2013 Aralık Bebişlerinin Ultrason Resimleri =)

bende yuklıyeyım..

burda 7+4 deydık..

11 haftalık burda

aynı gun 4 d fotosu bu da...

12 haftalık başka dr a ilk gidişim .. kıza benzediğini söylemişti..

13 haftalık yine aynı dr a gidişimiz.. kanamadan sonra gitmiştik ya..
göstermiyor ama kıza benzettim ben dedi..

sonraki haftanın yani düünün sadece 4 d resmi var onu yüklememişim daha ..

Son düzenleme:
buda biziz 10 haftalıktı galiba

Eklentiler

• $_DSC1062.webp
    $_DSC1062.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 163
Kızlar kimse koymamış resim yaaa
Mdaa sende koyucam resmini demişsin baktım bi heves buraya resim yokkk :(
Hadi herkes Dr a gidio eklesenize bebişleri sevelim azcık yaa:19:

$_DSC1246.webp

buyrun teyzeler ben böyle elimi emiyorumişte böylede bağdaş kuruyorum ben :52::52:
4 boyutlu aslında ama flaşsız çektim resmi siyah beyaz gibi
16+0
$_DSC1256.webp

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar bebegım burda 12+2 gunluk..ben bırsey sormak ıstıyorum usg goruntusundne anlayan arkadaslar lutfen yardımcı olun..bebegın ayagı kordonu cıkıntısı yanı nubu hangısı bana belırtırmısınız ben hıc anlamıyorum kendı usg goruntumden..cok merak edıyorum sımdıden cok tskler.

merhaba arkadaslar bebegım burda 12+2 gunluk..ben bırsey sormak ıstıyorum usg goruntusundne anlayan arkadaslar lutfen yardımcı olun..bebegın ayagı kordonu cıkıntısı yanı nubu hangısı bana belırtırmısınız ben hıc anlamıyorum kendı usg goruntumden..cok merak edıyorum sımdıden cok tskler.

resimkoymamıssın canım

arkadaşlar profilimde görüldüğü üzere 15. haftadayım. benim ultrason resimlerim sizlerinki gibi. benimle aynı haftada olup başka şehirde yaşayan bir arkadaşımla konuştuğumda iç organlarını falan hep gördüğünü, kendisi de baktığı ekrandan rahatlıkla anlayabildiğini söyledi. cihaz farkından mı kaynaklanır acaba ne dersiniz??

arkadaşlar profilimde görüldüğü üzere 15. haftadayım. benim ultrason resimlerim sizlerinki gibi. benimle aynı haftada olup başka şehirde yaşayan bir arkadaşımla konuştuğumda iç organlarını falan hep gördüğünü, kendisi de baktığı ekrandan rahatlıkla anlayabildiğini söyledi. cihaz farkından mı kaynaklanır acaba ne dersiniz??

tabıkı de... 2 d yada 4 d olarak bakılıyor ..
usg cihazıyla alakalı sadece cnm ıcını ferah tut. sende 4 d de baktırdığında herseyını goreceksın

cınsıyetı nedır ?

tabıkı de... 2 d yada 4 d olarak bakılıyor ..
usg cihazıyla alakalı sadece cnm ıcını ferah tut. sende 4 d de baktırdığında herseyını goreceksın

cınsıyetı nedır ?

bilmiyorum belli değil :) işte göremediğinden mi söylemiyor yoksa emin olmayı mı bekliyor onu anlamaya çalışıyorum. bir de insan bebeğini görmek istiyor tabii :).
bize bir saat mesafede çok iyi bir cihaz var. benim de haftaya kendi doktorumla randevum var. ikisine peşpeşe gitsem ultrason zararlı olur mu??? bilemedim yani...

Back
X