• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013/AĞUSTOS ta asker uğurlayanlar

SEVDİKLERİMİZ NEREDE

• ASKERİNİZİN ACEMİ BİRLİĞİ NEREDE

OY: 4 100,0%
  • ASKERİNİZİN USTA BİRLİĞİ NERESİ

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    4

ARAZIM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
889
9
38
Ankara
2013/ AĞUSTOS ta asker yolu beklemeye başlayan arkadaşlar nereye gönderdiğiniz askerinizi

1 - ARAZIM - Nişanlımı bekliyorum - İzmir / Seferihisar (Muhabere )
2 - Kanaryam35 - Erkek Arkadaşını bekliyor - Manisa/Alaşehir( Ulaştırma Eri/ Acemilik )
3 - Zeytinagacı - Eşini Bekliyor - Hatay Serinyol - Jandarma (Asayiş)
4 - apple2- Eşini bekliyor- Isparta 40. piyade cavus
5 - morfistan - nişanlım - İstanbul/ metris kışlası - kısa dönemmm

Son düzenleme:
Allah kavuştursun canım öncelikle..zor bir dönem ama geçiyor..şimdi geçmiycekmiş gibi gelebilir ama biraz zaman geçsin sende aa evet geçir diyceksin gör bak :34: sadece biraz sabır gerekiyor..

Ben 2012 Ağustosda gönderdim askerimi çok şükür az kaldı..darısı senin başına :72:

Allah hepimizin askerlerine hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin, bizim gibi bekleyen asker yarenlerininde yardımcısı olsun sabır versin. Kolay değil elbet ama geçicek buda inşallah...:16:

Bir gün gelecek, bir gün kalacak, O gün bizim olucak:72::72:

Şafak :382 (93/2 İzmir-Şirinyer):nazar:

Allah hepimizin askerlerine hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin, bizim gibi bekleyen asker yarenlerininde yardımcısı olsun sabır versin. Kolay değil elbet ama geçicek buda inşallah...:16:

Bir gün gelecek, bir gün kalacak, O gün bizim olucak:72::72:

Şafak :382 (93/2 İzmir-Şirinyer):nazar:

Nato diyorsun yanii :9:

Merhaba arkadaşlar ben de hayatımın anlamını 16 Agustos'ta Kütahya'ya gönderdim 18.günümüz bugün itibariyle :43:

Nato diyorsun yanii :9:

Aynen Çağlacım Natoda benimki. Anlattığına göre gayet iyi bir yermiş. düzen bozanları kuralları uymayanları anında sürgün Erzurum,kars, edirne falan gönderiyorlarmış o açıdan güzel. düzen bozmaktan kastım kavga edenler uygunsuz davrananlar esrar falan bulundurup yakalananlar yani

Merhaba arkadaşlar ben de hayatımın anlamını 16 Agustos'ta Kütahya'ya gönderdim 18.günümüz bugün itibariyle :43:

Bende yarimi yolladım Kütahya'ya teslim olalı 18 gün oldu bugün itibariyle ..:72::16:

Kızlar hayırl uğurlu olsun öncelikle Allah hayırlısıyla gelmelerini nasip etsin askerlerinizin, bizim çok yakın bir arakadaşımızda kütahyada yapmıştı acemiliğini sonra Ankaraya düştü.İnşallah sizinkilerde iyi bir yerlere düşerler. ama unutmayın sakın doğu falanda çıkarsa üzülmeyin, haklarında hayırlısı neyse o olsun allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın diye dua edin. Gittiği yerden çok ordaki arkadaşları komutanları önemli. Allah hepimize sabır versin....:72:

1 gün ara ile yollamışız askerlerimizi. Alışabildinmi bari canım ben bi türlü alışamıyorum. Elimde tlf her an arayacak diye bekliyorum ne zormuş :(

Allah kavuştursun canım öncelikle..zor bir dönem ama geçiyor..şimdi geçmiycekmiş gibi gelebilir ama biraz zaman geçsin sende aa evet geçir diyceksin gör bak :34: sadece biraz sabır gerekiyor..

Ben 2012 Ağustosda gönderdim askerimi çok şükür az kaldı..darısı senin başına :72:

Çok teşekür ederim canım RABBİM hepimizi sağ salim kavuştursun inşallah. Alışmaya çalışıyorum ama vakit hiç geçmiyor sevdiğime de bana da.
Senin az kalmış darısı başıma inşallah...

Anladığım kadarı ile hepimizin en az 1 yılı var. Rabbim bugünlerimizi 1 gün gibi sağ salim geçirmemizi nasip etsin arkadaşlar.

Kızlar hayırl uğurlu olsun öncelikle Allah hayırlısıyla gelmelerini nasip etsin askerlerinizin, bizim çok yakın bir arakadaşımızda kütahyada yapmıştı acemiliğini sonra Ankaraya düştü.İnşallah sizinkilerde iyi bir yerlere düşerler. ama unutmayın sakın doğu falanda çıkarsa üzülmeyin, haklarında hayırlısı neyse o olsun allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın diye dua edin. Gittiği yerden çok ordaki arkadaşları komutanları önemli. Allah hepimize sabır versin....:72:

Ben İstanbulda yaşıyorum Ankarada okuyorum ustalığı inşallh Ankara olur benimkinin. Ankara seçmelerine katıldı seçildi ama son elemeler kaldı büyük ihtimal bu hafta belli olur o da :) Allah hepimize sabır versin zor tabi ama seviyorsan katlanıyorsun işte beklemek güzel :)):72::16:

Kızlar ayrıca şu şafak çizelgesini yapamadım ben ya bir türlü kafayı yedim yapmak için hala yapamadım beee aman bee :1:

Kızlar ayrıca şu şafak çizelgesini yapamadım ben ya bir türlü kafayı yedim yapmak için hala yapamadım beee aman bee :1:

Bende çok uğraşmıştım ama sonunda yaptım :)

Forum ayarları-Profil ayarları-Profil düzenle (solda)-burdan aşağıları dorğu in orda tarih falan soruyorlar onları cevapladıktan sonra kendisi direk gözüküyor zaten .

Bende çok uğraşmıştım ama sonunda yaptım :)

Forum ayarları-Profil ayarları-Profil düzenle (solda)-burdan aşağıları dorğu in orda tarih falan soruyorlar onları cevapladıktan sonra kendisi direk gözüküyor zaten .
Evet canım tarihleri falan doldurdumda en aşağda görseller var direk evlilik çizelgesi çıkıyor şafak yok :/:50:

İşte kızlar hepimizin yaklaşık 430 küsur gunu kalmıs :34: Şu benım okul açılsaydı iyi olurdu ya zaman hızlı geciyor okulda..Bugun aramadı insallah arar ya özledim cokkk:16:

Acemiliği kaç ay ve görevi ne şuan canım Kütahyada ? Bende tatile gittim Alanyaya giderken dönerken hava karanlıktı açtim telefondan navigasyonu yazdım Kütahya hava komutanlığı diye,önünden geçsem bile yeterdi yani,hava gercekten karanlıktı giderken pek anlayamadım ama dönüşte simsiyah olmasına ragmen etraf ben gördüm sanki onu yanımda hissettim ya çok guzeldı :5: Yemin törenini bekliyoruz artık bakalım hayırlısı :16:

Back
X