Arkafaşlar 5 aydır hiç korunmadığımız halde hamile kalamadım. Bu regl imde incir kürüne bsşlayacam ve de yumurtlama testi ile de takip edicem. Haydi bana katılın birlikte hamile Kalalim :))))
ben de istiyom ben de... oğluşum var dün 1.5 yaşına bastı,kardeş istiyom ona.. yarın adetin 15.günü. biraz çalışma yaptık da çok yeterli değil gb soğan kürüne başlayacağım ben de hayırlısıyla yarın.. ufak tefek kistlerim olduğunu söyled en son gittiğim dr..
Arkafaşlar 5 aydır hiç korunmadığımız halde hamile kalamadım. Bu regl imde incir kürüne bsşlayacam ve de yumurtlama testi ile de takip edicem. Haydi bana katılın birlikte hamile Kalalim :))))
bu ay ben de bu yöntemi uyguladım. Incir kürü yaptım 20 gün boyunca ve ovulasyon testiyle de takip ettim, uygun günlerde de çalışma yaptık. Bat 25 Aralık, şimdi bekliyoruz bakalım...
ben de 9 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor eşimin morfolojisi 3 tü. geçen ay tüp bebek yaptırdık 1 transfer oldu ama negatif bu ay adetim bi kaç gün geçti ve hiç bi adet belirtim yok ne düşüncem şaşırdım:\
ben de 9 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor eşimin morfolojisi 3 tü. geçen ay tüp bebek yaptırdık 1 transfer oldu ama negatif bu ay adetim bi kaç gün geçti ve hiç bi adet belirtim yok ne düşüncem şaşırdım:\[/