyorum orda savaş veriyooo :( eşim de ben ağlıyorum diye ağladı benimle..kuzucum inşallah benimlesindir annecimm

Esram canım benim :((
Kızlar malesef moralim koca bir sıfır , kayınvalidem yerle bir etti tüm olumlu yanımı, iki gündür ağlamaktan kasıklarım ağrıyor , elimde olmadan da stresse giriyorum, o kadar çok üzgünüm kiiii bu halimde bile bebeğimi düşünüyorum tek, ama bunu düşünen malesef ki kimse yokmuş bunu anladım.......Bebeğimden de çok özür diliyorum onu karnımda üzdüğüm için :((( inşallah yavrum bana tutunuyordur biliyorum orda savaş veriyooo :( eşim de ben ağlıyorum diye ağladı benimle..kuzucum inşallah benimlesindir annecimm

Canimmm benimmmm hayirdir???? ne oldu ne yapti ki sana bu kadar uzuluyorsun?

Bak esin seninle oturup aglamis sana her daim destek demek ki, buna ragmen sana nasil bir kotulugu dokunur ki kaynananin?

Yuvani bozmak istese yapamaz belli zaten o yuzden bos ver ne derse desin viz gelsin tiris gitsin!!! Bebegini dusun cnm ne olursa olsun takma.

Cok uzuldumm simdi yaa, ne isterler bu kaynanalar???????????????????????????? of biraksalar yaa artik cadiligi :20::20:

ALLAH'imm yaa bizim derdimiz bize yetiyor zaten nedenn bikmadan usanmadan hayatimizi zindan etmek icin caba icerisindeler!!!!

Sen uzulme ama canim olur mu? Bu haline ragmen boyle yapiyorsa o kendi ayibi sende ona gore tavir sergile.

:47::47::47:

Canimmm benimmmm hayirdir???? ne oldu ne yapti ki sana bu kadar uzuluyorsun?

Bak esin seninle oturup aglamis sana her daim destek demek ki, buna ragmen sana nasil bir kotulugu dokunur ki kaynananin?

Yuvani bozmak istese yapamaz belli zaten o yuzden bos ver ne derse desin viz gelsin tiris gitsin!!! Bebegini dusun cnm ne olursa olsun takma.

Cok uzuldumm simdi yaa, ne isterler bu kaynanalar???????????????????????????? of biraksalar yaa artik cadiligi :20::20:

ALLAH'imm yaa bizim derdimiz bize yetiyor zaten nedenn bikmadan usanmadan hayatimizi zindan etmek icin caba icerisindeler!!!!

Sen uzulme ama canim olur mu? Bu haline ragmen boyle yapiyorsa o kendi ayibi sende ona gore tavir sergile.

:47::47::47:

kötü niyetli değil biliyorum ama artık umrumda değil kimse, benim meleğimi düşünen yokmuş benden ve babişinden başka :(( dua et olur mu esram meleğim benimle kalsın Rabbim bize hayırlısını ihsan eylesin...amin

kötü niyetli değil biliyorum ama artık umrumda değil kimse, benim meleğimi düşünen yokmuş benden ve babişinden başka :(( dua et olur mu esram meleğim benimle kalsın Rabbim bize hayırlısını ihsan eylesin...amin

InsaALLAH SIKI SIKI tutunmustur tatli annesine :nazar::nazar:

Dualarimdasin canim, canini hic birsey icin SIKMA. Bebegine ve sana Rabbim her daim yar ve yardimciniz olsun.

InsaALLAH bekledigimiz haberi verirsin bize :6:

InsaALLAH SIKI SIKI tutunmustur tatli annesine :nazar::nazar:

Dualarimdasin canim, canini hic birsey icin SIKMA. Bebegine ve sana Rabbim her daim yar ve yardimciniz olsun.

InsaALLAH bekledigimiz haberi verirsin bize :6:

Ay inşallah esram inşallah, az kaldı :)
Sen neler yapıyorsun bıdığın nasılllllllll

Ay inşallah esram inşallah, az kaldı :)
Sen neler yapıyorsun bıdığın nasılllllllll

Kaldi son 4 gun... Bu guzel ve manali gunun adina Rabbim yuzunu guldurur insaALLAH arkadasim.

Ben iyiyim cok sukur bidikda cok iyi bu sabah birazcik varligini belli etti. Unuttum sandi alindi galiba :9:

Belli etti derken kimildamadi yanlis anlasilmasin cok kotu bir sabah gecirdim midem nasil bulanti nasil soguk terler doktum anlatamam. Bir ara gidicigim sanmistim :9::9:

Carsamba kontrolumuz var ins hersey yolundadir. 24 kasimdada ikili testimiz var insaALLAH hersey yolundadir dua et olur mu?

Buyuk bir sabirsizlikla cumayi bekliyorum ne zaman kan vereceksin sabah degil mi? neticeler ne zaman ulasacak sana?

Hayirlisi insaALLAH

hmmm.. bende böle bi baslık acılsada yazsam diodum :17:
bizde aralık gibi baslamayı düsünüyoz uzun protokol olurmus yani 2012 ye denk gelcek
bu ay 11. ay olcak
asılama hariç diğer asamaları uyguladık klomen , rahim filmi vb.
bekarken olduğum 2 kist ameliyatından kaynaklanan tüplerde hasar olusmus:14:
hayırlısı ins
herkese dua ediyorum..

merhaba arkadaslar bi süredir takipteyim yeni üye oldum benim tüplerimde problem cıktı bir taraf izlenemiyormus diğer tarafta yapısıklık olabılırmıs ege üni.ole dediler laparoskopı ıstediler ama ben hsg yı baska yerde yaptırdım o doktor bısı yok dedi napcam simdi

Kaldi son 4 gun... Bu guzel ve manali gunun adina Rabbim yuzunu guldurur insaALLAH arkadasim.

Ben iyiyim cok sukur bidikda cok iyi bu sabah birazcik varligini belli etti. Unuttum sandi alindi galiba :9:

Belli etti derken kimildamadi yanlis anlasilmasin cok kotu bir sabah gecirdim midem nasil bulanti nasil soguk terler doktum anlatamam. Bir ara gidicigim sanmistim :9::9:

Carsamba kontrolumuz var ins hersey yolundadir. 24 kasimdada ikili testimiz var insaALLAH hersey yolundadir dua et olur mu?

Buyuk bir sabirsizlikla cumayi bekliyorum ne zaman kan vereceksin sabah degil mi? neticeler ne zaman ulasacak sana?

Hayirlisi insaALLAH

Canım benim mesajını aldım tatlım çok mutlu oldum teşekkürler..

evet ya az kaldı cuma sabahı kan verip öğleden sonra alacağım sonucu, sanırım kalbim duracak :) Allahım hayırlısını versin, inşallah güzel olur napayım kuzum, çok öylee rahat değilim ve tırsıyorum :))

merhaba arkadaslar bi süredir takipteyim yeni üye oldum benim tüplerimde problem cıktı bir taraf izlenemiyormus diğer tarafta yapısıklık olabılırmıs ege üni.ole dediler laparoskopı ıstediler ama ben hsg yı baska yerde yaptırdım o doktor bısı yok dedi napcam simdi

ah tatlım ah o bişey yok diyenlerden biri de aynı şeyi bana dedi meğerse tüplerimin biri tamamen biri kısmi tıkalıymış ege de lap oldum ve bugün taze taze yeni hsg çektirdim şükür açılmış yani sağda yine hafif sorun var gibi (doktor oldum kendini bilmez bazı doktorlar yüzünden :52: )ama sol tertemiz görünüyor.şaka bir yana bugün filmi çektiren dr da eşime hiç bir problem görünmüyor demiş.yani iki film arasındaki fark bile bariz belli oluyor.bence ege bu konuda en güvenilir yer.zaten laparoskopiyle beraber histeroskopiyle rahmi de inceleme şansları olduğu için rahimde ve tüpte ne sorun görürlerse o anda zaten operasyon yaptıkları için anlık gördükleri sorunlara da müdahele edebiliyorlar.bence hiç düşünme zaten kapalı ameliyat deniyor ve çok rahat geçiyor.filmini al git dosyanı açtır operasyonunu ol derim ben :1:

1212 tüp bebek için buraya.. hımm sanırım bende bu katagoriye dahilim çünkü tüp bebek yaptıracagım tuaf bi şekilde aslaa yok canım bizim bisorunumuz yokki derken doktorum o şoku yaşattı ve tüp bebek dedi. eşimdede bendede sorun varmış. ikimizin faktörü birleşincede bebiş olmuyomuuşş durum bu sizlere katılmak istedim çünkü aynı kaderi paylaşıyoruzz.

Back
X