2013 aralık ve 2014 ocak aylarında incir kürü ile hamile kalmak isteyenler

Iwant

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2013
184
0
16
35
Amasya
Arkafaşlar 5 aydır hiç korunmadığımız halde hamile kalamadım. Bu regl imde incir kürüne bsşlayacam ve de yumurtlama testi ile de takip edicem. Haydi bana katılın birlikte hamile Kalalim :))))

Adetime 4 gün var ve işk gününden itibaren 21 gün boyunca incir kürü uygulayacağım.

ben de istiyom ben de... oğluşum var dün 1.5 yaşına bastı,kardeş istiyom ona.. yarın adetin 15.günü. biraz çalışma yaptık da çok yeterli değil gb soğan kürüne başlayacağım ben de hayırlısıyla yarın.. ufak tefek kistlerim olduğunu söyled en son gittiğim dr..

Arkafaşlar 5 aydır hiç korunmadığımız halde hamile kalamadım. Bu regl imde incir kürüne bsşlayacam ve de yumurtlama testi ile de takip edicem. Haydi bana katılın birlikte hamile Kalalim :))))

bu ay ben de bu yöntemi uyguladım. Incir kürü yaptım 20 gün boyunca ve ovulasyon testiyle de takip ettim, uygun günlerde de çalışma yaptık. Bat 25 Aralık, şimdi bekliyoruz bakalım...

Arkdslr slm ben 3 yillik evliyim 1asilamm oldu dun incir kürune basladm bakalm hayirlisi artk sizler kac yillik evlisnz

Merhaba bende simdi adetimi bekliyorum ama ocak ayinda calismalara basliycam bakalim ovulasyon testlerinden de alicam herkese booool sanslar ;)

Arkadaşlar merhaba bende aralıktan beri bu ay incir kürü uyguluyorum. bat:13 ocak bakalım etkili olucakmı :)

arkadaşlar ben de incir kürüne başlayacam hatta havuç eklemek gerek ama sanırım adetin ilk gününü beklemek mi gerekiyor bilemedim

ben de 9 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor:( eşimin morfolojisi 3 tü. geçen ay tüp bebek yaptırdık 1 transfer oldu ama negatif:( bu ay adetim bi kaç gün geçti ve hiç bi adet belirtim yok ne düşüncem şaşırdım:\:50:

ben de 9 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor:KK43: eşimin morfolojisi 3 tü. geçen ay tüp bebek yaptırdık 1 transfer oldu ama negatif:KK43: bu ay adetim bi kaç gün geçti ve hiç bi adet belirtim yok ne düşüncem şaşırdım:\:KK50:[/

Back
X