2012 yılı umut tüp bebek merkezine gidenler

bu ay sonunda umut tüp bebek merkezinde tedaviye başlıyacam doktorum doç.dr ulun uluğ bey. sorun eşimin sper sayısının az olmasından kaynaklı. normal sayının 20 milyon olması gerekirler 12. milyon çıktı
allah herkese hayırlı evlat nasip etsin

çok iyi olmuş yeni sayfa açmanız. diğeri çok sayfaydı karmaşık oluyordu. ben de haziran başı gibi adet göreceğim inş. ve sonra da ilaçlara başlayacağım. bizim sorunumuz pcos :( doktorum ulun bey.

kızlar topiğiniz hayırlı olsun bebişlerle neticelensin...
bende en sonuncu denememde (4.) umut tüp bebek merkezine gittim ...ve nasibi burdaymışş..
hepimize hayırlıları inşallahhh...

kızlar topiğiniz hayırlı olsun bebişlerle neticelensin...
bende en sonuncu denememde (4.) umut tüp bebek merkezine gittim ...ve nasibi burdaymışş..
hepimize hayırlıları inşallahhh...

sağol canım anacım bu defada kafama bişey takıldı yasa gereği 35 yaş altı lara tek emriyo transfer ediliyo. şahsen ben çift empriyo transfer ettirmek istiyorum. bu ay sonunda ilk görüşmemi yapacam bakalım doktor ne diyecek

hayırlısı bana bak sen tek emriyomu transfer edecen .. doktorla konuş bi. deki ben çift emriyo transfer edilmesini istiyom . bakalım ne diyo

vallahi ben de çift istiyorum ama 28 yaşındayım.35 in altında yapılmıyor diye biliyorum.ama yine de doktora teklif etmeyi düşünüyorum. :27:

kızlar bu adresini verdiğiniz öğretmen evinde kalmak için öğretmen olma şartı aranıyormu normal vatandaşta kalabılıyormu kalıyorsa ücreti ne kadar biliyormusunuz

Back
X