2013 Aralık Bebişlerinin Ultrason Resimleri =)

öyle mi dersin=)
yay erkekleri rahat, özgürlüğüne düşkün olur ama umarım dediğin gibidir=)
biraz çekingen olsun tabii canımmm

Dimi :) bak bu da benim oglumun 4d ultrason fotografı :)) doktor zarzor yakalamıstı

Eklentiler

• $Tam ekran yakalama 04.08.2013 145103.bmp-1-1.webp
    $Tam ekran yakalama 04.08.2013 145103.bmp-1-1.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 127
29+2 de sümeyramız :) daha bugüne kadar yüzünü göremedikk. Hep yan profil :6:

Eklentiler

• $DSC_0184.webp
    $DSC_0184.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 155
Canım o kocaman beyaz yer yanağı. Elide alnında :1:

Iğneyı de söyledim. Bir gün vur bi gün vurma dedi canım
sen söyleyince daha net farkettim, ben alttaki bulanık alanı sandım. maşallah yaaa yerim onu hassas çocuk olacak belli düşünceli:1: iğne için bende haftaya dr la randevum var ozaman sorcam

Son düzenleme:
sen söyleyince daha net farkettim, ben alttaki bulanık alanı sandım. maşallah yaaa yerim onu hassas çocuk olacak belli düşünceli:1: iğne için bende haftaya dr la randevum var ozaman sorcam

Elini alnına koymuş başımı ağrıyor ki dedim. Eşim elini alnına koyup göbek atıyodur o diyo :9::9::9:

Elini alnına koymuş başımı ağrıyor ki dedim. Eşim elini alnına koyup göbek atıyodur o diyo :9::9::9:
farkındamısın biz anneler hemen bir sıkıntımı var diye panikliyoruz, ama eşlerimiz hala işin gırgırındalar:) anne olmak çok başka bir duygu ya erkeklere üzülüyorum aslında böylesine yüce bir duyguyu hissedemeyecekleri için:9:

farkındamısın biz anneler hemen bir sıkıntımı var diye panikliyoruz, ama eşlerimiz hala işin gırgırındalar:) anne olmak çok başka bir duygu ya erkeklere üzülüyorum aslında böylesine yüce bir duyguyu hissedemeyecekleri için:9:

Aynen canım ne kadar da olsa bizim kadar hassas olamazlar. Oğlumu geçen okula bırakıyoruz eşimle. Arabadan inerken yardımcı olayım mi oğlum? Çantan ağırmi dedim? Babası da bırak kendi işini kendi halletsin dedi. Çantasını sırtına aldı beslenmesiyle birlikte. Indi arabadan iyi dersler oğlum dedim. Döndü teşekkür ederim anne dedi. Gitti. Içim cız etti. Ben oğluma sarılıp öpüp yollayacaktim dedim. O da bırak kendi işini kendi yapsın kendine güvensin dedi. Aslında haklı ama ana yüreği denen bişe de var. :43:

Back
X