2013 Aralık annelerinin göbüşleri...

deniz bursadan geldi sadece hepimiz istanbuldaydık onun dışında :)
yazdık forumda gelebilcek olan varmı diye ama bu kadar başarabildik toplanmayı :))

ben o yazılanları gormedım ozamanlarda takıp etmıyormusum demekkı ne güzel olmus sevındım sızın adınıza bebişlerde toplanırsınız inşallah.

$ben.webp
29 haftalık halimiz

Gizemcim senin göbüşte benimki gibi galiba gerçi benimki bundan çok daha sivri ve büyük her görenin bu nasıl karın top gibi çok sivri demesinden bıktım valla hayırlısıyla vakti gelsin de doğurayım artuk:)

Gizemcim senin göbüşte benimki gibi galiba gerçi benimki bundan çok daha sivri ve büyük her görenin bu nasıl karın top gibi çok sivri demesinden bıktım valla hayırlısıyla vakti gelsin de doğurayım artuk:)
beni gören de aaaaaa karnın ne kadar aşağıda ddoğuma az kalmış sanırım diyo
sanane ya sanane.söyle de doğum tarihimi ona göre hazırlık yapiim bari dicem bi gün..

Bugün pazara gittim ve her yanımdan geçen kadına bak ne sivri karnı var aa ne kadr sivri valla psikolojim bozuldu:( kuaförüm de aynı karikatür gibisin diyor:) napim ya öne doğru uzuyor benim göbek

Bugün pazara gittim ve her yanımdan geçen kadına bak ne sivri karnı var aa ne kadr sivri valla psikolojim bozuldu:( kuaförüm de aynı karikatür gibisin diyor:) napim ya öne doğru uzuyor benim göbek
senin gene kuaförün demiş benim kv ve kv nin kardeşleri"karnına top koymuşsun gibi çok komiksin" diyorlar
erkek olduğu için benim ki sivri gidiyor önlere doğru yana büyüme yok.senin de mi erkek?

Evet erkek canım ve aynen öyle yanlar bomboş öne doğru uzayıp giden bir karın ilk bebeğimde erkek onda da öyle olmuştu ama sonrasında sıkıntısını çektim karnım öne doğru uzadığı için sarkma yaptı göbek bölgem buruş buruş kaldı bunda da daha kötü olacak sanırım:( umarım sen de olmaz sağlıklı doğumlarımız olsun imşallah

Evet erkek canım ve aynen öyle yanlar bomboş öne doğru uzayıp giden bir karın ilk bebeğimde erkek onda da öyle olmuştu ama sonrasında sıkıntısını çektim karnım öne doğru uzadığı için sarkma yaptı göbek bölgem buruş buruş kaldı bunda da daha kötü olacak sanırım:( umarım sen de olmaz sağlıklı doğumlarımız olsun imşallah
aman sarkalım yaaa boşveerr=)
Alan almış satan satmış
korse kullanmadın mı doğumdna soonra?annem korse alalım ki doğumdan sonra takarız sarkman olmaz demişt ama canım acırsa takmam...
en öenmlisi hayırlı doğum sağlıklı evlat tatlım çok doğru söylüyorsun.

Back
X