Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sen söyleyince daha net farkettim, ben alttaki bulanık alanı sandım. maşallah yaaa yerim onu hassas çocuk olacak belli düşünceli iğne için bende haftaya dr la randevum var ozaman sorcam
sen söyleyince daha net farkettim, ben alttaki bulanık alanı sandım. maşallah yaaa yerim onu hassas çocuk olacak belli düşünceli iğne için bende haftaya dr la randevum var ozaman sorcam
farkındamısın biz anneler hemen bir sıkıntımı var diye panikliyoruz, ama eşlerimiz hala işin gırgırındalar:) anne olmak çok başka bir duygu ya erkeklere üzülüyorum aslında böylesine yüce bir duyguyu hissedemeyecekleri için
farkındamısın biz anneler hemen bir sıkıntımı var diye panikliyoruz, ama eşlerimiz hala işin gırgırındalar:) anne olmak çok başka bir duygu ya erkeklere üzülüyorum aslında böylesine yüce bir duyguyu hissedemeyecekleri için
Aynen canım ne kadar da olsa bizim kadar hassas olamazlar. Oğlumu geçen okula bırakıyoruz eşimle. Arabadan inerken yardımcı olayım mi oğlum? Çantan ağırmi dedim? Babası da bırak kendi işini kendi halletsin dedi. Çantasını sırtına aldı beslenmesiyle birlikte. Indi arabadan iyi dersler oğlum dedim. Döndü teşekkür ederim anne dedi. Gitti. Içim cız etti. Ben oğluma sarılıp öpüp yollayacaktim dedim. O da bırak kendi işini kendi yapsın kendine güvensin dedi. Aslında haklı ama ana yüreği denen bişe de var.