2013 aralık anneleri doğumu hangi hastanede yapmayı düşünüyorsunuz?

Bende 37 haftalık hamileyim balat hastanesinde düşünüyorum doğumu.önerisi olan var mu kızlar saha önce bu hastanede doğum yapan oldu mu?

Selam kızlar,

Ben Halkalı Batı Bahat Hastanesinde yapacağım kısmetse. Doktorum Gürkan AĞRALI. Yeni doğan yoğun bakım ünitesi olduğu, eve yakın olduğu ve en önemlisi harika bir doktorumuz olduğu için tercih etti. Fiyatları gayet makul. Bu taraflarda oturan varsa düşünebilir.

Bende 37 haftalık hamileyim balat hastanesinde düşünüyorum doğumu.önerisi olan var mu kızlar saha önce bu hastanede doğum yapan oldu mu?

Selam canim bende balata gidiyorum senin doktorun kim ?.
Ben meltem ozbene gidiyorum yarin 38 haftalik olucaz insallah kontrolum var, suanlik normal gozukuyor 2 haftadir nstye baglaniyorum dogumhanede bitane dogurana rastlamadim genelde sezeryan mi yapiyorlar diye kafam karisiyor ?.

Canım ağrı pompası nedir? Benim henüz netleşmedi nasıl doğum yapacağım, kısmetse 2 hafta sonra belli olur heralde...

benim öncekı doğumlarım sezeryan olduğu için bu da oyle olacak,normal doğumda var mı bılmıyorum ama sezeryen de ağrı pompası takılıyormuş ağrın olunca elınde kı butona basınca ağrı kesıcı sanırım serumdan vücuduna geliyor,ben de yenı oğrendım,bilgilerim eksık olabılır,doktoruna sorabılırsın

bende fiyatları sorarken extra ne çıkabilir demiştim yatış görevlisine
en çok ağrı pompası isteniyor demişti
doğumda anneleri rahatlattığı söyleniyor o yüzden uyguluyoru da çok pahalı değil demişti adam
ama dr umla henüz doğumu konuşmadığımız için bende bilmiyorum ama güzel bir uygulma olduğu kanısındayım kızlar..
öğrenirseniz sizde yazın

benim öncekı doğumlarım sezeryan olduğu için bu da oyle olacak,normal doğumda var mı bılmıyorum ama sezeryen de ağrı pompası takılıyormuş ağrın olunca elınde kı butona basınca ağrı kesıcı sanırım serumdan vücuduna geliyor,ben de yenı oğrendım,bilgilerim eksık olabılır,doktoruna sorabılırsın

çok teşekkür ederim, bu uygulamayı bilmiyordum. Bu arada dr. kim???

Back
X