2013 aralık anneleri doğumu hangi hastanede yapmayı düşünüyorsunuz?

zzeytinn

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2013
33
0
16
Ben Türkiye Hastanesinde yapmayı düşünüyorum, takibimi yapan doktorumda orda şimdilik memnunum.

Ben Türkiye Hastanesinde yapmayı düşünüyorum, takibimi yapan doktorumda orda şimdilik memnunum.

Mrb cnm... benim dogum kasim sonu gozukuyo satla uyumlu degil... ben ozel okmeydani hastanesine gidiyorum, osman batur doktorum cok memnunum... kafami kurcalayan sadece bi konu vardi, gece sancim tutarsa eger doktor doguma gelir mi gelmez mi diye.... ve konustum gelicekmis.. onun disinda taksiyle 5 dk olmasi avantaj benim icin... turkiye hastanesinide dusundum arastrdim hatta 20dk falan taksiyle.ama okmeydaninda karar kildim...

Ankara Üniversitesinde yapmaya karar verdim nihayet, okadar kafam karışıktı ve tedirgindimki bir türlü hastane bulamıyordum hiç planda olmayan kötü bir yerde doğum yapmaktan korkuyordum ama sonunda kendime hem iyi bir dr buldum hemde doğum yapacak hastane, inanın üzerimden büyük bir yük kalktı:16:

uzun araştırmalardan sonra universal aksaray hastanesine karar verdim. çok ferah temiz ve büyük bi hastane. odaları saray odası gibi :) çalışanları çok iyi. normal doğum 1350 tl, sezeryan 1950 tl. normal doğumda 1 gece, sezeryanda 2 gece kalınıyormuş. ekstra bişeyleri yok. ama odaları çok büyük ve ferah. yenidoğan yoğun bakımları da var

Back
X