2013 Aralık annelerinin göbüşleri...

fatmaipek

kızımın kardeşi yolda :)
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2012
5.481
1.578
198
44
kızlar arada büyüyen göbüşlerinizin resimlerini paylaşırsınız bu konuda .

ama göbüşler çıkmazki daha çok yeni değilmi :44::44::44::44::44:
tabiki ilerleyen aylarda koca koca göbüşleri paylaşmak zevkli olacaktır :1::1::1::1::1:
göbüş yarıştırlacak desenize :49:

ama göbüşler çıkmazki daha çok yeni değilmi :44::44::44::44::44:
tabiki ilerleyen aylarda koca koca göbüşleri paylaşmak zevkli olacaktır :1::1::1::1::1:
göbüş yarıştırlacak desenize :49:

benim biraz göbeğim vardı 8 haftalık olduk şimdi daha çok şişti. O kadar ki hamile pantolonu giyiyorum diğerleri sıkıyo :1: Eşimde farketti hoşuna gidiyo karnımın büyümesi. Biraz erken ama napalım artık :1:

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
insallah sene sonunda cok mutlu bir sekilde sağlıklı nur topu gibi yavrularımız olur
yeni yıla Rabbim evlatlarımız kucağmızda girmeyi nasip eder insallah

merhaba hanımlar.. Hamileliğimin 8. haftasına girdim bulantılarım cok vardı. ıkı gündür birden kesildi. Ama halsızlık cok var. Birde tansıyonum hep düşük.Sizler ne durumdasınız? Bulantıların birden kesilmesi normal mi? Bulantı hapını içmeyi bıraktım cok uyku yaptıgı için? birde folik asit bulantı yaptı mı sizde? Allah hepımızın yardımcısı olsun...

merhaba hanımlar.. Hamileliğimin 8. haftasına girdim bulantılarım cok vardı. ıkı gündür birden kesildi. Ama halsızlık cok var. Birde tansıyonum hep düşük.Sizler ne durumdasınız? Bulantıların birden kesilmesi normal mi? Bulantı hapını içmeyi bıraktım cok uyku yaptıgı için? birde folik asit bulantı yaptı mı sizde? Allah hepımızın yardımcısı olsun...

Benim de hamileliğimin 8.haftası. Bulantım hıç olmadı. Normalde stres bile mideme vurur hemen kusarım. Yalnız folik asiti aksam yatarken içiyordum sabah midem tuhaf uyanıyordum. Yemeklerden sonra almaya baslayınca gecti. Yatarken sut içersen Mide yatısıyormus gibi geliyo bana. Bunlar benim taktikler. İşallah bundan sonra hiç bulantın olmaz mutlu hamilelikler;))

arkadaşlar merhaba 1buçuk yıllık evliyim yaklaşık 6 ay önce bebek istesekmi acaba diye düşünürken adet düzensizlliği için gittiğim bir doktor yumurtalıklarımın yağ bağladığını acilen kilo vermem gerektiğini pko olduğumu yumurtalıklarım çok tembelleştiğini söyledi dünya başıma yıkıldı asla çocuğum olmayacak diye çok korktum gittiğim başka bir doktor ise abartma evet küçük kistler var ama pko bile değil bunlar dedi içini rahat tut ve kilo vermeye çalış dedi sadece 2buçuk kilo verdim ve internettn araştırıp soğan suyu içtim sadece 1 ay ve evet şuan 9 haftalık hamileyim aralıkta ane olacağım inşallah..biraz bulantılarım var aman o iyi olsunda napalım :))) hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım miniklerimizi inşallah...

benim biraz göbeğim vardı 8 haftalık olduk şimdi daha çok şişti. O kadar ki hamile pantolonu giyiyorum diğerleri sıkıyo :1: Eşimde farketti hoşuna gidiyo karnımın büyümesi. Biraz erken ama napalım artık :1:

Bizim assa yukari ayni cnm dogum tarihlerimiz ama benim daha nerdeyse hic yok karnim ne zaman cikmaya baslarki merAkla o sirin gebes kiyafetlerinden giyicem gunleri bekliyorum :)

benimde 8.haftada bulantılarım başladı. Folicplus kullanıyodum günde 3 tane onu bıraktım folidoce kullanmaya başladım bulantım azaldı ama sabah hala şiddetli mide bulantım var. Folik asit karnımızı acıktırdığı için midemiz bulanıyo olabilir.

Bizim assa yukari ayni cnm dogum tarihlerimiz ama benim daha nerdeyse hic yok karnim ne zaman cikmaya baslarki merAkla o sirin gebes kiyafetlerinden giyicem gunleri bekliyorum :)

4.5 aylık olduğunda çıkacakmış göbüşlerimiz... Benim var gerçi :1: tosun doğurcam galiba :nazar: :1::1:

kızlar merhaba

bende 8 + 3 hamileyim geçen hafta çok bulantım oldu ama bu hafta hiç bulantım yok sizce normal mii ?
birde kalp atışlarını ne zaman duydunuz ben geçen hafta doktora gittiğimde duyulmadı

kızlar merhaba

bende 8 + 3 hamileyim geçen hafta çok bulantım oldu ama bu hafta hiç bulantım yok sizce normal mii ?
birde kalp atışlarını ne zaman duydunuz ben geçen hafta doktora gittiğimde duyulmadı

Bulantı kişiden kişiye değişiyo. Olmaması kötü bişey değil bence. Çok takma kafana hamileliğinin tadını çıkarmaya çalış. Ben kalp atışlarını 8.haftada duymuştum ama devlet hastahanesine gidiyosan dinletmeyebiliyolar. Zayıf olanlarda 7 haftalıkken çok hafif duyulabiliyomuş şişman olanlarda 10.haftaya kadar duyulamayabilirmiş doktorum öyle demişti.

$Fotoğraf-0025.webp

aradakı fark ama benım annemde ilk gebeliği böyle olmuş 2ncide 4 aydan sonra cıkmış doğumdan sonrada hemen 50 kıloya düşmüş

Eklentiler

• $284995_409012012480090_1591434261_n.webp
    $284995_409012012480090_1591434261_n.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,
bende yeni katıldım aranıza.
Rabbim bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasib etsin inşallah.
benim göbiş zaten almış başını gidiyodu:) şuanda rahat 4-5 aylık gibi:)

bu arada bana 1 hafta içinde ikili test yapılacak, yaptıran varmı? gereklimi?
teşekkürler

maşaAllah canım bebişine bnmde öğleden snra çıkıyo hele akşam baya çıkıyo ama bnm bulantılarım çok yiyemiyom bişi. zayıf bayanların daha çbk çıkıyo sanki göbeği

Back
X