Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2013 Annelerinin Hastane Doktor Bilgileri ve Ücretleri
merhabalar,
ben de tuzla özel gisbir hastanesine gidiyorum. drum burçak tok güney
fiyatı ayaküstü danışmaya sordum normal 1400 sezeryan 1600 diye söyledi
merhabalar,
ben de tuzla özel gisbir hastanesine gidiyorum. drum burçak tok güney
fiyatı ayaküstü danışmaya sordum normal 1400 sezeryan 1600 diye söyledi
merhaba bende burcak hanıma gıdıyorum.İlk dogumumu da onda yapmıstım sezeryandı.Ama o zmanlar pendık şifa hastanesındeydı.Benım Gisbir hakkında pek bı bılgım yok acıkcası sırf doktor ıcın gıdıyorum.Temız gorunuyor ama ne bılım hemşireler nasıldır hastabakıcılar nasıldır?Gisbir de daha once dogum yapan arkadaslar cevap yazabılırse cok memnun olurum
bende tuzlada oturuyorum ama gısbıre gıtmıyorum burcak hanım ıyıdır şifadan bılrıım ama gısbırde cocuk dr gıttık daha önce cok kaba bır dr du ( hıc memnun kalmadım arkadasım orda calısmanısnsa ragmen orda dogum yapmadı fıyatları uygundur zannedıyordum
gorumcem 10gun once eskı özkan hast sezeryan oldu 700lıra kızlar uzay hanım varmıs ondan cok memnun bakalım bende gıtemeyı dusunu yorum
merhaba ben mart ayında göstepe has. gökmen iyigünde doğum yapacağım .doğum üsretleri ssk için sezeryan 3800 epidural olursa 900 tl fazladan veriyorsunuz.normal doğum yapmayacağım için onu sormamıştım.ama ordaki drların hepsi uzman olduğu için hepsinin fiyatı aynıdır.
bende çakmak erdem hastanesinde Zeynep Yeşim hanıma gidiyorum
kontrollerim ilk doğumumda sonrasında oğlumun kontrolleri hepsi orda oldu
yine aynı hastane ve doktoruma gidiyorum memnunum
merhaba ben mart ayında göstepe has. gökmen iyigünde doğum yapacağım .doğum üsretleri ssk için sezeryan 3800 epidural olursa 900 tl fazladan veriyorsunuz.normal doğum yapmayacağım için onu sormamıştım.ama ordaki drların hepsi uzman olduğu için hepsinin fiyatı aynıdır.
Gökmen bey in ne kadar çok gideni var burada.. Ben de 4 yıl önce onda doğum yapmıştım. O zaman normal doğum 1000 TL idi. Şimdi ise 2500 civarı sanırım.. Perşembe kontrolüm var gitmişken 2013 fiyatları belli olduysa soracağım bakalım..