2013 Aralik Anneleri bebislerinizi ne zaman hissettiniz?

doktorun çok tuhafmış ben ayda 4-5 kılo aldıım 1,5 mu çokmuuş. neyse ben de 20. haftada 2 gün falan pıt pıt hissettim sonra durdu aralarda hiç hisswedemedim endişelendim üzüldüm ama 22. haftada düzene girdi şimdi 25teyim belli aralıklarla oynuyorr miniğim göbişimi hoplatıyorr arada ama ben hareketli olduğumda o da hareket etmiyor yada ediyorsa da anlaşılamıyor.

yanii bebeğin bu zamanlardaki hareketleri tutarsız olabilirmiş endişelenme canım

çok sağol canım teşekkür ederim.

bebeğimi hissetmeyi o kadar çok istiyorumki , inşallah yakında daha çok hareket etmeye başlar.

İlk hamileliğim ve hissetmeye başlayalı nerdeyse 2 hafta oldu.20+6 da hissetmeye başladım:) Gece 03.00 gibi içimde bir kıpırtı oldu ve şimdi gün içinde sürekli hissediyorum minik meleğimi muhteşem =)

benim herşeyim anormal galiba bu hayatta :) kızlar kendini geç gösterir derler,kızımın cinsiyetini neredeyse 11. haftada öğrendik. kızlar geç hareket eder derler hele de ilk hamilelikte;ilk hamileliğim olmasına rağmen kızımın hareketlerini 16. haftalarda hissetmeye başladım :) kızım da ben gibi olursa çekeceğim var :D babamın lafı "EKTİĞİNİ BİÇİYOSUN KIZIIM :)"

Back
X