2013 Annelerinin Hastane Doktor Bilgileri ve Ücretleri

melek81

Herşeyin başı sağlık
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2008
4.181
9
116
İstanbul
Arkadaşlar,

Kim hangi hastaneye hangi doktora gidiyor? Doğum fiyatlarını da sordunuz mu?

Ben Medical Park Göztepe doktor Gökmen İyigün'e gideceğim..İlk doğumumda da ona gitmiştim.

Merhaba ben Beylikdüzü Medicana Mehtap Derelioğlu'na devam ediyorum. Doktorumdan çok memnunum. Doğum fiyatları ile ilgili bir bilgi almadım henüz. Çalıştığım kurum ile anlaşması var hastanenin zaten.

ben de bağcılarda yeni açılan medipol e gidiyorum
ama doğum fiyatları hakkında henüz bilgi almadım,

Damla Avrupa yakasında olsam bende Sait beye giderdim.

Bugun hastaneye sordum fıyatları normal 2100 dedı. sezeryan 3400 ıstege baglı sezeryan 3800.. epıdural 750. cok artmıs fıyatlar. bunlar sgklı fıyatları

Ben de Anadolu yakasında oturuyorum. Kontrollerim için Çakmak Erdem Hastahanesine gidiyorum. Normal doğum 600 TL Sezeryan ise 1000 tl.

Ben de Anadolu yakasında oturuyorum. Kontrollerim için Çakmak Erdem Hastahanesine gidiyorum. Normal doğum 600 TL Sezeryan ise 1000 tl.

bende mayıs 16 doğum yaptımerdem hastanesinde,sağlıklı doğumlar diliyorum şimdiden

bende mayıs 16 doğum yaptımerdem hastanesinde,sağlıklı doğumlar diliyorum şimdiden

Teşekkür ederim canım. Senin adına çok sevindim. Ne güzel bebeğini kucağına almışsın. :nazar: Temiz bir hastahane olduğundan şuan memnunum ama göremediğim yönleri vardır diye tereddütteyim. Nasıl rahat oldu mu doğumun? Hastahanenin sevmediğin yönleri varmıydı yada en çok hoşuna giden nesi oldu? Şimdi olsa yine orda yapar mıydın? Kontrollerin için oraya mı gidiyodun? Beni biraz aydınlatır mısın? :49: Kafamı çok karıştırıyorlar malesef :50:

Teşekkür ederim canım. Senin adına çok sevindim. Ne güzel bebeğini kucağına almışsın. :nazar: Temiz bir hastahane olduğundan şuan memnunum ama göremediğim yönleri vardır diye tereddütteyim. Nasıl rahat oldu mu doğumun? Hastahanenin sevmediğin yönleri varmıydı yada en çok hoşuna giden nesi oldu? Şimdi olsa yine orda yapar mıydın? Kontrollerin için oraya mı gidiyodun? Beni biraz aydınlatır mısın? :49: Kafamı çok karıştırıyorlar malesef :50:

sende hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına inşallah canım
hastane için ilk olarak şunu söyleyebilirim,gerçekten çok temiz,sürekli temizlik yapılan bir hastane
doğumdan sonra verdikleri odalarda aynı şekilde çok temiz,hemşireler,doktorlar çok ilgili
ben bütün kontrollerimi oraya gidiyordum,önemli olan doktorun ben doktorumdan pek memnun değildim malesef
sen kime gidiyorsun,emel türkoğlu iyiymiş teyzem gidiyor ona tavsiye ediyordu herkese

Arkadaşlar gittiğiniz hastanenin yeni doğan yoğun bakım ünitesinin olmasına dikkat edin

sende hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına inşallah canım
hastane için ilk olarak şunu söyleyebilirim,gerçekten çok temiz,sürekli temizlik yapılan bir hastane
doğumdan sonra verdikleri odalarda aynı şekilde çok temiz,hemşireler,doktorlar çok ilgili
ben bütün kontrollerimi oraya gidiyordum,önemli olan doktorun ben doktorumdan pek memnun değildim malesef
sen kime gidiyorsun,emel türkoğlu iyiymiş teyzem gidiyor ona tavsiye ediyordu herkese

Ben Ayşe Funda Demir' e gidiyorum. İlk başta çok ilgili görünmedi muayene edip gönderdi. Tam doktorumu değiştiriyim dediğim sırada son gidişimde çok ilgiliydi. Sanırım şuan ona devam edicem. Senin doktorun kimdi?

Ben Ayşe Funda Demir' e gidiyorum. İlk başta çok ilgili görünmedi muayene edip gönderdi. Tam doktorumu değiştiriyim dediğim sırada son gidişimde çok ilgiliydi. Sanırım şuan ona devam edicem. Senin doktorun kimdi?

kadriye şener ama tavsiye etmiyorum benim doğumumu anlamadı
başka doktor yaptı doğumumu:50:

ilk doğumum 2010 aralık ayında çınarlı hastanesinde oldu. doktorum süheyla topaloğlu... inanılmaz güzel oldu herşey allahıma şükür.. ikinci bebeğimide aynı doktorda yapıcam. umarım herşey yolunda gider. hastane 3200 buyıl... doktorun parasıda dahil. normal doğum... ilkide normal oldu çünkü. umarım sorun çıkmazda bunuda normal yaparım..:49:

Arkadaşlar,

Kim hangi hastaneye hangi doktora gidiyor? Doğum fiyatlarını da sordunuz mu?

Ben Medical Park Göztepe doktor Gökmen İyigün'e gideceğim..İlk doğumumda da ona gitmiştim.

Gökmen Bey 'e bende başka sebeple gittim.İyi bir doktor olduğunu duydum.muahane ücreti nedir? Ayda bir mi alıyor yoksa her gittiğinde alıyormu ücret.Ayrıca medicalpark da doğum ücretide çok fazla diye duymuştum.Bilgi verebilirsen sevinirim.Bende iyi bir doktor ve hastane arıyorum

ben de çakmak erdem hastanesine gidiyorum, doğumu da orda düşünyorum. doktorum emel türkoğlu. tavsiye üzerine gitmiştim. hastane tertemiz, doktordan da memnunum, fiyatlarda uçuk değil. hastanedeki tek sorun bir muayene olmak için 65412 tane yere gidiyorsunuz, randevulu olsan bile sıra alıyorsun, hadi sıra çabuk geliyor, ordan başka bi yere gidip ücreti ödüyorsunuz. ordan başka bi yere falan filan..

ben de çakmak erdem hastanesine gidiyorum, doğumu da orda düşünyorum. doktorum emel türkoğlu. tavsiye üzerine gitmiştim. hastane tertemiz, doktordan da memnunum, fiyatlarda uçuk değil. hastanedeki tek sorun bir muayene olmak için 65412 tane yere gidiyorsunuz, randevulu olsan bile sıra alıyorsun, hadi sıra çabuk geliyor, ordan başka bi yere gidip ücreti ödüyorsunuz. ordan başka bi yere falan filan..

canım bende oraya gidiyorum ücretimi ödeyip oturuyorum içerden çağırmalarını bekliyorum. Hiç uğraşmıyorum. Şuana kadar randevusuz gittim yinede işlerimi çok kolay hallettim. Ordan oraya sürüklenmedim yani. :49:

ılkını pendık şifa hast soner beyde yaptım sezeryandı şimdi medikalpark gebzeye gıtmeyı dusunuyorum gebzede oturan arkadaslar sızın fıkırlerınız nedır

Afiyet hastanesinde Bilgi hanıma gidiyorum
muayne 30 tl
normal doğum 500
sezeryan 750 civarıydı
tek kişilik odada sanırım

şimdilik memnunum. doktorumlada iyi gidiyor. Erdem hastanesine gitmeyi düşünüyordum ama hakkında kötü şeylerde duydum orada doğuma giden arkadaşımdan. o yüzden şimdilik devam ediyorum afiyete ...
arkadaşım zeynep kamile gitmemi tawsiye ediyor ama ordaki muameleden de ben hoşlanmadım.
medipol hastanesine gitmek istiyorum esasen ama evime en yakın olanı tercih ettm

Son düzenleme:
Ben beylikdüzü kolan hasthanesi servet hanıma gidiyorum
doğum fiyatlarını daha öğrenemedim

Back
X