Hangi hastahanede doğum yaptınız,memnun kaldınızmı,doktorunuz kimdi,ne kadar ücret ödediniz?
Lütfen cevap yazın doğum yapacak olan annelere yardımcı olalım
Ben dogum yapmadım fakat çok iyi bir doktor var yani doğum onemlı bır konu tam doğum sırasında yaşanılacak olası durumlarda doktorun bilgili olması ,vs bence cok onemlı .Prof dr Süleyman Engin Akhan hocamız doğum vs konularda çok seker bir hoca :) fakat fiyatını bilmiyorum Anlaşmalı olduğu hastaneler var mesala çoğu yerde benım kıst amelıyatım 11 -16 mılyardı hocam birde prof 3,500 yaptı yanı paragöz bırı dııl ara istersen
Hangi hastahanede doğum yaptınız,memnun kaldınızmı,doktorunuz kimdi,ne kadar ücret ödediniz?
Lütfen cevap yazın doğum yapacak olan annelere yardımcı olalım
ben dogum yapmadım bebgımı 9 haftalıkken kaybedıp kurtaj oldum bıgunde kaldım medıpol megada ama cok guzel bı hastane herkez cok uler yuzlu cok ılgılı odaları susuluyolar dogum yapanların hastaneden cıktıktan bı hafta sonrada arayıp nasıl oldugumu durumumu vs sordular ben cok beyendım eger ınsallah hamıle olursam dogumumu orda yapıcam normal dogum 550 olması lazım doktorlarıda cok ıyı nese hanımda ıyı doktor ozlem seher yılmazda ıyı
hizmet hastanesi doktor dışardan prof getirttim 2500 er tl den 5000 verdim çok memnun kaldım normalde arkadaşım hakan pekere yaptırdı şubatta aynı gun doğum yaptık yarımsaat arayla hastane doktoru 3500 verdı toplam